Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 3
123 

Vezi primul necitit

23-06-2009,11:48
bere_la_sticla Data inregistrarii: 08/01/2009 Mesaje: 0 Offline
admin

anulezi conturi aiurea....ca altceva nu poti face?......oamenii au dreptate tre sa va ocupati de site mai mult sa rezolvati problemele de joc

23-06-2009,11:52
admin Data inregistrarii: 30/11/-0001 Mesaje: 0 Offline

Avand in vedere tonul si nesimtirea lui degetel(din nenumerate posturi) si-a primit un raspuns pe care il merita. Toti cei care nu stiu sa se comporte civilizat vor primi acelasi raspuns.

Restul ar trebui sa intelegeti ca incercam sa ne descurcam cu resurse limitate, din motivele astea bugurile dureaza mai mult sa fie rezolvate si as dori un pic mai multa intelegere.[/FONT][/FONT][/COLOR]

23-06-2009,12:23
bere_la_sticla Data inregistrarii: 08/01/2009 Mesaje: 0 Offline
de unde atata intelegere?

cand voi nici nu intrati..........si asa din respect pt noi o perioada era forumul inchis.........nu meritati intelegere......plus ca se mai cearta si lumea aiurea ca a iesit ala sau ala dar de fapt e de la voi

23-06-2009,12:45
admin Data inregistrarii: 30/11/-0001 Mesaje: 0 Offline

Citat de la bere_la_sticla:

cand voi nici nu intrati..........si asa din respect pt noi o perioada era forumul inchis.........nu meritati intelegere......plus ca se mai cearta si lumea aiurea ca a iesit ala sau ala dar de fapt e de la voi

Despre blocat e discutabil. La poker, de exemplu, sunt multi care incearca diferite metode de a bloca jocul, inclusiv cu programe din exterior.

Forumul a fost inchis pentru ca avea un bug care ne omora serverul(un exploit gasit de un destept), a fost redeschis dupa ce l-am reparat. Cat forumul a fost jos am raspuns in limita posibilului la majoritatea emailurilor care au venit pe [EMAIL="info@joci.ro"]info@joci.ro[/EMAIL].

24-06-2009,14:22
oana_oana89 Data inregistrarii: 01/03/2008 Mesaje: 0 Offline
urat din partea voastra

Citat de la admin:

Despre blocat e discutabil. La poker, de exemplu, sunt multi care incearca diferite metode de a bloca jocul, inclusiv cu programe din exterior.

Forumul a fost inchis pentru ca avea un bug care ne omora serverul(un exploit gasit de un destept), a fost redeschis dupa ce l-am reparat. Cat forumul a fost jos am raspuns in limita posibilului la majoritatea emailurilor care au venit pe [EMAIL="info@joci.ro"

mai da-o in ...ce dracu se intampla ?voi altceva nu stiti sa faceti decat sa anulati conturi si sa dati 3 zile suspendare????m-ai lasati-o in puii mei de treaba,faceti si voi naibii ceva ca m-ati implut de spume,nici nu incep bine sa joc si ma scoate de la masa:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:ce vina am eu ca voi nu sunteti capabili de nimic?RUSINE SA VA FIE:eek::eek::eek::eek:poate imi raspundeti d-le adm:mad:

24-06-2009,15:08
oana_oana89 Data inregistrarii: 01/03/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la holsten:

bravo cand o sa pierdeti 1200 puncte la whist din cauza serverului sa ma anuntati!

tin sa te anunt ca am pierdut mai mult de 1200,acum am avansat:D:)).:cool:

06-11-2009,13:46
verra25 Data inregistrarii: 28/05/2009 Mesaje: 0 Offline

Prima problema este la whist ca se blocheaza aiurea fara sa cada conexiunea la internet a cuiva de la masa respectiva. Cea de-a 2-a problema este ca sunt jucatorii care inca nu isi dau seama ca se blocheaza din cauza server-ului si injura si vb ca la usa cortului cu cel care a ghinionul sa se blocheze jocul cand era randul lui. Eu nu inteleg cat de inapti pot fii uni jucatori care te injura si te acuza ca ti-a picat netul si ca din cauza ta s-a blocat jocul in timp ce tu vorbesti cu ei pe fereastra de chat a camerei de joc ...deci e clar ca nu ai o problema cu conexiunea la internet....
Ideal ar fii daca s-ar putea face o diferenta intre parasirea intentionata a jocului (cand penalizarea de 100 de pct ar fi bine-meritata) si problemele care apar in timpul jocului care duc la blocarea lui si chiar la deconectarea unor jucatori, si sa nu se mai aplice penalizarea pentru cei care nu sunt vinovati

06-11-2009,18:09
ioannna13 Data inregistrarii: 17/11/2008 Mesaje: 0 Online
nu mai pot sa joc

buna seara! de prin luna iunie nu am putut sa joc nimic . in urma cu 4 saptamani am jucat 2 zile apoi nimic. pur si simplu imi apare ca se blocheaza conexiunea. ce e de facut ?

06-11-2009,21:18
jasmyne08 Data inregistrarii: 19/08/2009 Mesaje: 2 Online

ma intreb asa in prostia mea, daca in momentul in care se blocheaza jocul poti sa zbori de la masa de ce nu te si poti intoarce, cat de complicat este sa rezolvati problema asta :confused: Pana acum trebuia sa iesim din bun simt cand se bloca, mai nou vad ca zbori de la masa vrand-nevrand. Sa o iau ca pe un progres, sperand ca veti reusi sa ne si readuceti la masa intr-un viitor apropiat :confused::mad:

07-11-2009,13:39
spetsnaz Data inregistrarii: 19/10/2008 Mesaje: 0 Offline

tare sunt curios daca acei care verifica raportarile de abuz citesc doar ce primesc cu copy/paste de la bebelushi sau citesc toata discutia care a avut loc inainte.aaaaa...gata,stiu.aveti incredere in jucatorii cu rating mare.ei au intotdeauna dreptate.in fine..pt cei care nu ma inghit..gasesc ei ce sa-mi faca.asta se intampla cand nu este concurentza.numai bine

Pagina 2 din 3
123