din cate vad voi adminii mati pus la zid, acum ati inventat tot felul de pretexte pentru a imi anula conturile pe care aveam puncte de joc,mi le a-ti anulat fara sa ma avertizati ca pe alti playeri , care au primit avertizare, deci aceasta este o razbunare personala.sunteti un site de 2 bani.NOI FACEM ACEST SITE, JUCATORII, FARA NOI VOI ATI FI UN MARE ZERO .DECE NU AI ANULEZI CONTUL PRIETENULUI TAU SYCF, PT JOC NESPORTIV, PE EL LATI AVERTIZAT, DOAR SUNTETI PRIETENI.VREAU O EXPLICATIE LARA.
Pentru toti cei care transfera puncte de ordinul sutelor de mii sanctiunea este Anularea contului fara nici o avertizare prealabila.
Userul _paris_ este cel mai bun exemplu de joc nesportiv: fara sa piarda nici un joc aproape a "reusit" performanta sa faca 11 milioane in 3 zile.
Va reamintim ca Regulamentul acestui site in gasiti in pagina urmatoare: http://joci.ro/regulament.html. Cititi-l, asa vom evita eventualele discutii si nemultumiri.
dar nikul, sakalul, de ce lati anulat? cum adika jok nesportiv cand jucam cu toti jucatoriii la masa.iar nikul paris, am jucat si am facut acele puncte, nu leam furat.cum se face ca sycf nu mai apare la sanctiuni, cand a fost trecut acolo cu avertizare?
de ce nu mai apare, este prieten cu voi nui asa, cu adminii.saitul asta e de cacat, anulati conturi dupa bunul vostru plac, o sa pierdeti toti jucatorii, veti vedea, datorita noua , voi mai sunteti un site.
De Ce Miati Anulat Nikul, Sakalul, Cum Adica Jok Nesportiv?
Joi Seara Am Jucat Cu Multi Jucatori La Masa, Si Nu Numai, Este O Rtazbunare Personala Din Partea , Ta , Lara, Dar Nu Inteleg De Ce ?
As Dori Sa Imi Raspunzi Si Mie , Cum Sycf A Disparut De La Sanctiuni, Cum Este Posibil ?
Doar Era Acolo. Te Rog Sa Nu Mai Imi Stergi Postarile.:
Nu este nici o razbunare personala, este foarte simplu: nu respecti regulamentul, esti sanctinoat. La nici un user nu stergem sanctiunile, ele raman in baza noastra de date. Pagina publica Jucatori sanctionati afiseaza doar sanctiunile din urma cu o luna.
Userul sycf este un jucator ca oricare altul, daca nu a fost suspendat este pentru ca nu avem motiv sa o facem, nu pentru ca este "o cunostinta" de-a noastra.
PS. Daca doresti sa nu iti mai fie sterse postarile respecta regulamentul forumului: exprima-te civilizat si posteaza corect.