Dragi admini nu cred ca este corect ca , BLAKMANBA, MALASOTE ,EURPEANU ,CRETU 33 sa mai ramana in top la holdem poker deoarece ei nu mai joaca noi astia mai mici nu o sa putem sa mai intram in top niciodata daca ei raman acolo.......nu cred ca este normal ca un jucator care nu mai jucat de mult timp sa ramana acolo.... ar trebui sa faceti ceva in privinta asta..Parerea mea este ca daca nu jucator nu intra o perrioada de timp 1-2 luni sa i se dezactiveze contul.......Va multumesc si apropo ati facut foarte bine treaba aia cu votatul daca vrem sa jucam cu voi mi se pare normal ca unul dintre voi sa fie pe fiecare sa fie in permanenta pe siste sa verifice toate jocurile .....si ultima problema frate faceti ceva cu deskiderea la holdem poker pe camera glumetilor nu vedeti cata lume a plecat ....De ce nu faceti o data o sedinta cu jucatori sa putem sa va spunem si noi ce dorim ...Ar fii foarte bine daca ati mari deskiderea la holdem..faceti-o cum este la poker-ul cu 5 cartzi..Va Multumesc si sa aveti o zii buna in continuare........... Si mai intrati si voi pe la mesele de joc holdem poker ca se intampla prea multe pe acolo.:mad:
Daca vrei sa fi in top munceste stai zi si noapte cum a stat mamba si malasote , intra daca au timp nu cand vreau uni si alti uni mai au si alta treaba asa ca nu fiti rai .
Astazi Am Pierdut La Holdem O Mana Cu Culoare Pe Trefla, Iar Cel Care A Castigat Avea 3 De Zece, Cum Este Posibil Sa Pierzi Cu Culoare ? Am Pierdut Acum 5 Minute, As Vrea Sa Verificati.nu-i Prima Data Cand Patesc Asa Ceva. Luati Masuri, Va Rog. AS VREA SA VERIFICATI SA VEDETI. AS DORI SA IMI RASPUNDETI SI MIE.
GLADIATORU
25 August 2008, anulare cont
Motiv: Transfer puncte.
Cap_Mare
25 August 2008, anulare cont
Motiv: Transfer puncte.
bah voi va bateti joc de mine ?daca si la holdem am inceput sa fac transferuri e grav rau de tot las-o dracului de treaba!!!nu am dat nici macar 1k si voi imi ziceti ca am facut transferuri vreau sa imi aratati si mie vreau dovezi ca mi-ati anulat conturile nu asa ca nu va place de mine! e a 2 a oara cand face-ti asa.astept raspuns
In data de 23.08.2008, incepand cu ora 14:24:47 si pana la ora 14:31:34, s-au transferat aproape 1 milion de puncte de pe contul Cap_Mare pe contul GLADIATORU (care avea initial doar 1000 p.).
Conturile au fost anulate in baza regulamentului: "Este interzisa vanzarea/transferul/"donarea" sau cumpararea/"primirea" de puncte. Aceste lucruri se pedepsesc cu anularea contului."
Daca regulile acestui site nu va sunt pe plac, nu este cu suparare, inchideti pagina.
Mi-ati anulat un cont pentru transfer puncte [cap_mare pe 25-08-2008].As vrea sa stiu si eu cu cine am transferat pct??? Si cand????Doar pentru faptul ca in 3-4 zile am facut 3000k se anuleaza contul???Am facut aceste pct jucand doar cu un jucator????Au fost momente cand am pierdut cu mult peste 10000k si la holdem si la poker intr-o zi.Atunci nu mai era transfer de pct???Pe ce criterii se iau aceste decizii???Exista reclamatii sau aveti cumva pe fata lu' MAMA OMIDA care stie tot?????Haideti sa va povestesc ceva:In urma cu cateva luni unui jucator de holdem[nu dau nume pt ca nu e frumos,dar voi stiti despre ce e vorba]i-au 'DISPARUT' vreo 20000-30000k.El zicea ca i-au spart contul si i-au luat pct.Buuuuuun!!!!Asta e,se mai intampla.Numai ca,peste doua zile ,omu apare iar in top cu aceleasi puncte pe care spunea ca i-au fost furate.Un prieten care stia parola la cont a facut o gluma si la urma i le-a dat inapoi.NORMAL. ASTA NU SE NUMESTE TRANSFER DE PUNCTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?????????????????????????Sau de fapt ce numiti voi transfer de puncte???Ce v-am spus este adevarat dar nu am spus cu ideea sa luati masuri impotriva lui,ci sa va dati seama ca deveniti PENIBILI din dorinta de a face lucruri bune[sper ca asta sa fie motivul].
deja sunt scarbit de voi... anulati conturi doar la necunoscuti vad eu ... a zis foarte bine fratimiu acolo si la ce sa se ascunda ca e vb de sycf el avea 50 de mil pe 2 conturi asa ca nu o mai ardeti aiurea ca nu stiti sau ca nu ati vazut si duceti-va la gara!daca se poate anuleaza toate conturile care le mai am ...zi si u ca am prea multe sau ca am injurat de ele ca sa nu iti postez aici in fiecare zi!mi-ati anulat peste 50mil si la poker si la holdem doar ca a vrut inima voastra de admini smekeri
deja intreci masura! dc nu ai lasat comm ca sa imi arati si mie unde am vb eu urat cu tine sau indecent(denisse4you).de ce ai sters comm-urile ca eu stiu prea bine ca nu am vb urat am fost doar ironic si vad ca te doare ca nu ai dreptate!mi-ai luat 20 mil pana acuma numai tu ca sa te simti si tu mai bine ca nu puteai sa dormi ca aveam eu pcte;))!degeaba le anulezi pt 3 zile mai bine anuleaza-le de tot ca la asta te pricepi cel mai bine ...sau nu am dreptate? iti doresc o zi buna ... buna de tot ;)
"Deciziile luate de administratorii Joci.ro sunt definitive si nu sunt negociabile." (Regulament)
Ai gresit, ai fost sanctionat/sanctionata, regulamentul este acelasi pentru toti. Cine este prins ca transfera puncte are avertizare sau contul anulat in functie de caz.
In ceea ce priveste postarile sterse, te inseli daca iti inchipui ca poti jigni un membru al echipei Joci.ro iar postarile iti sunt tolerate pe forum. "Deja intreci masura" suna mai degraba a amenintare decat a ironie, deci vom lua masuri in consecinta.