Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

04-11-2014,12:58
_Serrena_ Data inregistrarii: 01/09/2013 Mesaje: 0 Online
Anulare fara justificare

Deoarece nu imi mai raspunde ti pe mail o sa va scriu aici!
Domnilor admini, anulati conturile fara nici -un motiv si raspunde ti cu o justificare banala, ca sunt clone??? pai ati verificat macar aceste clone daca au jucat vreodata impreuna? Daca au avut vreodata vre-un raport sau vreo suspendare? Mi ati dat paste la o parte din regulament si nici macar nu ati verificat!!! M-ati anuntat vreodata pe mail ca am clone??? nici macar ca ma anulati!Asta chiar e bataie de joc!!! 
,,Fiecare cont
trebuie sa reflecte corect vechimea si valoare lui,,, pai verificati
contul kello_73 si vedeti ca este facut din anul 2008, si celelalte au
cel putin 3 sau 4 ani vechime, si mai verificati daca aceste conturi au jucat
vreodata impreuna, sau au primit macar o suspendare! Sau fiecare membru al unei familii trebuie sa aiba cate un calculator, altfel nu avem ce cauta pe joci.ro??? Sunt jucator vechi care nu a primit in atatia ani nici macar un avertisment, cum e posibil sa anulati asa fara scrupule???
Va rog doar sa fiti corecti, sa verificati, si sa mi dati conturile inapoi, cele 3 care sunt permise de regulament!!! 

28-11-2014,16:06
Someb0dy Data inregistrarii: 21/11/2014 Mesaje: 4 Online
anulare fara justificare

Aceeasi problema o am si eu . Domnii admini nu mai binevoiesc sa raspunda la email-uri, asa ca voi da copy-paste la ceea ce le-am scris acolo :) 
Buna ziua,Nu este normal sa anulati toate conturile. Cum deja am precizat era normal sa mi lasati conturile initiale active si sa anulati "clonele" mai ales ca sunt si nick-uri platite, asta in cazul in care nu doriti sa-mi rambursati banii platiti pt acest lucru, doar ca sa va amuzati. Someb0dy il puteti anula fara nicio problema, eu nu vreau decat cele 3 nickuri mentionate in mesaj. Ma intreb daca cineva se uita la toate plangerile in acest sens facute pe forum de mai multi utilizatori. Poate ar trebui sa fac si eu circul facut de Amyra si Bitzu , au avut mai mult succes si le-ati deblocat conturile. Remarc cu tristete ca asta este comportamentul pe care il tolerati din ce in ce mai mult, ca 90% din utilizatorii dvs au un caracter care lasa mult de dorit, iar cei cu bun simt sunt din ce in ce mai rari si de asta nu suntem tolerati, pt ca nu ne incadram in tiparul construit de Anihilator. De altfel Someb0dy a fost creat intr-un moment de suparare, dar nici nu-l voi mai folosi. Ati sters 6 ani dedicati acestui site, ii pot considera acum ani pierduti aiurea. Si ca si ceilalti care s-au lovit de aceeasi problema, de indolenta si indiferenta administratorilor acestui site, ma voi orienta spre alte situ-ri unde cinstea si bunul simt sunt respectate. Daca nici acest mesaj nu va face sa va reconsiderati decizia, eu va doresc mult succes. Ati reusit sa faceti din acest site ceea ce v-ati propus. Asta este oglinda dvs.Multumesc. :)

Pagina 1 din 1
1