daca pentru tine "deja intreci masura" ti se pare o amenintare e problema ta nu a mea.nici nu ma intereseaza sa imi dai pctele inapoi ca nu mai am nevoie de ele.acolo nu ai dreptate cand zici ca toti jucatorii care sunt prinsi sunt pedepsiti dupa regulament!ti-am dat exemplu pe sycf si tu nu ai zis nimic...deci e destul de clar ce s-a intamplat in cazul sau.chiar nu doresc sa ii anulati pctele lui ca le-a facut corect(ca si mine de altfel) dar iti dau un singur exemplu ca nu ai aplicat regulamentul decat unde,cum si cu cine ai vrut tu!o zi buna
Regulamantul acestui site nu este aplicat dupa preferintele mele, ci este aplicat userilor prinsi ca l-au incalcat. Verificarile se fac aleatoriu si/sau in urma semnalarilor/raportarilor altor useri. Deci este foarte posibil ca unii sa scape nepedepsiti, insa ei pot fi verificati cu alta ocazie. Nu se verifica insa activitatile mai vechi de o luna.
Despre sycf nu am spus nimic pentru ca nu am stiut despre cine vorbesti, este prima data cand pomenesti acest nume.
am zis de sycf cu denisse4you dar cum ai avut grija sa stergi...asta inseamna ca nici macar nu ai citit ce ai sters!in fine eu degeaba ma agit aici ca nu rezolv nimic numai ca nu mi se pare normal si corect ceea ce mi-ati facut mie pana acuma!si la holdem si la poker mi-ati anulat peste 50000k care i-am facut in cateva luni!joc pe site asta de anu' trecut eram printre primii jucatori de aici dar nu asta conteaza ci ca am investit timp si nu mi se pare ca sunt tratat corect(parerea mea)!inainte sa imi anulezi ultimu cont puteai foarte bine sa imi dai un avertisment cum ai facut pe denisse4you si poate era alta treaba dar in fine e treaba voastra cum judecati!cand fac peste 5000-10000k din nou o sa ma astept sa imi fie anulat ...again....again...again... asa ca nu mai are nici un rost sa ma stresez!cel mai enervant lucru... am luat 100k de exemplu imprumut si nu ai stiut sa il anulezi atunci,m-ai lasat 3 zile sa fac 10000k si gata hai sa anulam la fraier ca a pierdut timpu' deja
rupe_tot, atentie la limbaj! Ideal este ca semnalarile cu privire la transferurile de puncte sa le faceti folosind functia [URL="http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html"]Raporteaza abuz. Raportarile trimise astfel sunt verificate zilnic, pe cand restul verificarilor se fac aleatoriu. Oricum, am verificat si sesizarile tale.