SAL NU TREBUIA SA MA JUSTIFIK IN FATA UNUI BAIAT DE CARTERCEL CARE SE CREDE SFANT SI ARE O GRAMADA DE CONTURIPRINTRE CARE DORU DORULET FLORI_BIBI SI ALTELE
DA NU ASTA E PROBLEMA DACA AI PUNCTE SI NU DAI ATUNCI ASA PATESTI ORI TE INJURA SI TI BLESTEAMA FAMILIA SI COPILU CUM A FACUT ACEST FLORI _BIBIPE CARE LA M RAPORTAT SI I SA ANULAT CONTU 15 ZILE SAU SCORNESC MINCIUNI CA VIZI PUNCTE . NOROK CA DUMNEZEU SI VOI ADMINI DE PE SITEUL ASTA NU VA LUATI DUPA TOT MAHALAGISTU SI CERSETORU. O ZI BUNA .PS. DACA IN ACEIASI CASA SINT DOI USERI ADICA DOI JUKATORI .SE CONSIDERA CONTURI MULTIPLE ASTEPT RASPUNS .VA MULTUMESC .:o
sunt unul dintre cei mai vechi de aici de pe site..dar nu asta e primul meu nickname de pe site-ul asta...am mai multe conturi,desi nu am inteles niciodata ce inseamna pt voi conturi multiple
eu unul nu mai joc pe nici un joc de pe site-ul vostru deoarece impuneti prea multe reguli..de ce ati stricat jocul de Texas Hold'em,care desi nu era ok(va pot propune niste site-uri cu adevarat beton)chiar si gratuite,unde nu se restrictioneaza in halu asta ca aici!!!poti sa iti transferi punctele si chiar si datele pe alt cont si credeti-ma(sunt in jur de 15.000 de utilizatori conectati permanet,ca sa nu mai zic seara ce e pe site)
va pot da toate conturile si va rog sa mi le stergeti,deoarece consider ca nu mai meritati sa vi se faca rating pe net din lipsa coretitudinii.
sunt curios cati or sa mai ramana sa joace hold'em cu deschidere maxima de 3000 de puncte???inca ceva,jocul dumneavoastra de hold'em nu seamana nici pe departe atat cu No Limit hold'em si nici cu Bet limit hold'em
e o Marie cu alta palarie...n-am vazut in viata mea asa ceva..sa iti limiteze pariul la maxim 3 incercari..sunt curios de unde ati luat regulamentele astea???
in cazul in care aveti nevoie de toate conturile mele,va rog sa ma contactati;););)
toate cele bune si mai ganditi putin strategia de marketing..si nu ii mai mintiti pe copii ca voi nu faceti reclama(sau poate sunteti ceva binefacatori si faceti totul de gratis)
app..pt jucatori!!!!fiecare conectare a voastra pe acest site ii aduce celui carui ii apartine site-ul,o suma frumusica de bani:D
v-am lasat si sper sa cautati site-uri cu jocuri adevarate;)
Am si eu nemultumire si anume: ma asez la o masa pt a juca si dk din diferite motive nu vreau sa mai joc la aceea masa ma ridic si vreau sa joc in alta parte, eeeee acest lucreu nu se poate deoarece imi apare o chesti ke in spune k sunt la o masa si tre sa es d acolo(sau cv de genu), in condiitile in care eu nu mai joc acolo, iar pt a putea a ma aseja in la alta masa trebuie ori sa ma deloghez ori sa ies din site apoi sa intru. de ce? multumesc anticipat si astept un raspuns
Sal
In Primu Rad Vreau Sa Va Multumesc Pentru Ca Vati Gandit La Noi Cei Cu Puncte Mai Multe Si Ati Facut Camera 1 Mai Unde Se Poate Face Masa Mai Mare De 3k
Dar Apare Alta Problema Acuma Toata Lumea Joaka Acolo Si Cei Cu 1k ,si Seara Nu Mai Sant Lokuri.
Puneti Va Rog Reting Maxim Macar 50k Pe Camera 1 Mai, Sa Poata Beneficia Cei Pentru Care A Fost Facuta
Va Multumesc
va rog eu sa faceti ceva ..nu am cu cine sa joc ...am 500 k si nu pot sa joc pentru ca n-am chef sa joc la deschidere 300 si la deschidere 3000 n-am cum sa joc pentru ca am fost data afara de la masa fara sa fac nimic ....de un inapt care ieri cersea puncte si azi se crede smecher ..pe camera glumetilor nu sunt decat cativa ...care sunt toti la masa lui _player_ va rog sa faceti ceva sa renuntati la regulile si punctaju asta aiurea ..toata lumea are dreptul sa joace sper sa cititi postul acesta si sa luati masuri ..oricum nu cred ca e corect ..dar in fine ..o sa caut alt site sa ma joc
multumesc
Motivele limitarii deschiderii la Hold'em le-am explicat in stirea din data de 18 martie 2008: http://joci.ro/stiri/noul-punctaj-maxim-de-deschidere-la-hold'em-poker.html
Momentan nu se poate face nimic, dar pe viitor poate se vor aduce imbunatatiri si la acest joc.