Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Whist.
Va multumim.
cum vi se pare cand castig 2 jokuri si la al 3 lea ma scoate situl afara fara sa ma blokez eu?
daca face cineva din cadrul joci.ro treaba asta(pt ca nu e prima data)va rog sa verificati pt ca nu e in regula.altii se blokeaza intradevar si stau la masa si cate jumatate de ora pana se plictiseste cineva si iasa de la masa.acum 5 minute a fost ultima oara cand s-a intamplat.se poate verifica asta?as dori si un raspuns logic...
Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Whist.
Va multumim.
inca ceva.va rog sa schimbati regulamentul in spiritul jokului ca nu intram aici se ne facem nervi cu unii care joaka invers.motivatia lor e regulamentul vostru...asa cum spuneti ca un jukator poate fi sanctionat daca scoate pe cineva de la masa ar trebui sa fie sanctionat si unul care liciteaza invers.JOKUL LA 0 TREBUIE EXCLUS PT CA,DE FAPT,DISTRUGE JOKUL IN SINE.si cu problema cand te scoate situl dc esti penalizat ca si unul care iasa de la masa?
va rog sa reflectati la aceasta problema.daca nu puteti anuntati pe forum,cum ati anuntat si jokurile noi,sa stie lumea cand intra aici si ce probleme sunt.
Nu ne batem joc de nimeni, problemele descrise de tine apar datorita scurtelor caderi de net de la tine (cand esti dat afara) ori de la colegi (cand se blocheaza). Deja problema a intrat in atentia noastra probabil pe viitor vom introduce reconectarea la partida de joc. Multumim pentru intelegere.
:eek: ce intra in atentia vostra?k va ocupati de anularea conturilor si da-ti avertizari aiurea si noi ne tragem pt 60 de pct k la al 2-lea joc sa ne blocam sa pierdem 100?faceti reclama sa aducem prieteni,ce sa le zicem k e un site plin de bug-uri sa vina si ei,k nu mai gasesc asa ceva pe nicaieri?nu stiu cum de se mai cumpara pct si pachete de vip si ce ati mai inventat voi...la un asa site...
rezolvati problema de la profilu meu si raspunsul filozofului confucius in 2010 daca s ar putea
la felul cum le vorbesti jucatorilor de pe celelalte nickuri ale tale pt ca asta sa nu-ti fie sters, sunt comentariile pe care le meriti.nu te da un sfant si dupa ce tragi o fuga la magazinul de etnobotanice din colt vii si iti versi frustrarile de pe alte conturi.ne e scarba de oameni ca tine(sunt convinsa ca adminii stiu exact cine esti)