Daca intampini probleme Raporteaza bug

Vezi primul necitit

02-09-2008,20:04
flacarica_state_sef Data inregistrarii: 31/08/2008 Mesaje: 0 Offline

astept messs

03-09-2008,08:08
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Asa cum am raspuns si userului _Razbunatorul, am verificat jucatorul sycf si conturile mentionate de voi si nu am gasit nici un punct transferat. Jucatorii de top sunt verificati periodic, raportarile voastre sunt verificate zilnic, iar restul userilor sunt verificati aleatoriu. De asemenea, la cerere verificam orice user.

Toti cei care primesc sanctiuni le primesc [U]doar dupa ce sunt verificati si doar daca gasim dovezi care sa probeze ca au gresit[/U]. Dovezile le constituie statisticile noastre interne care nu sunt publice.

Oricine se regaseste in lista de jucatori sanctionati poate fi sigur ca nu a ajuns acolo pe nedrept. De asemenea cei sanctionati primesc un e-mail cu sanctiunea si motivul sanctionarii pe adresa de e-mail pe care au completat-o la inscrierea pe acest site. Nu are sens deci sa ne cereti sa mai repetam acest lucru si pe forum.

03-09-2008,12:42
bubu_banateanu_junior Data inregistrarii: 10/11/2007 Mesaje: 0 Offline
gresit

Citat de la Lara:

Din pacate regulamentul nostru interzice transferul de puncte de pe un cont pe altul, iar tu probabil stii acest lucru, doar joci de ceva timp la noi. In cazul in care se transfera un numar mare de puncte conturile sunt anulate fara nici o avertizare, iar in cazul tau a fost vorba de foarte multe puncte.

Nu suntem de acord cu transferul de puncte de pe un cont pe altul pentru ca in acest mod userii cu multe sanctiuni ar lua punctele si le-ar muta pe un cont "curat" scapand de o posibila anulare de cont cauzata de numarul mare de sanctiuni.

In ceea ce priveste userul scyf te asiguram ca nu are nici un fel de ajutor de la noi, iar daca greseste va fi tratat ca oricare din membrii acestui site.

in primu rand malasote joka de un an si nu a avut nici o sanctiune asa ca nu se pune problema asa cum opui tu ,io cred ca voi cu regulamentu vostru gresiti mai mult ca noi si va abateti de la etica si regulile jocului de poker.ce a cefaceti voi adika tu LARA se cheama furt callificat adica talharie eu am castigat cinstit punctele alea sacrificand aproape un an zi si noapte si tu mi le ai furat asa consider eu si nu numai eu toti carora le ai facut asta, uni meritau uni .
conform jocului de poker bani castigati sau punctele sant ale cui le a castigat si face ce vrea cu ele asa ar fi normal.
dar cred ca tu nu sti asta ,tu nu ai nici o legatuta cu jocul de poker cred ca tu esti puasa acolo sa anulezi cat mai multe conturi dupa regulile care la sti numa tu.
punete in locu lui malasote
care a jukat 1 an si nu a gresit numa o singura data si ia i anulat punctele adica 13milione fara avertisment si fara sa te gandesti cat sa chinuit sa le faca daca ti se pare corect asta spune totul despre tine.
si in legatura cu sickf a gresit si mai grav ca mine si ca alti a trasferat 54 de milioane pe 2 conturi si a zis ca i lea furat si dupa 1 saptamana si le a pus la lok dar cred ca este sotu tau sau fratele tau sau din familia ta ca nu vrei sa intelegi ca noi nu santem prosti si nici orbi si nici copi mici pe care ii pacalesti sau ii speri ca le anulezi conturile .
as fi curios daca sefi tai stiu ce faci pe siteul lor, cred ca nu ca de acea stergi tot ce nuti convine

03-09-2008,13:30
terente Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Online
pt Lara

prin ceea ce ne zici tu de sycf ne faci prosti pe toti in fata fie ca vrei fie ca nu :))!!!nu e posibil asa ceva cand stim 3 sferturi din jucatori (jucatori nu pamfleti cersetori care sunt distrusi fara pcte)!tu vi si ne zici noua ca sycf e curat ...pai domnisoara(doamna)draga cum poti sa spui asemenea aberatii???chiar asa de prosti ne crezi ??? toata lumea a vazut toata lumea a stiut cand s-a intamplat si nu ai luat nici o sanctiune asa ca mai lasa-ne cu corectitudinea asta a ta ... o zi buna

03-09-2008,14:18
yo_bogdan08 Data inregistrarii: 02/01/2008 Mesaje: 0 Offline
terente

bhai terente tu cand ai jucat cu florynel_4you si iai dat pcte mai taci si stai in banca ta!!!la fel ca bubu!!

03-09-2008,15:22
martafoi Data inregistrarii: 05/01/2008 Mesaje: 0 Offline
mai fratilor .........

de ce miti anulat contul skaraoski'
pentru ca am dat o suta de mi de puncte altor oameni care nu aveau , de ce nu dati si voi un avertisment pe"ceat"
sa stie omul ce e avertizat , vise pare corect sa anulati un cont de 2 ani de zile asa degeaba , fara sa atentionati ?
vreau sa stau si eu de vb cu un admin
cu fac ?
adresa mea de mess este skaraoski_yo

04-09-2008,00:14
zale Data inregistrarii: 10/07/2008 Mesaje: 0 Online

nu pot sa intru in nimik de ex. intru in whist shi nu pot sa mai intru in nimik la nicio masa

04-09-2008,06:14
_Razbunatorul Data inregistrarii: 29/07/2008 Mesaje: 0 Offline

Lara stie ca am dreptate, sycf are acele conturi, a transferat puncte de pe acel cont sycf, pe LALEAUANEAGRA, SI JU****TE PE HIMALAYA, STIU CA ISI MAI LASASE 1500K, PE CONTUL SYCF, IN ACEA ZI EU AM JUCAT CU EL, SI MIA SPUS CA IA SPART CINEVA CONTUL,MIA DAT 50K IN ACEA ZI, DAR DUPA ACEEA, AM FACUT LEGATURA, CAND AINTRAT DIN NOU IN TOP CU 52 MILIOANE. ASTA NU A FOST TRANSFER DE PUNCTE, SAU CUM SE CHEAMA , HOTIE ? MIE MIATI ANULAT CONTUL PARIS CA, AM MUTAT PUNCTE DE PE UN CONT PE ALTUL, DAR SYCF ESTE TINUT IN BRATE DE LARA ?I SE IA PARTEA MEREU DE CATRE ADMINUL LARA , MEREU IL APARA SI SPUNE CA NU AM DREPTATE, POATE EU NU AM, DAR CEILALTI JUCATORI AU, SAU VREI SA SPUI CA NOI TOTI JUCATORII CARE JUCAM DE 1 AN, MINTIM SI INVENTAM TOTUL ? EU CER SA SE FACA DREPTATE, REGULAMENTUL SA FIE VALABIL SI PENTRU SYCF, SA SE APLICE. EU AM TRANSFERAT 3000K, DAR SYCF 52000K, ASTA NU ESTE TRANSFER DE PUNCTE ?
AS DORI SA IMI RASPUNZI SI MIE LARA,

04-09-2008,06:22

La Orice Argument Care Se Aduce Impotriva Lui Sycf, Cum A Facum Vreun Jucator 3000k, Cum Ai Este Anulat Contul,motivul Este Simplu Jok Nesportiv Sau Transfer De Puncte, Numai Sycf Are Voie Sa Transfere Puncte Pe Acest Site, In Rest Noi Ceilalti Playeri Dak Facem Asa Ne Anuleaza Comturile. Am Spuso Si Ma Repet, "sycf Este Un Protejat Al Adminului Lara" .nu Vedeti Dragi Colegi De Jok, Adminul Lara Ne Vaneaza Pe Toti Jucatorii Care Sunt Vechi Pe Acest Site, Mai Ales Pe Cei Care Aduc Argumente Despre Sycf, Cine Se Ia De Acest Sycf, Ai Este Anulat Contul.sa Se Faca Dreptate, Sa Se Aplice Regulamentul Si Pt. Sycf.

Precis Imi Va Anula Iar Contul Ca Am Posta Impotriva Lui Sycf, Si Va Scrie Limbaj Vulgar La Adresa Adminilor, Sau Injurii, La Adresa Adminilor Joci.ro, Ca Am Mai Patit Asa Ceva.

04-09-2008,06:24

Yo_bogdan08, ,tu De Cat Timp Joci Pe Acest Site, Amice? Eu Jok De 1 An , Nu Ca Tinede 1 Luna Sau 2, Vezi-ti De Jocul Tau, Ok.