de ce mi ati anulat contu cu malasote , am primit macar si io un avertisment
ca si ceilalti ?
da am trasferat pe alt cont tot al meu mi lam facut ca toti fac asta cu ce am gresit
nu le am vandut
am vrut sa nu ma cunoasca toti ce vedeti gresit in treaba asta plus meritam si io sa fiu tratat ca si ceilalti cu o avertizare sau conteaza cate puncte transferi ca sa fie anulat contu pe lok.
ca daca e asa au dreptate alti cand zik de sickf sau cum lo chema ca e primu in top si la haoldem si la pokeer cum e posibil asa ceva io am jukat mult cu el nu poate cineva sa castige atata si numa el daca nu i ajutat de catre voi
adica de admini cu atat mai mult ca l protejati toata lumea de pe site stie ca si a inpartit 54de milioane pe 3 conturi si dupa 1 saptamana si le a unit numa voi adika doamna Lara nu stie sau nu vrea nui vb de puncte ca oricum nu au nici o valoare ca si siteul vostru ,de alt fel santeti niste ratati
adio
Din pacate regulamentul nostru interzice transferul de puncte de pe un cont pe altul, iar tu probabil stii acest lucru, doar joci de ceva timp la noi. In cazul in care se transfera un numar mare de puncte conturile sunt anulate fara nici o avertizare, iar in cazul tau a fost vorba de foarte multe puncte.
Nu suntem de acord cu transferul de puncte de pe un cont pe altul pentru ca in acest mod userii cu multe sanctiuni ar lua punctele si le-ar muta pe un cont "curat" scapand de o posibila anulare de cont cauzata de numarul mare de sanctiuni.
In ceea ce priveste userul scyf te asiguram ca nu are nici un fel de ajutor de la noi, iar daca greseste va fi tratat ca oricare din membrii acestui site.
degeaba ati anulat si contul ala.eu nu va-am amenintat eu va-am pus in tema cu ce se va intampla,limba romana are foarte multe intelesuri dar daca u nu ai pre trecut pe la scoala e altceva.cat despre mine nu o sa scapati asa usor(nu este AMENINTARE).O SA VEZI CA O SA NE VEDEM CHIAR PERSONAL. CA PT CE FACETI VOI AICI PE SITE ASTA E HOTIE CURATA. AM UITAT SA ITI ZIC SI CONTURILE PE CARE ATI ANULAT AIUREA castig_mereu si cell_grup
pai da draga lara ca pe sycf il tineti voi in brate si multi alti care fac asa cand am trasferat 500 000 de puncte era contul lu fratimiu.adika nu am voie sa ii dau si lui puncte sau ce?
oricum nu sunteti corecti. si tind ca cred ca voi in momentul in care anulati un cont va face mare placere.cred ca va tavaliti pe jos de bucurie contul de care va-ti bucurat azi e castig_mereu. si inca ceva.dati-mi adresa unde va pot trimite o sticla de sampanie ca sa puteti si sarbatori cum tre
bai bogdane lasa turnatu , tu vb care ai multe conturi si cersesti puncte, si atunci cand ai pucte, le vinzi.LASA CIOCU MIC, TURNATORULE.
CAT DESPRE SYCF, VAD CA ADMINUL LARA AI TINE MEREU PARTEA, DAR CAND SYCF A MUTAT CELE 52.000.000, PE CELE 2 CONTURI PE CARE LE ARE, HIMALAYA, SI LALEAUANEAGRA, DE CE NU IAU FOST ANULATE ACELE CONTURI ? PENTRU CA ADMINUL, LARA IL TINE " IN BRATE "PE ACEST SYCF.LARA SPUNE CUM E POSIBIL CA SYCF SA TRANSFERE PESTE 50.000.000, DE PE CONTUL SYCF, PE HIMALAYA, SI PE LALEAUANEAGRA, SI SA NU-I ANULATI CONTURILE, DE CE ?UNDE ESTE ACEA DREPTATE ? UNDE ESTE ACEL REGULAMENT ? STIU, PENTRU SYCF, NU EXISTA ASA CEVA, EL ARE PARTE DE UN " TRATAMENT SPECIAL" DIN POARTEA ADMINULUI LARA.
NOI JUCATORII FACEM ACEST SITE, NU ADMINII, EI NE VANEAZA PE TOTI CARE AVEM CEVA DE SPUS.
AS DORI SA NU IMI STERGI CE AM POSTAT, AS VREA SA IMI RASPUNZI SI MIE, LA INTREBARI.POTI VERIFICA SA VEZI CA SYCF ARE ACELE 2 CONTURI.LUATI MASURI.
_Razbunatorul iti poti exprima o nemultumire si folosind un limbaj adecvat.
Am verificat cele spuse de tine si nu exista nici un motiv pentru a acorda vre-o sanctiune. In plus nimeni nu are parte de nici un tratament preferential, oricine greseste este sanctionat. Regulamentul este acelasi pentru toti, iar noi verificam toate semnalarile voastre.
Adminii acestui site fac parte din echipa Joci.ro, deci telul nostru este sa imbunatatim jocurile si acest site, nu sa ii "vanam" pe cei care au ceva de spus. Acceptam si critici, singura conditie este ca exprimarea sa fie una civilizata.
am citit ce ziceau baietii aici si ... ti-am spus si eu problema asta lara cu sycf...cu transferul pe 2 conturi a 50mil(stiam doar de laleauaneagra ca pe celalalt il uitasem).pe noi astia care ne anulezi mereu ne doare ca nu aplici acelasi regulament...noi nu suntem nici chiori si nici prosti stam mai mult ca toti adminii la un loc pe site asta zi de zi si vedem tot ce se intampla dar nu ar trebui sa ne tratati asa ci pe toti la fel!noi va tinem site in picioare nu sycf...cum zicea tovarasu bubu nu e posibil ca cineva sa castige in mereu fara sa piarda niciodata...nu e posibil.eu zic sa fiti mai atenti la ce se intampla si daca tot anulati conturi asa fara avertisment ar fi timpul sa va mai uitati si pe la sycf ca va puneti tot site in cap.in alta ordine de idei acest yo.bogdan sau cum i se zice cere pcte non-stop si dupa ce ii explic , ca imi suspendati contul din nou...din nou...si din nou el incepe sa ma injure si sa ma ameninte ca ma posteaza pe site ca am transferat pcte!cand am gresit am gresit...acum astept sa luati masuri impotriva celorlalti jucatori...si in al meu daca este cazul dar nu am mai transferat pe nici un cont nici macar 1k!
lara am si eu o int la tine dc mi-ati blocat trei conturi ...ca am transferat pc .....eu n uam transf ....voi va loati dupa unu si altu ca transf...pc ...cu state_potcovaru_Sef am transf.....da cu flacaryca ...nu am transferat ..si vreau sa ami zici si mie CINE ma vazut pe mine ca transf....trimitem macar pozele .....dovada ...sa stiu pe ce baza ...mi-ai bloc conturile .....