Buna ziua , as dori sa stiu daca se poate inlocui jucatorul care iese in timpul jocului cu calculatorul adica sa joace calculatorul in locul lui si daca se poate adauga optiunea de on/off al chatului deoarece sunt foarte multe persoane care vb. vulgar si injura si nu ma pot concentra asupra jocului si mai am o mica nemultumire vizavi de punctarea partidei ,nu se poate face un punctaj fix nu mi-se pare corect ca cel care iese pe locul doi sa piarda din puncte.:)
Va multumesc anticipat
Bravo pentru grafica .:)
In primul rand multumim pentru sugestii si pentru aprecieri.
Nu este posibil sa ramana sa joace calculatorul in locul unui jucator care pleaca pentru simplul motiv ca nu joaca exact cum ar trebui. Ca sa fiu mai explicita, calculatorul da jos carti aleatoriu in locul celui care ii expira timpul, si asta pentru a nu il ajuta. Altfel, cineva mai slab ar putea lasa calculatorul sa joace in locul lui si nu este corect. Deci un calculator lasat sa joace in locul cuiva care paraseste partida doar ar incurca jocul.
Pe viitor vom introduce insa reconectarea la joc pentru a veni in ajutorul celor care nu parasesc partida intentionat, ci au doar o scurta cadere de net.
Cat despre persoanele care aduc injurii altor useri si vorbesc vulgar, te asigur ca sunt sanctionate daca voi ii raportati. Chiar va incurajam sa faceti acest lucru, pentru ca pe acest site nu sunt acceptate injuriile. Vezi aici cum raportezi un utilizator: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html
Punctajul la final de joc este gandit in asa fel incat sa reflecte corect valoarea jucatorului. Spre exemplu daca cel care iese pe locul 2 are doar cu 1 punct mai putin fata de castigator, atunci el va avea putin sub punctele castigate de primul. Adica punctele oferite la final jucatorilor sunt calculate in functie de cat au castigat in timpul partidei primul si ultimul clasat.
Interesant ca tocmai u te plangi(gta2004) ca nu'i corect ca cel de pe locul 2(doi)sa piarda puncte cand odata vazandu'te pe primul loc nu'tzi mai pasa ce se intampla in urma oricat de mare este distantza dintre tine shi urmaritori.Daca s'ar tzine cont de o alta"regula nescrisa"sau o dovada de fair play atunci cei ce sunt pe primul loc shi sunt la o distantza "linishtitoare"fatza de locul doi a'r trebui sa puna"frana",asha a'r fi mai multa lume"fericita"... PS:1)se face ceva sa putem vedea shi noi procentajul de abandon la whist???2)cate puncte se dau dupa "regenerare"la whist???
Interesant ca tocmai u te plangi(gta2004) ca nu'i corect ca cel de pe locul 2(doi)sa piarda puncte cand odata vazandu'te pe primul loc nu'tzi mai pasa ce se intampla in urma oricat de mare este distantza dintre tine shi urmaritori.Daca s'ar tzine cont de o alta"regula nescrisa"sau o dovada de fair play atunci cei ce sunt pe primul loc shi sunt la o distantza "linishtitoare"fatza de locul doi a'r trebui sa puna"frana",asha a'r fi mai multa lume"fericita"... PS:1)se face ceva sa putem vedea shi noi procentajul de abandon la whist???2)cate puncte se dau dupa "regenerare"la whist???
buna Pretendentul
Da intradevar la inceput asa faceam deoarece nu stiam care este felul de punctare a partidei dar sa sti ca din momentul in care am observat am incercat tot timpul sa nu ma indepartez prea mult si chiar am explicat multor jucatori dar din nefericire continua sa joace asa cum jucam eu la inceput ar fi trebuit ca tu care esti mult mai vechi decat mine sa-mi explici nu sa ma scoti de la masa fara nici o explicatie
Multumesc pentru intelegere cu tot respectul gta2004
parca suntem "poporul shi guvernul"...poporul-noi jucatorii,care cerem o "viatza"mai buna aici shi guvernul-administratorii care se fac ca dau ascultare la rugamintzile noastre...problema mea:subiectul multor plangeri pe aici din ceea ce am citit eu:o mica intrerupere a internetului shi HATZ -100 de puncte shi ca totul sa fie frumos mai apari shi la aceeashi masa...mda....ce "cershesc"shi eu.....NIMIC,..,raspunsul i'l shtiu deja"lucram deja la aceasta problema shi in curand o vom rezolva"bla,bla,bla...de cat timp lucratzi la aceasta problema shi mai ales cat timp trebuie sa mai ashteptam sa o vedem rezolvata????aici se dau vreodata raspunsuri concrete la intrebari clare??de ce nu se spune clar:peste 2 luni sau 3 luni sau un an,2,5,7 problema va fi rezolvata???eu unul nu am vazut nimic nou pe aici de mult timp.sau poate nu ma uit unde trebuie??daca ma inshel va rog sa ma corectatzi....
Pe viitor vom introduce insa reconectarea la joc pentru a veni in ajutorul celor care nu parasesc partida intentionat, ci au doar o scurta cadere de net.
Care viitor, eu chiar am o problema cu minusurile luate din cauza deconectarii, nu numai din cauza retelei mele de internet ci si a serverului dvs, au trecut cateva luni bune de la postare si nu s-a intamplat nimic. Poate dupa alegeri :D