Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 5 din 5
 Prima<345 

Vezi primul necitit

18-03-2012,20:12
albanezul Data inregistrarii: 06/01/2012 Mesaje: 0 Offline
eroare de conectare la Etaj

Salut, am si eu o nemultumuire, am incercat sa intru la o camera de joc si nu mi sa conectat, sa blocat browser-ul, dupa inchidere si redeschidere, sau dupa delogare si logare din nou imi aaparea mesajul "Te afli deja intr-o camera la acest joc", am atasat si un Print Screen pentru mai multe detalii.

De ce nu isi face un refresh la un interval de timp mai mic, adica la 2 minute ca sa se vada ca de fapt acel utilizator sa delogat?????

Am asteptat de jumatate de ora ca sa ma pot conecta la un etaj, si tot degeaba, sunt nemultumit, poate reusiti sa faceti ceva.

Va multumesc.

26-03-2012,16:42
mocutzica Data inregistrarii: 17/09/2009 Mesaje: 0 Online
joci.ro

Citat de la coca46:

:D:eek::eek::eek::eek::eek:

subscriu...nu se iau masuri corecte ci doar preferentiale chiar daca altcineva ameninta si ataca,sunt penalizati,culmea cei atacati.....
joci.ro....suspendati un cont in mod abuziv abia dupa 2 zile de la pretinsele injurii dar ca de obicei nu suspendati pe cei care incep injuriile si care provoaca...plus ca fac de ras siteul prin vocabular grotesc care il folosesc pe chat general cand au la dispozitie chat privat..asta promovati voi?mizeriile si provocarile celor care ne abuzeaza?..rusine sa va fie,ma scarbiti...vreau sa vad daca "motivul"suspendarii contului meu e si el suspendat,sa vad cat de corecti sunteti..se cheama =beatrice200=...si ionutz nu stiu cum,..il gasiti in aceeasi discutie de pe chat...le amm cerut civilizat la inceput sa si poarte discutia pe chat privat iar ei au inceput sa jigneasca si sa injure..evident am raspuns atacului..voi aduce acest lucru in discutie pe forum si sper sa se ia masuri in privinta adminilor care favorizeaza vulgaritatea,injuriile,jignirile,etc...altfel nu sunteti cu nimic mai buni ca acele specimene asa zise umane..

26-03-2012,19:50
admin Data inregistrarii: 30/11/-0001 Mesaje: 0 Offline
nu se ajunsese inca la rezolvarea restului plangerilor

avatarya - 15 zile (sanctiune cumulata dupa altele 3 a cate 3 zile, conform regulamentului); pentru injurii la adresa unor jucatori care purtau o conversatie intre ei, fara insulte; oricine are voie sa posteze pe chat-ul comun atata timp cat nu incalca regulementul in vigoare
beatrice200 - avertisment care intra la limbaj neadecvat (prima abatere - 2 interventii provocate de avatarya)
ionut1000 - avertisment pentru Limbaj vulgar (idem)

Fiecare din utilizatorii de mai sus a primit sanctiune pe masura cantitatii incalcarilor regulamentului. Avatarya n-a raportat putinele interventii ale celor doi cel mai probabil datorita numarului personal de interventii necivilizate.
-conversatia celor doi dinainte de conflict nu contravenea cu regulementul
-n-au existat amenintari si atacuri
-injuriile care au fost sanctionate n-au fost "pretinse" - s-au petrecut pe 25.03.2012 in jurul orei 06:32
-limbajul care contravine regulamentului este sanctionat indiferent daca e pe privat sau pe chat-ul public
-chat-ul public este destinat tuturor utilizatorilor, iar alti utilizatori NU POT INTERZICE, restrictiona sau agresa pe nimeni in legatura cu acest acces
-nu s-a favorizat niciun utilizator (s-au luat in consideratie repetitivitatea si agresivitatea injuriilor aduse cat si istoricul sanctiunilor anterioare, conform regulamentului)

Daca un utilizator este deranjat de o dicutie care totusi nu contine nimic injurios, jignitor sau vulgar, atunci poate folosi noua varianta de site in care chat-ul principal e intr-un tab diferit de cel al mesei la care joaca. Pentru a sterge din "main" o conversatie, parasiti camera si reintrati - chat-ul se va reseta automat. Nu suntem responsabili pentru preferintele personale care nu incalca regulamentul si reactia prin jigniri si injurii nu este raspunsul.

Multumim pentru semnalare. Vocabularul decent este apreciat si pe forum. Este inedit ca apar plangeri despre neinchiderea imediata a contului cu injurii. Vom incerca sa nu mai intarziem cu sanctiunile.

O seara placuta, fara incidente

Echipa Joci.ro

21-04-2012,20:02
drumas1967 Data inregistrarii: 12/02/2010 Mesaje: 1 Online
Precizare

Nu are legatura ceea ce va expun cu ce s-a discutat mai sus fapt ptr care ami cer scuAm rugamintea ptr administratorii site-lui sa lamureasca odata ptr cei care nu stiu, problema ''cacealmalei'' sau a asazisei ''panda'' , care dupa parerea mea fac parte din POKER!  La mesele la care eu am fost gazda, singura regula o fost politetea an discutiile dintre jucatori!Multumesc

26-04-2012,14:29
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline
PANDA + CACEALMA

La Poker se pot folosi ORICE FEL de strategii si siretlicuri pentru a castiga (mai putin constrangerea altor utilizatori sa joace dupa regulile gazdei).POSTATI AICI DEFINITIILE celor doua si cum se intampla in jocul propriu-zis si vom stabili impreuna daca sunt sau nu in acord cu regulamentul.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In genere userii care folosesc limbaj jignitor la adresa celor care joaca la cacealma si cu "panda" isi motiveaza fata de sine atitudinea neadecvata spunand ca nu e regulamentar sa joci astfel.

Se poate rezolva civilizat chestiunea, incetand jocul cu o persoana cu care nu-ti place sa joci fara injurii si jigniri. Se lucreaza la motivarea oricarei excluderi de la masa (gazda va trebui sa motiveze conform regulamentului excluderea si daca va fi o excludere abuziva, atunci gazda va fi sanctionata) astfel incat utilizatorii sa poata juca oricat vor daca nu incalca regulamentul si sa iasa de la o masa numai daca si cand doresc.

Pana atunci sistemul actual permite gazdei libertatea de a decide pe cine are la masa. Va rog nu mai folositi cuvinte urate pentru excluderi de la masa - excluderile inca nu se penalizeaza, dar injuriile da.

Pagina 5 din 5
 Prima<345