de ce mi-ati anulat contul castig_mereu? nu am primit avertizare sau ceva de genu, de ce nu sunteti seriosi si corecti sycf a facut trasfer a primit avertisment si multi alti au facut la fel. m-am chinuit de la 1000 de puncte sa fac 2000k si voi il anulati asa pur si simplu fara avertizare. pana la urma cum sunt reguli la pokerul asta? daca puteti sa imi spuneti si mie cum se iau asfel de decizi?pt unu favorabile si pt alti nefavorabile si cu toate ca toti fac la fel.va multumesc anticipat,si astept sa imi raspundeti la aceasta nelamurire
Acel cont a fost anulat fara avertisment pentru ca nu ai transferat puncte doar odata si pentru ca unul din transferuri este de aproximativ 1 milion puncte. La aceasta suma chiar si la un singur trasfer contul este anulat. Doar cei care transfera putin primesc mai intai un prim avertisment cu mentiunea ca la urmatoarea abatere contul va fi suspendat.
"Este interzisa vanzarea/transferul/"donarea" sau cumpararea/"primirea" de puncte. Aceste lucruri se pedepsesc cu anularea contului. Un cont trebuie sa reflecte corect valoarea jucatorului, asadar cei care acumuleaza punctele altfel decat prin joc corect, vor avea contul anulat." (Regulament site)
tot eu sunt nu vreau sa iti stric dimineatza cu mi-ai stricato tu dar in regulament nu scrie ca daca trasferi 1 milion de puncte ai contul anulat si in al doilea rand tin sa iti amintesc ca sycf nu a trasferat 10k ci mult mai multe milioane.normal tre sa primesc avertizare si nu mai trasferam nici un punct.asa ca te rog foarte foarte frumos sa imi inapoiezi contul. ca singur m-am chinuit sa fac 2000k si acum u imi anulezi contul si fara avertizare.te rog dami contul inapoi imi dai avertizare si la primele10k trasferate imi anulezi asa mi se pare normal.este vb despre contul castig_mereu
Asa cum am precizat si mai sus, la tine a fost vorba de mai multe transferuri, nu doar de unul, asa ca nici nu se pune problema de o prima avertizare, ci direct de anulare cont.
Nu ne convingi nici cu jocul corect avand in vedere ca ai inceput sa joci cu un avantaj de 500 000, puncte transferate in data de 29.08.2008, orele 22:30 de la userul dumnezeu.
PS. Acest topic va fi mutat in "Bug-uri si Nemultumiri Poker", acolo unde isi are locul.
da au fost trasferate 500 000 puncte dar pe cont deja exista 700 000.dar suntem in romania asta nu ma mai surprinde cu nimic.pt alti au alt regulament si pt alti se inventeaza un regulament ca sa puteti sa ii anulati contul.daca mi-ati anulat mie de ce nu ii anulati si lu sycf ca eu am vazut cu ochi mei cum a trasferat 5000k si a primit avertizare dar inainte de asta mai trasferase de o gramada de ori pana a primit avertisment cum sunt regulile astea.daca ai intrat si ai observat si ora si trasf asa poti verifica si la scyf, dar nu ca ela e mai smecher sau cum? sunt foarte indignat de ce se intampla pe site asta. sunt la munca la birou si nu am ce sa fac si vroiam sa ma joc, si am observat ca mi-ati anulat contul .eu joc de placere nu ca alti care vand puncte sau mai stiu eu ce.tot ce va cer eu este sa fiti corecti cu toata lumea.asa mi se pare normal.si lasati contul cu 700 000 cat era si lasati-ma sa ma joc.multumesc pt timpul pierdut cu mine
da au fost trasferate 500 000 puncte dar pe cont deja exista 700 000.dar suntem in romania asta nu ma mai surprinde cu nimic.pt alti au alt regulament si pt alti se inventeaza un regulament ca sa puteti sa ii anulati contul.daca mi-ati anulat mie de ce nu ii anulati si lu sycf ca eu am vazut cu ochi mei cum a trasferat 5000k si a primit avertizare dar inainte de asta mai trasferase de o gramada de ori pana a primit avertisment cum sunt regulile astea.daca ai intrat si ai observat si ora si trasf asa poti verifica si la scyf, dar nu ca ela e mai smecher sau cum? sunt foarte indignat de ce se intampla pe site asta. sunt la munca la birou si nu am ce sa fac si vroiam sa ma joc, si am observat ca mi-ati anulat contul .eu joc de placere nu ca alti care vand puncte sau mai stiu eu ce.tot ce va cer eu este sa fiti corecti cu toata lumea.asa mi se pare normal.si lasati contul cu 700 000 cat era si lasati-ma sa ma joc.multumesc pt timpul pierdut cu mine
Nu s-a inventat nici un regulament pentru tine in mod special, asa se aplica sanctiunile pe Joci.ro. Recunosti ca ai incalcat regulamentul si totusi vrei sa inchidem ochii pentru tine. Nu se poate din pacate, regulamentul este acelasi pentru toti.
Cu placere sanctionam si alti useri, dar avem nevoie de dovezi. Jucatorii de top sunt verificati periodic, iar cei prinsi sunt sanctionati in functie de gravitate. Userul scyf nu a primit avertizarea pentru transferul mentionat de tine mai sus, ci pentru alta.
PS. Te rugam nu mai deschide topicuri noi daca postarea ta se incadreaza intr-unul deja existent.