nu pot sa joc remi romanesc!! de fiecare data cand dau sa intru la o masa sa joc nu imi apare nimic:mad::mad::mad:!!! ce inseamna asta??:confused: din cauza erorilor si a site-ului vostru de kkt stau si ma uit la cele 35000 de puncte ca prostu:(:(:(. va rog! eliminati cumva erorile astea, pana nu ma enervez si imi sterg contul:mad:!
da pop-up-ul sti sa il dezactivezi ca sa poti juca?
e adevarat ce mai zice el cu erorile rezolvati si voi e imposibil sa joci si sa dai 2 piese jos(cand se blocheaza)... si jocul sa iti arate mai ai 3 piese cand de fapt pe tabla mai sunt 2 (asta la jocul de remy) si multe alte lucruri care ar trebui rezolvate :p
Salut!
Spunea-ti mai de mult,ca o sa scoateti chestia aia cu administratorul mesei,adica cine face masa sa NU mai poata da afara pe cine vrea el, cand vrea el...
Cand o sa scoateteti treaba asta...???
Pentru ca intri la o masa,si se nimereste un cocosat sa administreze masa aia,si cand incepe sa piarda puncte,te da afara ca asa vrea el...
Deci parerea mea este ca tre buie scoasa chestia asta.
Nu exista la nici un site de poker din lumea sta,ori cum ar fi el,cu bani,cu puncte...
Sper sa se ia in considerare ce scriem pe aici
O zi buna!
Un anume zoro a intrat la masa dupa ce probabil s-a trezit cu fata la cearceaf.
A inceput sa injure si sa jigneasca dupa care, dintr-o data, a devenit admin la masa si ne-a dat pe toti afara, cu amenintari, si alte 'minunatii'. Injuraturi au fost din mai multe parti dar curios cum am jucat cateva ore si nimeni n-a atacat pe nimeni pana n-a intrat bovina la masa.
Am citit la sectiunea "[url=http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-...ti-masuri.html