Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

17-09-2014,22:51
Babiuc Data inregistrarii: 31/08/2014 Mesaje: 1 Online
ANULARE DEGEABA , FARA MOTIV, TOTAL GRATUIT

Am o intrebare catre stimabilul mare domn SOFOKLE...si la care sunt sigur ca nu va raspunde pt ca nu va putea justifica motivul gratuit si fara bun simt pentru care a fost anulat contul BEMBI...
Stimate domn Sofokle daca tot mi-ai anulat contul Plebeu...pentru injurii care totusi nu cred ca au fost atat de grave incat sa nu poti da un 15 zile acolo inainte de anulare..hai trecem peste...mi-ai anulat contul Plebeu...DAR IMI EXPLICI SI MIE PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU DE CE MI-AI ANULAT CONTUL "bembi" pe care nu jucasem decat un joc si cu care de 15 zile nu am intrat niciodata in vreo camera la whist...nu am injurat si nu am jignit dupa el...explica-mi tu filozofule DE CE MI-AI ANULAT ACEL CONT??la pachet se fac anularile acum sau ce??
CAND ERA SINGURA CLONA PENTRU CONTUL MEU...cand tu spui sa avem maxim 3 conturi active...eu aveam 2 prietene...ia zi...daca ai bun simt si corectitudine...motivul pentru care ai anulat contul ala...avand in vedere ca nici la panoul de suspendari nu l-ai pus..banuiesc de ce: FIINDCA NU AVEAI MOTIV CE SA TRECI!!

30-09-2014,21:10
__Varcolacul_ Data inregistrarii: 30/09/2014 Mesaje: 2 Online
anomalii,aberatii,neseriozitate!

App de chestia asta,subscriu si eu la cele de mai sus.Daca m-a injurat un ''anume'' la masa de joc pt k eu am licitat asul si el popa si logic am luat eu,iar eu i-am raspuns: multumesc frumos,ironic fireste,am comis o greseala pt care tre sa primesc suspendare de 15 zile ? Sa nu mai vb de alte serii de conturi care au fost anulate pur si simplu fara motiv.Chiar nu se verifica inainte de aplica o sanctiune ? Cred ca Sofocle ar trebui sa fie putin verificat,poate isi motiveaza sanctiunile,sau isi revizuieste putin comportamentul. De mentionat ca nu sunt numai fraieri pe site-ul asta,sau oameni fara caracter! La fel si conturile mele nu au fost mentionate in ''sanctionati''. Cred ca voi urma si eu sfatul unora de a intra pe alt site,fara remuscari sau pareri de rau!

02-02-2015,13:11
MiDa_T Data inregistrarii: 15/01/2015 Mesaje: 1 Online

Citat de la __Varcolacul_:

App de chestia asta,subscriu si eu la cele de mai sus.Daca m-a injurat un ''anume'' la masa de joc pt k eu am licitat asul si el popa si logic am luat eu,iar eu i-am raspuns: multumesc frumos,ironic fireste,am comis o greseala pt care tre sa primesc suspendare de 15 zile ? Sa nu mai vb de alte serii de conturi care au fost anulate pur si simplu fara motiv.Chiar nu se verifica inainte de aplica o sanctiune ? Cred ca Sofocle ar trebui sa fie putin verificat,poate isi motiveaza sanctiunile,sau isi revizuieste putin comportamentul. De mentionat ca nu sunt numai fraieri pe site-ul asta,sau oameni fara caracter! La fel si conturile mele nu au fost mentionate in ''sanctionati''. Cred ca voi urma si eu sfatul unora de a intra pe alt site,fara remuscari sau pareri de rau!

Si uite asa anomaliile si nedumeririle curg suvoi....inca un cont anulat : black_white_. imi ziceti,va rog frumos si un motiv? E ceva ce chiar nu mai inteleg,zau !

02-02-2015,13:58
JoeZawinul Data inregistrarii: 18/07/2014 Mesaje: 7 Online

dupa cat v-am injurat acum nu ma mai anulati, admini jegosi?. sta-var copiii lipiti de scanduri si mamele-n pamant. nu v-ati saturat sa va injuram?. hai, anulati-ma. fac alt cont si va mai injur pana v-o sta pula mea infipta-n gat. slobozi-si-ar dracii samanta-n voi de secaturi jegoase.canta-v-ar popii la capul copiilor. si lui sofockle muie multa. site-ul pulii si admini gaunosi.alora de va ling la cur nu le mai anulati nimic. m-ati anulat fara motiv, acum luati motive. ce-mi faceti, ma trepadusilor? . ma lingeti la coaie, aia-mi faceti.

Pagina 1 din 1
1