Daca intampini probleme Raporteaza bug

Vezi primul necitit

12-11-2008,11:08
cata_73 Data inregistrarii: 06/06/2008 Mesaje: 0 Offline
probleme puncte?

Am avut peste 5mil de puncte si am intrat sa joc a doua zi am gasit doar 1515 puncte cum este posibil asa ceva.:(

12-11-2008,19:40
delfin19 Data inregistrarii: 08/10/2008 Mesaje: 0 Online

Am avut peste 100 mii de puncte si am intrat sa joc a doua zi am gasit doar 85 puncte cum este posibil asa ceva.:

14-11-2008,08:19
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Punctele nu dispar, iar conturile facute pe Joci.ro sunt securizate. De regula conturile sunt "sparte" de multe ori din neglijenta userilor. Va repetam si voua sfaturile pe care le avem afisate si in pagina Ajutor:

"Nu introduceti numele vostru de uilizator si/sau parola pe alte site-uri in afara de http://www.joci.ro/ .

2. Nu dati parola de la e-mailul pe care l-ati trecut la inscriere altei persoane! Ar putea sa va modifice parola de aici foarte usor.

3. Nu folositi in parola date personale ca: nume, prenume, numele prietenului/prietenei, animalului de companie, data nasterii sau alte date pe care le afisati publice in pagina voastra de Profil de pe joci.ro sau de pe alte site-uri.

4. Nu folositi acelasi nume de utilizator si parola ca pe alte site-uri!

5. Pentru ca parola dumneavoastra sa fie suficient de buna, si implicit greu de aflat, tineti cont de urmatoarele lucruri:

- parola sa fie de minim 8 caractere
- folositi litere mari si litere mici
- folositi mai mult de un numar in parola
- folositi caractere speciale (!,@,#,$,%,^,&,*,?,_,~)

Aceste sugestii le gasiti si la http://www.geekwisdom.com/dyn/passwdmeter . Tot aici va puteti "masura" parola, pentru a afla cat de "puternica" este. Nu este singurul site, puteti cauta chiar dumneavoastra pe internet alte site-uri similare.

6. Nu dati numele de utilizator si parola nimanui. Aceste date trebuie sa ramana cunoascute doar de dumneavoastra. In cazul in care se se logheaza alta persoana si se incalca regulamentul spre exemplu, tot dumneavoastra suportati consecintele.

7. Nu bifati casuta "Pastreaza-ma logat" decat daca jucati de pe calculatorul personal sau de pe un calculator la care aveti doar dumneavoastra acces. Altfel oricine va intra de pe acel calculator pe site va putea juca in locul dumneavoastra sau va putea "dona" punctele voastre altcuiva.

Noi incercam sa rezolvam problemele care apar pe site, dar problemele de securitate vi le puteti rezolva singuri chiar dumneavoastra daca tineti cont de sfaturile de mai sus. Speram ca v-am fost de ajutor. Spor la joc!"

15-11-2008,16:41
BLAKMAMBA Data inregistrarii: 03/03/2008 Mesaje: 0 Offline
sait tipic romanesc

numa in romania se poate intampla asa ceva ,sa fi jefuit de cei ce detin puterea.
sa ti se confiste ce normal este de drept al tau si sa nu poti face nimic ,si mai mult e un site de paraciosi :tipik ROMNESC ;daca moare capra mi a sa moara si a vecinului'"RUSINE PARACIOSILOR
am intrat dupa 2 luni sa vad daca s_a schimbat ceva in bine dar din potriva s_a striacat si mai rau acuma se face si politie,sant agenti care urmaresc cine cu cine face schimb in loc sa si vada de jocu lor.
mai uitativa si voi la alti si invatati cate ceva ca santeti inapoiati rau .
Santeti ca pe vremea lui Ceausescu numa atunci se para tot fara vre _ un rost numa ca sa faci rau la alti.
PS.
stiu ca mi se anuleaza si contu asta ca adevaru doare dar asta e realitatea e un site care seamana din ce in ce mai mult cu ce faceau securisti inainte de 89.
spor la panda si la turnatorii ca de jucat e prea greu e mai usor sa cersesti si daca nu primesti sa dai repede cu cioku.

15-11-2008,20:03
quasimodo Data inregistrarii: 22/10/2008 Mesaje: 0 Offline
Re

Felicitari MamBa !

16-11-2008,19:31
dynamic Data inregistrarii: 28/10/2008 Mesaje: 0 Offline
mda

asa esteeeeeeeeeeeeeeeeee:eek:;):p

25-11-2008,19:38
73fyf Data inregistrarii: 11/03/2008 Mesaje: 0 Offline
>?

vreau sa stiu cum pot sa-i dau afara si eu de la masa, ca m-am saturat sa isi bata altii joc de mine:(

26-11-2008,10:49
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Doar gazda mesei are dreptul de a da afara jucatori de la masa de joc. Sunteti gazda automat daca creati masa sau puteti deveni daca pleaca gazda mesei.

Jucatorul gazda are marcat in dreptul numelui sau un G, iar restul userilor de la masa au un "x". Intre partide gazda poate da afara jucatorii care au un limbaj necorespunzator sau care pur si simplu nu corespund cerintelor (joaca incet, joaca prost etc.). Un jucator poate fi dat afara apasand x-ul din dreptul numelui sau.

01-12-2008,19:05
deya_03 Data inregistrarii: 05/09/2008 Mesaje: 0 Offline
Buna:@:@:@:@:@

Buna seara as dori sa anunt urmatoarele transferuri de puncte:
Ibracka la masa 144 ora 8:37 a primit puncte de la doi oameniBris_Revine_In_Fortza si Flory78!iar dupacea:
seful_vostru_ a primit de la Bris_Revine_In_Fortza punhcte la masa 106 ore 8:39 iar inca un transfer:
pilo_007 ia puncte de la Bris_Revine_In_Fortza masa 215 ora 8:30!!
Va rog luati masuri la aceste eventuale transferuri!!!!!!!!!!!!!!!!:cool::cool::eek::eek::D

04-12-2008,08:33
rusurusu42 Data inregistrarii: 11/11/2008 Mesaje: 0 Offline
numa norok nu este

cum este posibil la unii sa vina carti si la altii nu.poate este vb de sistem ca de norok nu.de exemlu:imi vine 2,3 2,3 2,3 la rand apoi 4,7 5,9 si binenteles jos aqk etc si la adversar la fel inteleg o dat de doua ori dar se repeta.
vreau si eu un raspuns daca se poate
va multumesc