Mie nu mi-ati raspuns la intrebare......si nu va voi lasa asa ....pana cand nu imi veti face un print cu jignirile care le-am adus ?Dupa care mi-ai spus ca am conturi clona mai multe ?Sunt 3 conturi clona care le-am folosit mari si late dar nu s-a jignit si nici nu am folosit injurii!Si nu cred ca esti in masura sa stergi acuzatiile aduse site-ului...........chiar daca chiar sunt vinovata ..........AM DREPTUL LA REPLICA ........NU ESTI DE ACORD?
Mie nu mi-ati raspuns la intrebare......si nu va voi lasa asa ....pana cand nu imi veti face un print cu jignirile care le-am adus ?Dupa care mi-ai spus ca am conturi clona mai multe ?Sunt 3 conturi clona care le-am folosit mari si late dar nu s-a jignit si nici nu am folosit injurii!Si nu cred ca esti in masura sa stergi acuzatiile aduse site-ului...........chiar daca chiar sunt vinovata ..........AM DREPTUL LA REPLICA ........NU ESTI DE ACORD?
Din clonele tale , contul anulat avea cele mai multe injurii. Daca mai insisti mult cu hartuirea asta pe forum, o sa il anulez si pe asta.
Din clonele tale , contul anulat avea cele mai multe injurii. Daca mai insisti mult cu hartuirea asta pe forum, o sa il anulez si pe asta.
Suntem jucatori al acestui site....nu cred ca este hartuire.....dreptul nostru la replica ...unde sa il scriem atunci?
Inca o data vrei sa imi arati ca esti cool "domnule "Sofokle si stergi mesajele.Salvatorule de pe Joci.ro sau mai bine zis Moise ca doar el a facut ce faci tu....daca nu sti ce a facut iti las nr meu de tel sa iti povestesc.( sunt sigura ca iti permiti financiar sa suni iri unde in lume) doar castigi miii de euro de la joci ..acum am inteles,pt fiecare cont sters iei un cent si dasta stergi mii de conturi :))).Cate mesaje ai de gand sa imi mai stergi...cine nu trebuie sa vada ce lilegalitati faci tu aici pe site???Ma intreb oare sefii tai stiu ce faci si cum tratezi utilizatorii acestui site??Vreau sa imi raspunda un admin capabil cum ar fi Ace,Lara care au experienta si sunt angajati de foarte mult timp.(asta in cazul in care nu stergi mesajul)...chiar si asa il am copiat si dau ...sti ce dau???? Copy -Paste .Ma intreb ai sa imi blochezi contul pt ca nu suporti cricile si pt ca vreau aa imi spun punctul de vedere???Ma intreb cat poti sa o ti asa???Vreau sa vada sefi si administratorii adevarati ce va face acest om ...va distruge site-ul....aruncati marul stricat daca nu vreti sa ramaneti fara livada...
Inca o data vrei sa imi arati ca esti cool "domnule "Sofokle si stergi mesajele.Salvatorule de pe Joci.ro sau mai bine zis Moise ca doar el a facut ce faci tu....daca nu sti ce a facut iti las nr meu de tel sa iti povestesc.( sunt sigura ca iti permiti financiar sa suni iri unde in lume) doar castigi miii de euro de la joci ..acum am inteles,pt fiecare cont sters iei un cent si dasta stergi mii de conturi :))).Cate mesaje ai de gand sa imi mai stergi...cine nu trebuie sa vada ce lilegalitati faci tu aici pe site???Ma intreb oare sefii tai stiu ce faci si cum tratezi utilizatorii acestui site??Vreau sa imi raspunda un admin capabil cum ar fi Ace,Lara care au experienta si sunt angajati de foarte mult timp.(asta in cazul in care nu stergi mesajul)...chiar si asa il am copiat si dau ...sti ce dau???? Copy -Paste .Ma intreb ai sa imi blochezi contul pt ca nu suporti cricile si pt ca vreau aa imi spun punctul de vedere???Ma intreb cat poti sa o ti asa???Vreau sa vada sefi si administratorii adevarati ce va face acest om ...va distruge site-ul....aruncati marul stricat daca nu vreti sa ramaneti fara livada...
Faptul ca aveati mai multe conturi decat erau permise in regulament, faceti parte din "marul stricat".
Faptul ca scrii texte kilometrice pe forum nu te va avantaja.
Faptul ca aveati mai multe conturi decat erau permise in regulament, faceti parte din "marul stricat".
Faptul ca scrii texte kilometrice pe forum nu te va avantaja.
Tu ai citit regulamentu vreodata???? "Important: Sunt tolerate 2-3 conturi la un jucator cu conditia sa nu se faca transfer de puncte intre ele. Fiecare cont trebuie tratat individual si trebuie sa reflecte corect vechimea si valoare lui."Ai citit asta????O stiai???Eu nu am facut transfer de puncte,conturile mele nu au fost tratate individual,Contul BYTZU26 a fost factu in romania din buzau mai exact dupa un alt ip....a venit in spania si a jucat dupa acelasi ip cu al meu logic doar traim in aceeasi casa.Tu din tot textul care este in regulament nu ai respectat nimik,nu te-ai uitat nici la vechime si asa vedeai care contul BYRZU26 are cati ca ani nici la valoarea contului. Tu l-ai anulat fara ca pers respectiva sa fi fost in acea seara pe site iar motivul anulari a fost " injuri multiple,cont clona", se presupune ca a injurat sau ca eu _AMYRA care intradevar jucam am injurat...dar tu nu ai putut sa imi faci dovada.Tu zici ca esti corect,ca ai luat o decizie corecta ...daca era asa te uitai la vechimea conturilor,te uitai sa vezi daca am facut transfer de puncte,daca conturile BYRZU26 si _AMYRA au fost create de la acelasi ip...cercetai inainte sa sanctionezi.
Am citit si recitit regulamentul,daca vrei til trimit si tie... Si iti spun cu mana pe inima ca nu ai procedat corect,nici in cazul meu nici il al sotului ....Zici ca aceam 15 cont clona....cate din cele 15 erau active,cand s-a intrat ultima oara pe cele 15 cont,iti zic eu din 15 cont doar 2 erau active cele pe care l-ai anulat.
"In conditiile in care descoperim clone, acestea vor fi sterse ramanand doar contul initial. Daca situatia se repeta si dupa asta, va fi sters si contul initial, si clonele aferente care s-au creat intre timp, iar respectivul user va fi banat pe o perioada aleasa de noi. Conturile sterse nu mai apar nici in topuri (daca era cazul)."Vezi tu pana si in reculament scrie ca conturile clona vor fi sterse si va ramane doar contul initial...mie nu mi-a sters nimeni conturile clona,si nici nu am mai facut altele dupa pt a incalca regulamentul,alea au fost facute cu un am sau mai multi in urma de la diferite ip-uri si am mai intrat dupa ip-ul actual pe ele din cand in cand pt a vedea daca mai merg si mergeau...nu erau sterse.deci nu am incalcat regulamentul nici aici......dar tu mi-ai sters direct contul initial...celelate etape l-ai sarit.Care este cel corect si farplay acum??? Tu in nici un cazu nu ai fost si ti-ai batut si joc ...mu-ai dat conturile cu 0 puncte ....urat din partea ta....Am speranta ca nu vei sterge mesajul,ca sincer este copilarie ce faci.... Si scriu mult pt a nu fi obligata sa scriu de 15 mii de ori....asa scriu o data si bine