Daca intampini probleme Raporteaza bug
 
Pagina 1 din 1
1 
 
Vezi primul necitit
 
04-12-2008,13:12
#1
admin Data inregistrarii: 30/11/-0001 Mesaje: 0 Offline
De ce sunt sterse de catre noi unele topicuri/postari pe forum?
 
 

Asa cum ii sta bine unui site civilizat, si acest site are un forum. Pe acest forum userii Joci.ro pot interactiona intre ei, isi pot exprima opiniile, nemultumirile si sugestiile legate de jocuri si nu numai. Insa ca orice forum, si acesta are un Regulament de ordine interioara care trebuie respectat.

Respectarea acestui regulament ajuta atat jucatorii (ei gasesc rapid raspunsuri la problemele lor intr-un singur topic evitand deschiderea unuia nou cu aceeasi intrebare), cat si administratorii (care identifica mai usor postarile noi si raspund problemelor mai rapid). Si nu in ultimul rand, forumul nu se aglomereaza cu sute de topicuri noi care repeta aceleasi probleme care au mai fost discutate deja.

Asadar, toti cei care NU respecta regulamentul vor avea topicul/postarea stearsa. Iata cateva din cele mai frecvente motive pentru care postarea voastra a fost sau poate fi stearsa fara nici o explicatie:

- intrebarea voastra isi gaseste deja raspunsul in pagina Ajutor
- ati deschis un topic nou desi postarea voastra se incadra intr-unul deja existent
- intrebarea/postarea voastra a mai fost discutata si a primit deja raspuns
- injurii
- ati deschis un topic nou cu un titlu general sau neconcludent de genul: "Ajutoor", "Urgent", "Pentru admin", "Eroare" etc.
- ati postat intr-un topic care nu are nici o legatura cu intrebarea/comentariile dumneavoastra
- exprimarea voastra lasa mult de dorit (utilizarea corecta a limbii romane este obligatorie, vor fi sterse inclusiv postarile in care se foloseste litera mare la inceputul fiecarui cuvant)
- ati deschis cu un topic nou special pentru a ne intreba de ce v-a fost stearsa postarea

Acestea sunt doar cele mai frecvente motive pentru care postarea dumnevoastar este stearsa. Pentru o lista completa cititi [URL="http://joci.ro/forum/announcement.php?f=3"]Regulamentul de ordine interioara, dureaza doar 5 min. In plus, acest regulament este general valabil pentru toate forumurile romanesti si nu numai, deci nu poate decat sa va ajute.

Echipa Joci.ro

 
Pagina 1 din 1
1