S-a format un obicei care contravine Regulamentului forumului: fiecare utilizator care are o intrebare sau o nemultumire deschide un topic nou fara sa se intereseze daca nu cumva intrebarea lui isi are locul in alt topic.
Pentru a preveni acest lucru am deschis acest topic. Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul Hold'em Poker. Asa ne va fi mai usor si noua si voua.
Va multumim.
cu ce sunt eu de vina ca vreau sa castig???``` _iarina_ ``` va rog sa luati masuri, in primul rand nu sunt micinos daca plusez,sti-ti incepe sa imi place site-ul acesta dar sa nu ma faca una dintre participante pe mine mincinos si apoi sa ma scoata afara. nu am treba cu nimeni aci jok shi cu asta basta . sa ai spuneti sa asi vada de treaba ei .
va multumesc mult ...Noapte buna.
si mie la fel mi-a zis...cred ca are o probl (con testa) incredibil adminilor faceti ceva pt ca este foaaaarte jenant cand iti zice cineva asa ceva si mai ales daca este atat de abuziv ....datii macar un avertisment va rog din suflet !!!
mie unu mi-ar creste inima si as da un party daca i-ati suspenda contul. admini puneti-va in locul celor care primesc mesaje genul asta si dupa va da si afara ...parerea mea si a multora (zeci) ca nu merita sa mai aiba dreptul sa scrie nimic pe chat pt ca este super nesimtita...
Multumesc.
Am si eu cateva probleme si cred ca multi patesc ca mine.
1. Cand intru sa joc sant asaltat de n useri pe chat privat sa le dau pct.
Problema e ca la urma incep sa ma injure ca la usa cortului .
2. De ce cand sant gazda nu pot da un anume jucator afara decat cand e spectator? Am patit cand au venit la masa doi manari si a trebuit sa iesim cu totii ca sa scapam de ei.
3.As vrea sa stiu daca e posibil ca eu sau alti jucatori care vor, sa organizam un fel de concurs.
Adica: decat sa dau pct degeaba mai bine adun cativa jucatori cu pct regenerate [1000] sa joace la o masa si cel mai bun sa castige.Pentru locul 1 dau 10k ,pentru locul 2 dau 5k si pentru locul 3 dau 2k. Intreb asta ca sa nu iau avertisment pentru transfer de puncte.
la multi ani si sarbatori fericite.
Sper ca o sa primesc un raspuns.
Am si eu cateva probleme si cred ca multi patesc ca mine.
1. Cand intru sa joc sant asaltat de n useri pe chat privat sa le dau pct.
Problema e ca la urma incep sa ma injure ca la usa cortului .
2. De ce cand sant gazda nu pot da un anume jucator afara decat cand e spectator? Am patit cand au venit la masa doi manari si a trebuit sa iesim cu totii ca sa scapam de ei.
3.As vrea sa stiu daca e posibil ca eu sau alti jucatori care vor, sa organizam un fel de concurs.
Adica: decat sa dau pct degeaba mai bine adun cativa jucatori cu pct regenerate [1000
In primul rand iti multumim pentru urarile de sarbatori, la multi ani si tie!
Iti vom raspunde pe rand la probleme:
1. Momentan functia de "ignora acest utilizator" nu functioneaza, dar in curand vom remedia acest lucru pentru ca este intr-adevar necesara.
2. Am primit mai multe semnalari in acest sens si am rezolvat problema.
3. Poti organiza concursuri doar la mese private si fara a da puncte. Orice transfer de puncte (fie ca este "donatie", premiu sau vanzare) este interzis prin regulament.
Sunt _iarina_ si vreau sa elucidez "enigma" referitoare la postarile celor 2 indivizi referitoare la mine.
Ei asa isi manifesta frustrarile. La masa mea nu permit sa se foloseasca cuvinte triviale si nici sa se minta. Eu sunt onesta si pretind ca si ceilalti sa fie de bun simt.
Considerati ca este "o motivatie " pt a "suspenda utilizatorul" _iarina_ ?
Cred ca nu.
Daca sunteti de alta parere.....actionati....
Eu raman aceeasi persoana exigenta si se pare "extrem de controversata".
Nu ma deranjeaza.
Cine sunt cei care ma judeca?
"..............."
Sper ca dvs. puteti discerne unde este adevarul.
Am postat pt. faptul ca am constat promtitudinea cu care raspundeti.
Si eu astept raspuns.
Ms. anticipat!
Chiar daca problema voastra este mai mult una personala am sa incerc sa va raspund. Sanctiuni se dau doar in cazul incalcarii regulamentului site-ului sau in cazul incalcarii regulamentului de ordine interioara de pe forum. In problema expusa aici nu tin partea nimanui pentru ca nu imi este foarte clar ce s-a intamplat, dar nu vad nici un motiv pentru a sanctiona pe cineva.
Pentru _iarina_: sunt jucatori care joaca la bluf, deci pluseaza chiar fara a avea nimic in mana, nu sunt mincinosi, ci doar asta e modul lor de a juca, chiar daca nu foarte apreciat de unii. Tu alegi daca doresti sau nu sa joci la masa cu astfel de jucatori.
Pentru tatatat: orice persoana care creaza o masa de joc este automat gazda. Gazda unei mese are privilegiul de a alege timpul de joc, tipul jocului (daca e cazul) si persoanele cu care doreste sa joace. Daca nu ii convine rating-ul unui jucator, comportamentul lui in joc si/sau la masa, stilul de joc etc. atunci gazda poate sa il dea afara de la masa de joc intre jocuri fara a fi sanctionata in nici un fel de catre noi. Daca doresti sa iti impui stilul de joc la o masa fara sa poti fi dat afara creeaza chiar tu o masa sau joaca cu persoane cu un stil de joc asemanator.
Chiar daca problema voastra este mai mult una personala am sa incerc sa va raspund. Sanctiuni se dau doar in cazul incalcarii regulamentului site-ului sau in cazul incalcarii regulamentului de ordine interioara de pe forum. In problema expusa aici nu tin partea nimanui pentru ca nu imi este foarte clar ce s-a intamplat, dar nu vad nici un motiv pentru a sanctiona pe cineva.
Pentru _iarina_: sunt jucatori care joaca la bluf, deci pluseaza chiar fara a avea nimic in mana, nu sunt mincinosi, ci doar asta e modul lor de a juca, chiar daca nu foarte apreciat de unii. Tu alegi daca doresti sau nu sa joci la masa cu astfel de jucatori.
Pentru tatatat: orice persoana care creaza o masa de joc este automat gazda. Gazda unei mese are privilegiul de a alege timpul de joc, tipul jocului (daca e cazul) si persoanele cu care doreste sa joace. Daca nu ii convine rating-ul unui jucator, comportamentul lui in joc si/sau la masa, stilul de joc etc. atunci gazda poate sa il dea afara de la masa de joc intre jocuri fara a fi sanctionata in nici un fel de catre noi. Daca doresti sa iti impui stilul de joc la o masa fara sa poti fi dat afara creeaza chiar tu o masa sau joaca cu persoane cu un stil de joc asemanator.
Eu cunosc regulile jocului, dar ele nu ma pot obliga sa ma abat de la principii.
Nu am probleme personale cu nimeni.
Mi-se pare firesc sa joc cu cine doresc, fara sa dau explicatii nimanui.
Oricum, ms pt. raspuns
p.s.
Atentie la multe alte nereguli care se fac.
Am intrat la o masa de 30 k pe la ora 2 in data de azi...
pierd vreo 400 de k...nici o problema pana aici
Pana imi intra un 9 si un 4...
iar pe fold un 9 un 4 si inca ceva (nu era as)
iar ultimele 2 carti fiind un 4 si un 9
Deci aveam full de 9 cu as in coada
Am plusat tot ce aveam adica vreo 500 de k
Si la urma...aveam amandoi full de 9 cu 4 in coada...
Zice ca se imparte potul...dar so impartit din parti...
Eu am ramas cu 8k
Sry...se pare ca mi sau actualizat cam greu punctele