_Razbunatorul, nu sustinem ca scyf nu a gresit, ci ca noi nu l-am prins cu nimic. Trebuia sa il raportezi in momentul in care ai fost sigur ca a incalcat regulamentul, iar noi eram obligati sa verificam sesizarea. S-au facut verificari zilele acestea, dar nu am gasit nimic care sa duca la sanctionarea lui pentru ca nu putem verifica si sanctiona fapte mai vechi de o luna.
De asemenea, nu uitati ca acesta nu este site de jocuri cu castiguri reale, asa ca nu intentionam sa facem anchete sau sa punem observatori de joc la fiecare masa pentru a ne asigura ca nimeni nu face nici o miscare gresita. Avem multi useri inregistrati si nu ii putem verifica pe toti zilnic. Nici nu intentionam acest lucru. Verificarile noastre sunt indreptate spre jucatorii raportati de voi, spre jucatorii de top, spre cei care acumuleaza castiguri foarte mari intr-un timp foarte scurt si aleatoriu spre alti jucatori.
In ceea ce priveste intrebarea lui bubu_banateanu_junior, il asiguram ca nu posturile care nu ne convin sunt sterse, ci cele care incalca regulamentul forumului si cele care jignesc membrii echipei Joci.ro. Cat despre faptul ca se simte neindreptatit desi am actionat conform regulamentului, il intrebam: ce ar crede restul jucatorilor vazand ca apare peste noapte in top un user nou cu peste 10 milioane iar noi nu luam nici o masura?
Nu inteleg ce vrei sa spui prin mess. Oricum am dat un raspuns zilele trecute, raspuns valabil pentru toata lumea:
"Toti cei care primesc sanctiuni le primesc doar dupa ce sunt verificati si doar daca gasim dovezi care sa probeze ca au gresit. Dovezile le constituie statisticile noastre interne care nu sunt publice.
Oricine se regaseste in lista de jucatori sanctionati poate fi sigur ca nu a ajuns acolo pe nedrept. De asemenea cei sanctionati primesc un e-mail cu sanctiunea si motivul sanctionarii pe adresa de e-mail pe care au completat-o la inscrierea pe acest site. [U]Nu are sens deci sa ne cereti sa mai repetam acest lucru si pe forum[/U]."
_Razbunatorul, nu sustinem ca scyf nu a gresit, ci ca noi nu l-am prins cu nimic. Trebuia sa il raportezi in momentul in care ai fost sigur ca a incalcat regulamentul, iar noi eram obligati sa verificam sesizarea. S-au facut verificari zilele acestea, dar nu am gasit nimic care sa duca la sanctionarea lui pentru ca nu putem verifica si sanctiona fapte mai vechi de o luna.
De asemenea, nu uitati ca acesta nu este site de jocuri cu castiguri reale, asa ca nu intentionam sa facem anchete sau sa punem observatori de joc la fiecare masa pentru a ne asigura ca nimeni nu face nici o miscare gresita. Avem multi useri inregistrati si nu ii putem verifica pe toti zilnic. Nici nu intentionam acest lucru. Verificarile noastre sunt indreptate spre jucatorii raportati de voi, spre jucatorii de top, spre cei care acumuleaza castiguri foarte mari intr-un timp foarte scurt si aleatoriu spre alti jucatori.
In ceea ce priveste intrebarea lui bubu_banateanu_junior, il asiguram ca nu posturile care nu ne convin sunt sterse, ci cele care incalca regulamentul forumului si cele care jignesc membrii echipei Joci.ro. Cat despre faptul ca se simte neindreptatit desi am actionat conform regulamentului, il intrebam: ce ar crede restul jucatorilor vazand ca apare peste noapte in top un user nou cu peste 10 milioane iar noi nu luam nici o masura?
Nu sustii ca nu a gresit dar nu l-ai prins.Buuuuuuuunnnnn!Il intrebi pe bubu ce ar crede restul jucatorilor cand apare peste noapte in top un user nou cu peste 10 milioane iar voi nu luati nici o masura?V-am mai povestit cu ceva timp in urma dar nu v-ati sinchisit sa imi rasundeti.Pai nu va e rusine? Cum adica? Cand sant impartite 52000k pe doua conturi,si dupa o saptamana revin la acelasi user nu e transfer de pct? Sau atunci nu erau useri care sa se intrebe cum au aparut aia cu 26000k peste noapte? Ori nu erau aceleasi reguli? RETINETI! S-au transferat de doua ori acele pct.STI**** LARA (poti sa fii si domnul lara,cine stie??)oare dormeai ,sau aveai concediu atunci?Aveti anumite perioade in care va autosesizati si in care nu? Sau va autosesizati dupa bunul plac?Unii primesc avertizari, altii direct cont suspendat. Pe ce criterii se fac aceste diferente? Ca in regulament nu se specifica asa ceva! ONOARE,DEMNITATE va spune ceva? Cred ca nu aveti asa ceva! Atata timp cat va contraziceti singuri.Va doresc la cat mai multi useri(ca ei aduc banu)si poate imi raspunde-ti si mie (daca nu santeti in concediu)
A avut intr-adevar concediu vara aceasta, chiar de 2 ori, posibil sa fi omis anumite transferuri. In ceea ce priveste conturile anulate direct, am mai precizat ca cei care transfera foarte multe puncte au direct cont anulat fara avertisment. Regulamentul precizeaza ca la orice transfer contul trebuie anulat, dar noi acordam mai intai un averttisment celor care fac transferuri mici. La fel, regulamentul precizeaza ca un user are dreptul doar la un cont, dar noi permitem 2-3 conturi, cu conditia sa nu se faca transfer de puncte intre ele. Daca este necesar vom aduce completari scrise la regulament pentru cei care au nelamuriri. De asemenea, daca regulamentul nostru ti se pare prea drastic, nu e cu suparare, poti juca si pe alte site-uri.
Nici usturoi nu ai mancat,nici gura nu iti miroase!Mda!!Totusi,nu am primit nici un raspuns concret la intrebarile pe care le-am pus.Cand nu va convine,raspundeti evaziv,invocand regulamentul,care regulament este interpretat cum va convine.Cand nu va convine,bagati repede pastila aia (daca nu va convine nu mai jucati).Regula pumnului in gura(taci ca mori).Intradevar nu se joaca pe bani,dar pokerul tot poker ramane chiar si pe bani sau pe bete de chibrit!!Asa ca daca tot aveti impresia ca ati inventat mersu pe jos si vaca cu lapte,lamuriti-ma si pe mine sa nu mor prost!!