Pe data de 03.03.2014 la ora 03:34 ati jucat Whist V2 la aceeasi masa cu Amyra si Bytzu29, de pe acelasi IP, deci de la aceeasi locatie - Joc Nesportiv.
Nu este nevoie sa ma acuzati pe mine de actiuni nefondate. Nu trebuie sa imi asum eu greseala atata vreme cat nu ati jucat cinstit.
Stimate admin sau administrator ce esti tu....se pare ca mesajul meu l-ai citit pe sarite si l-ai interpretat cum ai vrut tu.Pt inceput vad ca ti-ai schimbat acuzatia...de la injuraturi multiple de pe cont clona ...ai trecut la joc nesportiv...o sanctiunea care daca era fondata o dadeai in data de 03:03:2014 cand ai realizat ca am fraudat....nu dupa 2 luni....Iar despre faptul ca am jucat la aceasi masa cu sotul meu BYTZU26 este ilegal??Cum as putea sa joc cu el altfel,daca traim in aceasi casa si aveam doar un singur ruter ...respectiv un singur I.P...cred ca dupa tine ar trebui sa il trimit la vecina.Inainte sa spui ca am jucat nespirtiv o acuzatie adusa acum de curand,ca tu mi-ai anulat contul pe data de 25.04.2014 pe motiv ca am injuar de pe conturi clona,nu ca am avut joc nesportiv,care zici ca sa petrecut in data de 03.03.2013.Pana la urma tu sti pe ce motiv m-ai anulat conturile????? Sti domnule Administrator?????Eu am impresia ca deja asta ce faci tu draga asa zis Admin Administrator este prosteala pe fata,si ca intradevar faci abuz de functie.Eu zic sa iti rectifici greseala si sa imi reactivezi conturile care repet au fost anulate pe nedrept .... Nici macar tu nu sti care este de fapt motivul anulari ( ba ca am injurat de pe cont clona,ba ca am jucat nesportiv acum 2 luni).
Aveai conturi peste limita de bun simt precizata in regulament. Nu sunt depasit de situatie si tocmai din respect pentru jucatori anulez conturile clona si pe cele folosite in jocuri nesportive. Respectul fata de ceilalti jucatori trebuie sa vina in primul rand de la voi.Eu imi pot justifica actiunile, tu? Cum justifici ca ai peste 3 conturi ?
Ce legatura au celelalte conturi....(care oricum nu au mai fost folosite de ani...nici nu le mai stiu parolele)..cu motivul pentru care m-ati anulat acum ?....De ce nu a fost anulat atunci cand s-a cerut asta ....eu recunosc au fost conturi multe ....cu mult timp inainte..........se poate verifica (NU AU MAI FOST FOLOSITE)...CU anularea care a venit acum ...fara un motiv relevant? Pacat de timpul petrecut aici pe acest site ....Incet,incet acest site devine ceva care se va desfiinta .....pentru ca asa cum spuneam .......Tu nu ai avut motiv sa ma anulezi ,nu am jignit pe nimeni ,am o perioada foarte lunga de cand abia daca am mai vorbit cu cineva....si totusi pentru ca atunci cand m-ai anulat mi-ai dat drept anulare cont pentru injurii,acum imi spui Conturi clona ..........deci exact cum spuneam ....nu ai gasit dovada ca am jignit si imi spui acum conturi clona ! Sper sa ramaneti voi adminii pe acest site in continuare ...noi oricum ,multi dintre jucatorii vechi ai joci.ro ...ne retragem incet incet ,dar pacat am mai zis ,de serile si zilele si bani investiti in acest site! O seara frumoasa ,multumesc ca ai avut bunul simt sa imi raspunzi ,chiar daca a fost un raspuns care nu avea legatura cu anularea mea!
Stimate admin sau administrator ce esti tu....se pare ca mesajul meu l-ai citit pe sarite si l-ai interpretat cum ai vrut tu.Pt inceput vad ca ti-ai schimbat acuzatia...de la injuraturi multiple de pe cont clona ...ai trecut la joc nesportiv...o sanctiunea care daca era fondata o dadeai in data de 03:03:2014 cand ai realizat ca am fraudat....nu dupa 2 luni....Iar despre faptul ca am jucat la aceasi masa cu sotul meu BYTZU26 este ilegal??Cum as putea sa joc cu el altfel,daca traim in aceasi casa si aveam doar un singur ruter ...respectiv un singur I.P...cred ca dupa tine ar trebui sa il trimit la vecina.Inainte sa spui ca am jucat nespirtiv o acuzatie adusa acum de curand,ca tu mi-ai anulat contul pe data de 25.04.2014 pe motiv ca am injuar de pe conturi clona,nu ca am avut joc nesportiv,care zici ca sa petrecut in data de 03.03.2013.Pana la urma tu sti pe ce motiv m-ai anulat conturile????? Sti domnule Administrator?????Eu am impresia ca deja asta ce faci tu draga asa zis Admin Administrator este prosteala pe fata,si ca intradevar faci abuz de functie.Eu zic sa iti rectifici greseala si sa imi reactivezi conturile care repet au fost anulate pe nedrept .... Nici macar tu nu sti care este de fapt motivul anulari ( ba ca am injurat de pe cont clona,ba ca am jucat nesportiv acum 2 luni).
Faptul ca ai incalcat regulamentul acum x luni si ai scapat pana acum, nu e ca si cum nu s-a intamplat. Pana sa fac eu abuz de functie, regulamentul spune : se poate accepta pana la maxim 3 conturi. A avea 3 sau mai multe inseamna a face abuz si a juca la aceeasi masa cu 2 conturi clona se numeste trisat. Daca pe viitor gasesc alte nereguli trecute care se leaga de conturile tale, voi lua masuri in consecinta. Unde este fair play sa jucati 2 din aceeasi locatie, la aceeasi masa? Ce respect aveti fata de ceilalti jucatori? Asta luand in calcul ca ar putea fi adevarat cu router.
Faptul ca tu imi anulezi contul pe data de 25.04.2014 pe motiv ca am injurat de pe cont clona si cand iti cer sa imi demonstrezi o dai in lambada cu mine si vi cu alte aberati cum ca in data de 03.03.2014 am jucat cu sotul la aceeasi masa si ca de fapt asta este motivul anulari ....faptul ca habar nu ai pt ce mi-ai anulat conturile ...asta imi da dovada de altceva(dar nu vreau sa te jignesc).Vi si imi spui ca tu esti corect si ca joci corect,te anunt eu ca nu joci deloc corect si ca faci aduz de functie.....prieteni si aia care te pupa in .... sunt bine merci cu zeci de conturi clona si care joacavde la acelasi ip si pe aia nu ii mai vede nimeni...na aia sunt prietenii oameni cinstiti.
Vi si lasi se inteles ca vezi Doamne as minti cand spun ca eu _AMYRA si sotul BYRZU26 folosim acelas ruter,respectiv acelas IP,ne acuzi ca fraudam joci.ro si jucatorii acestui site ca jucam la aceeasi masa,iti mai repet inca o data ....(LA VECINA NU IL TRIMIT SI NICI EU NU MA DUC LA VECINU)daca vrei te invit la mine acasa (iti platesc eu biletul de avion),doar asa sa te convingi si tu cum sta treaba cu ip-ul.As vrea sa te rog sa imi arati in regulament unde scrie ca daca o famile vrea sa intre sa joce pe acest site nu are voie s-au daca vrea trebuie sa achizitioneze vreo 3 firme de internet pt a putea juca impreuna.
Faptul ca ai incalcat regulamentul acum x luni si ai scapat pana acum, nu e ca si cum nu s-a intamplat. Pana sa fac eu abuz de functie, regulamentul spune : se poate accepta pana la maxim 3 conturi. A avea 3 sau mai multe inseamna a face abuz si a juca la aceeasi masa cu 2 conturi clona se numeste trisat. Daca pe viitor gasesc alte nereguli trecute care se leaga de conturile tale, voi lua masuri in consecinta. Unde este fair play sa jucati 2 din aceeasi locatie, la aceeasi masa? Ce respect aveti fata de ceilalti jucatori? Asta luand in calcul ca ar putea fi adevarat cu router.
Partea a 2a a mesajului:Ma ameniti ca daca mai fac nu stiu ce vi si ma sanctionezi.Daca mergem pe amenintari este ok asa imi dovedeste ce fel de om esti,nu suport sa fiu amenintata in primul rand,si daca ma superi am dreptul de a te da in judecata pe tine si siteul tau pt abuz de functie si pt ca nu ai fost instare sa imi prezinti motivul anulari contului,pe care nici macar tu nu il sti sinceri sa fim.Si mai pot demonstra ca faci abuz de functie si ca nu anulezi pe toata lumea.Iti zic sincer ca nu meritati sa va dau atata importanta,mai ales sa va dau in judecata ....dar am sa o fac ....am toate mijloacele(timp,bani,rabdare,cunostinte in domeniu)si multa chiar exagerat de multa ambitie cand vad ca sunt prostita pe fata cu un tupeu murdar.Acum ca te-am amenintat ce imi vei face imi vei da BAN ????Poate citesti mesajele mele cap-coada si poate intelegi ca .....faci ABUZ DE FUNCTIE.
Partea a 2a a mesajului:Ma ameniti ca daca mai fac nu stiu ce vi si ma sanctionezi.Daca mergem pe amenintari este ok asa imi dovedeste ce fel de om esti,nu suport sa fiu amenintata in primul rand,si daca ma superi am dreptul de a te da in judecata pe tine si siteul tau pt abuz de functie si pt ca nu ai fost instare sa imi prezinti motivul anulari contului,pe care nici macar tu nu il sti sinceri sa fim.Si mai pot demonstra ca faci abuz de functie si ca nu anulezi pe toata lumea.Iti zic sincer ca nu meritati sa va dau atata importanta,mai ales sa va dau in judecata ....dar am sa o fac ....am toate mijloacele(timp,bani,rabdare,cunostinte in domeniu)si multa chiar exagerat de multa ambitie cand vad ca sunt prostita pe fata cu un tupeu murdar.Acum ca te-am amenintat ce imi vei face imi vei da BAN ????Poate citesti mesajele mele cap-coada si poate intelegi ca .....faci ABUZ DE FUNCTIE.
Ok, ca sa incheiem circul.
Din cele 15 conturi accesate de pe ip-ul vostru familist, voi lasa activ Amyra si voi activa unul din byutzu. Restul le voi anula. Topic inchis.