Expira: 16 Iulie 2008 16:58:28
Motiv: Cere puncte, ameninta sub pretextul ca este admin
macar dati mi drumul la cont sau dati mi pe forum aici va rog din sufleet k mai am si niste puncte pe acel cont am 1300k pe holdem :(:(:(:(:(:(:(:(
Nu inteleg nelamurirea ta, s-a specificat corect si clar motivul pentru care ai fost sanctionat: "Cere puncte, ameninta sub pretextul ca este admin".
Regulamentul spune: "Orice jucator care se da drept administrator Joci.ro, indiferent scop, va fi pedepsit cu anularea contului. Orice jucator care aduce injurii administratorilor Joci.ro va fi pedepsit cu anularea contului."
Recititi va rugam regulamentul si incercati sa il respectati ca sa avitati astfel de situatii neplacute.
Va rog spunetimi si mie ,de ce ati anulat contul la jucat tzuly_24,am vz motivele dar credca v-ati inselat dragiilor adminii,ptru ca dumneavoastra trteb sa luati o masura in problema intarzieri mutari luare de 100 de puncte ,pentru ca daca intrebi,jucat care asa ceva incepe sa te jicneasca ,si ce facem unul jicneste si celalalt sta si se uita. daca se poata va rog accesati inapoi contul pentru ca erau f multe puncte si timp pierdut pe saitul dumneavoastra, puteti sa-i dati un avertisment de anulare de cont ptru cateva zile , nu dumneavoastra repede in chideti contul .vA ROG VERIFICATI SA VEDETI CA JUCAT TZULY_24 NU A AVUT NICIODATA ANULAT CONTUL CATEVA ZILE ATI LUAT O MASURA PREA DRASTICA DINTR-O DATA ,de anularea contului fara alta sanctiune. Sper ca problema mea si a celorlati care au patit asa ceva sa le dati contul inapoi, si la schimbarea regulamentului in privinta aceeasta. Va rog prima data anulati contul cateva zile saptamani in functie de gravitatia infractiuni ,si dupa aceea treceti LA ANULAREA UNUI CONT .vA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE SI VA ROG SA SA FACETI CEVA CU PROBLEMA ASTA CAT MAI REPEDE ,SI POATE VRETI SA DATI CONTUL INAPOI VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE.
sal.sunt_paris_am constatat ca am acest cont anulat,fara sa fiu nici macar avertizat cum sunt alti jucatori de pe site. ACEST SITE ESTE UN SITE DE CACAT,ASTEPT UN RASPUNS, LA FEL MIATI FACUT SI CU CONTUL SAKALUL, MIATI ANULAT PUNCTELE CARE LEAM FACUT JUCAND AICI PE SITE.AS VREA SA IMI RASPUNZI SI MIE LARA.