Daca intampini probleme Raporteaza bug

Vezi primul necitit

29-07-2008,04:54
_______ Data inregistrarii: 14/07/2008 Mesaje: 0 Offline
Pt,lara

Mie Miati Anulat Contul Sakalul Fara Avertizare, Iar Altii Care Vand Puncte Si Transfera De Pe Un Cont Pe Altul, Sunt Avertizati, Lor Nu Le Mai Anulati Contul.exemplu Ciprian_bossu, Si Sycf Care Vinde Puncte.

29-07-2008,20:14
executabil Data inregistrarii: 29/06/2008 Mesaje: 0 Offline
Nu se incarca

Nustiu da de vreo 3 zile dau sa joc ceva si nu se incarca imi apar stelutele alea albastre si asa ramane

01-08-2008,18:35
medium Data inregistrarii: 26/04/2008 Mesaje: 0 Online
probleme de conexiune

fratilor ! ori va rezolvati problemele cu conexiunea , ori inchideti siteul !devine enervant !

05-08-2008,18:36
_C_E_M_ Data inregistrarii: 05/08/2008 Mesaje: 0 Offline
lARA FA CEVA'

Buna lara nu stiu cum sa du de tine nu intri niciodata la holdem poker sa vezii si tu ce se mai intampla pe acolo de exemplu wicejupanu ne injura pe toti si ne da si afra de la masa daca nu jucam cu rise pa la capat nu cred ca ie normal ....daca vrea sa joace cu rise pana la capat sa asi faca masa cu parola asa scrie in regula ment.. te rog sa iei masuri in potriva lui mai si minte ca vinde pct pe credit .....fa ceva nu cred ca ie normal altfel va pierdeti jucatori.ITI MULTUMESC SI SPER CA O SA MAI INTRI SI TU PE HOLDEM POKER SA VEZII CE SE INTAMPLA PE ACOLO

05-08-2008,18:38
_C_E_M_ Data inregistrarii: 05/08/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la _______:

Pt.sycf nu se iau masuri, el este un prieten de-al adminilor.ADMINII,ne vad doar pe noi, ceilalti jucatori, SYCF BENEFICIAZA DE UN" TRATAMENT SPECIAL "DIN PARTEA ADMINILOR.asa ca totul e inutil, tipam degeaba,ADMINILOR NU LE PASA DE NOI, DECI FRATILOR ORIENTATIVA SPRE ALTE SITEURI DE JOCURI.ASTA E SINGURA SOLUTIE.DAU UN EXEMPLU, SYCF A FOST LA SANCTIUNI IN ACEASTA LUNA, CUM AM FOST SI EU, DAR CULMEA EU APAR LA SANCTIUNI CU LEOPARDUL, IAR SYCF NU MAI APARE, IA FOST STEARSA SANCTIUNEA,DE CATRE ADMINI.

aDMINILOR FACETI CEVA

05-08-2008,18:48
_______ Data inregistrarii: 14/07/2008 Mesaje: 0 Offline
Pt. C_e_m

Adminii Nu Vor Face Nimic, Voi Nu Vedeti Ca Lor Nu Le Pasa ? Pt Ei Nu Conteaza Decat Sa Aiba Playeri Pe Site Atat.

C_E_M Iti Racesti Gura De Pomana, Adminii Nu Te Vor Asculta, Ei Nu Tin Cont De Ce Spunem Noi.

11-08-2008,10:11
mult Data inregistrarii: 10/04/2008 Mesaje: 0 Offline
De ce sa anulat contul pali ?

Salut....
De ce ati anulat contul cu numele pali ?
Nu am vrb urat , nu am vandut puncte...si totsi am contul anulat?
Macar un raspuns sa imi dati...caci nu apar nici la sanctiuni... :(:(
Multumesc

11-08-2008,10:41
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Contul a fost anulat pentru multiple trasnferuri de puncte la Hold'em Poker. Din pacate s-a omis ca acest lucru sa fie facut public in pagina de Jucatori sanctionati.

13-08-2008,12:24
_undefined_ Data inregistrarii: 13/07/2008 Mesaje: 0 Offline
Ptr admini

Dragi admini nu cred ca este corect ca , BLAKMANBA, MALASOTE ,EURPEANU ,CRETU 33 sa mai ramana in top la holdem poker deoarece ei nu mai joaca noi astia mai mici nu o sa putem sa mai intram in top niciodata daca ei raman acolo.......nu cred ca este normal ca un jucator care nu mai jucat de mult timp sa ramana acolo.... ar trebui sa faceti ceva in privinta asta..Parerea mea este ca daca nu jucator nu intra o perrioada de timp 1-2 luni sa i se dezactiveze contul.......Va multumesc si apropo ati facut foarte bine treaba aia cu votatul daca vrem sa jucam cu voi mi se pare normal ca unul dintre voi sa fie pe fiecare sa fie in permanenta pe siste sa verifice toate jocurile .....si ultima problema frate faceti ceva cu deskiderea la holdem poker pe camera glumetilor nu vedeti cata lume a plecat ....De ce nu faceti o data o sedinta cu jucatori sa putem sa va spunem si noi ce dorim ...Ar fii foarte bine daca ati mari deskiderea la holdem..faceti-o cum este la poker-ul cu 5 cartzi..Va Multumesc si sa aveti o zii buna in continuare........... Si mai intrati si voi pe la mesele de joc holdem poker ca se intampla prea multe pe acolo.:mad:

19-08-2008,18:40
mihaik Data inregistrarii: 06/04/2008 Mesaje: 0 Offline

bad post ........