Am constatat ca pe site sunt jucatori care au mai multe conturi decat am eu,dar nu s-a luat nici o masura impotriva lor.As vrea sa stiu unde scrie pe forum cate CONTURI , poate avea un jucator,trebuia specificat un numar de 5 sau 10 , dar nu scrie nimic referitor la cate conturi au voie sa aibe jucatorii.Am citit regulamentul si cred ca mi s-a facut o nedreptate,ati fost prea asprii,nu credeti.de ce nu ai sanctionati pe cei care vand puncte,aduc injurii.de ce ? VA ROG FRUMOS SA GASITI O REZOLVARE,ESTE NEDREPT CE ATI FACUT.ASTEPT UN RASPUNS. VA MULTUMESC.
"Dragi admini,
Sunt _iarina_ si vreau sa elucidez "enigma" referitoare la postarile celor 2 indivizi referitoare la mine.
Ei asa isi manifesta frustrarile. La masa mea nu permit sa se foloseasca cuvinte triviale si nici sa se minta. Eu sunt onesta si pretind ca si ceilalti sa fie de bun simt.
Considerati ca este "o motivatie " pt a "suspenda utilizatorul" _iarina_ ?
Cred ca nu.
Daca sunteti de alta parere.....actionati....
Eu raman aceeasi persoana exigenta si se pare "extrem de controversata".
Nu ma deranjeaza.
Cine sunt cei care ma judeca?
"..............."
Sper ca dvs. puteti discerne unde este adevarul.
Am postat pt. faptul ca am constat promtitudinea cu care raspundeti.
Si eu astept raspuns.
Ms. anticipat!"
"Eu cunosc regulile jocului, dar ele nu ma pot obliga sa ma abat de la principii.
Nu am probleme personale cu nimeni.
Mi-se pare firesc sa joc cu cine doresc, fara sa dau explicatii nimanui.
Oricum, ms pt. raspuns
p.s.
Atentie la multe alte nereguli care se fac."
Tocmai principiile de care vorbeai le-ai incalcat.
Avertisment pt joc nesportiv (cum a zis si georgyana trisatul= furt)
Si intradevar se fac nereguli, ADMINUL a demonstrat acest lucru.
ba sunteti varza....credeti`ma .....cum ma sa faci regulile astea tampite.....cica maxim 3000 deschiderea ....si cand intru si eu sa joc nici macar nam cu cine sa joc decat cu aia la 300 sau 200 deschiderea.......am 800.000 pnkte ma doaren partza daca`mi banatzi useru......stiti dc ? pt ca pe siteu asta nai cu cine juka....;) avetzi niste reguli in la fel de marfa ca si voi admini =))
La Hold'em Poker castiga cea mai buna combinatie de 5 carti. Cele mai bune 5 carti inseamna orice combinatie intre cartile tale si cele 5 carti de jos. Deci poti folosi cele 2 carti din mana, doar o carte din mana sau nici una pentru a realiza cea mai buna combinatie.
Regulamentul spune:
"Cand doi jucatori au la final maini egale ca valoare pot-ul se imparte in functie de tipul de maina.
In caz de quinta royala, culoare, quinta sau nimic, mana care contine cartea cea mai mare castiga. Exemplu: quinta Q-J-10-9-8 bate J-10-9-8-7, de asemenea bate 5-4-3-2-A, pentru ca in acest caz, asul tine loc de cea mai mica carte.
Cand exista egalitate si intre cartile cele mai mari, se trece la a 2-a cea mai mare carte, si asa mai departe, pana se face diferentirea intre maini. Exemplu: culoarea A-10-4-3-2 bate culoarea A-9-8-7-6, pentru ca 10 este mai mare ca 9.
Daca toate cartile sunt egale, avem egalitate si pot-ul se imparte intre castigatori.
In caz de care, 3 bucati, 1 pereche, mana cu cartile "perechi" cele mai mari castiga. Exemplu: 7-7-7-3-4 bate 6-6-6-J-Q pentru ca 7 este mai mare ca 6. Restul cartilor conteaza doar daca "perechile" de carti sunt identice. Exemplu: K-K-J-3-2 este mai mare ca K-K-9-8-6 pentru ca J este mai mare ca 9.
In cazul combinatiei de Full House, cele 3 carti identice fac diferenta, cealalta pereche care completeaza Full-ul este irelevanta. Exceptie: cand full-ul este format doar din cartile comune, de pe masa, sau dintr-o carte din mana si 4 de pe masa, atunci se imparte pot-ul.
Intre 2 perechi, mana cu perechea mai mare castiga."
Concret la exemplul dat de tine, daca pe masa este A 2 3 4 x, iar voi aveti in mana unul 5 cu A si unul 5 cu 8, asta inseamna ca amandoi aveti Qinta: A 2 3 4 5, deci este caz de egalitate si se imparte potul. Practic 8-ul si Asul sunt carti inafara combinatiei castigatoare, nu intra in calcul. Hold'em Poker este un joc unde cazurile de egalitate sunt frecente din cauza cartilor comune de pe masa.
vreau sa va spun ca stiu un jucator care vinde puncte.si santajeaza jucatorii
are multe conturi si multe altele se numesc nr 1 MALASOTE nr2 BLAKMAMBA nr 3 micutul nr 4 bubu_banateanul nr 5 bubu_banateanul si multe altele . dovezi nu am pt ca intra pe diferite conturi si nu stiu pe care dar va asigur ca vinde puncte . puteti citi pe forum ca nu ii mai convine noul regulament pt ca nu mai poate vinde puncte ca ne-ati rupt cu noul regulament . va rog sa luati masuri va multumesc .dar nu am cum sa fac lucrul acesta pt ca eu nu am puncte sa intru unde joaca el .dar va promit ca o sa fac tot posibilul sa va demonstrez ca are multe conturi si multe altele si ca vinde puncte.cred ca numai dvs ii puteti face ceva pt ca noi nu avem cum el fiind in top cu 3 conturi ce sa ii mai facem noi
va rog inca odata sa luati masuri impotriva lui pt ca noi nu avem ce saii facem . va multumesc
Pentru cazurile in care intalnesti jucatori care incalca astfel regulamentul avem functia Raporteaza Abuz. Nu putem lua masuri fara dovezi.
Vezi in pagina Ajutor cum se procedeaza: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html
Chiar daca problema voastra este mai mult una personala am sa incerc sa va raspund. Sanctiuni se dau doar in cazul incalcarii regulamentului site-ului sau in cazul incalcarii regulamentului de ordine interioara de pe forum. In problema expusa aici nu tin partea nimanui pentru ca nu imi este foarte clar ce s-a intamplat, dar nu vad nici un motiv pentru a sanctiona pe cineva.
Pentru _iarina_: sunt jucatori care joaca la bluf, deci pluseaza chiar fara a avea nimic in mana, nu sunt mincinosi, ci doar asta e modul lor de a juca, chiar daca nu foarte apreciat de unii. Tu alegi daca doresti sau nu sa joci la masa cu astfel de jucatori.
Pentru tatatat: orice persoana care creaza o masa de joc este automat gazda. Gazda unei mese are privilegiul de a alege timpul de joc, tipul jocului (daca e cazul) si persoanele cu care doreste sa joace. Daca nu ii convine rating-ul unui jucator, comportamentul lui in joc si/sau la masa, stilul de joc etc. atunci gazda poate sa il dea afara de la masa de joc intre jocuri fara a fi sanctionata in nici un fel de catre noi. Daca doresti sa iti impui stilul de joc la o masa fara sa poti fi dat afara creeaza chiar tu o masa sau joaca cu persoane cu un stil de joc asemanator.
iar mintiti ...adik nu mai u minti intruna ..inca astept raspuns la ce s-a intamplat cu mine dar ocolesti mereu..