Nu este vina noastră dacă utilizatorii nu citesc regulamentul site-ului.
Citat din regulament:
Daca este transferat un numar mai mic de 300.000 de puncte, atunci se acorda un prim avertisment, iar la urmatoarea abatere de acest fel contul va fi suspendat. Orice alt transfer mai mare de 300.000 de puncte se pedepseste direct cu anularea contului.
În cazurile voastre a fost vorba de transferuri de peste 300kk, probabil că va sunt familiare numele bob83 sau giovani_francezul (cu care ai şi postat) cu care aţi făcut transferuri de sute de mii de puncte.
În ceea ce priveşte nemulţumirea voastră faţă de alţi jucători care nu joacă corect, tot ce trebuie să faceţi este să îi raportaţi iar aceştia vor fi verificaţi şi, daca este cazul (în urma verificărilor), sancţionaţi.
Este imposibil ceea ce ziceti in legatura cu transferurile de sute de mii de pct pe care le-as fi facut cu giovani_francezul.si acum sa va explic si de ce...pt k in ultimele zile nu am avut pe el peste 300k si asta dak se poate chiar va rog sa verificati,cat despre celalalt cont(_drakkk_)am transferat doar 6k si mi-ati anulat direct contul fara a primi avertisment asa cum scrie in regulament.imi pare rau dar cine va informat va informat gresit,iar in urma acestui fapt singurul care a avut de pierdut sunt doar eu!!!
nu pot sa joc remi romanesc!! de fiecare data cand dau sa intru la o masa sa joc nu imi apare nimic:mad::mad::mad:!!! ce inseamna asta??:confused: din cauza erorilor si a site-ului vostru de kkt stau si ma uit la cele 35000 de puncte ca prostu:(:(:(. va rog! eliminati cumva erorile astea, pana nu ma enervez si imi sterg contul:mad:!