Daca intampini probleme Raporteaza bug

Vezi primul necitit

06-12-2008,14:04
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Citat de la piz2:

Limbaj jignitor la adresa cui ? ti`am zis ca isi transfera punctele de pe un cont pe altul ..

Da, dar in acelasi timp ai folosit un limbaj jignitor la adresa lui. Acest lucru nu este permis pe nici un forum.

In ceea ce priveste banarea ip-urilor, raspunsul este da. Se poate face acest lucru dar luam aceasta masura doar in cazuri extreme pentru ca multi useri au ip dinamic.

Daca anumiti useri revin cu alte conturi si injura, raportati-i. Vor avea iarasi sanctiuni si chiar anulari de conturi daca este cazul.

06-12-2008,15:35
BLAKMAMBA Data inregistrarii: 03/03/2008 Mesaje: 0 Offline
pentru LARA

IA_M DONAT LA SICF 18 MILIOANE IN JUMATE DE ORA TI A SCAPAT CUMVA ASTA. NU TE AI INTRBAT CUM A FACUT 18 MILIOANE ASA SIMPLU SAU TE AI GANDIT CA NU A VAZUT NMENI SI E VORBA DE PRETENU TAU CARE CULMEA CASTIGA CINSTIT SI LA POKER NORMAL SI LA HOLDEM E PRIMU CUM POTI SA EXPLICI LOGIC TREABA ASTA IS TARE CURIOS SI CRED CA NU NUMA EU CI SI RESTU COLEGILOR.
ps
iti fac o sugestie ar trebui sa schimbi numele jocurilor din poker si poker holdem in;PACALICI' ca cred ca asta sar portrivi cel mai bine. O zi buna tuturor turnatorilor

07-12-2008,11:22
copilul_iadului_ Data inregistrarii: 19/11/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la BLAKMAMBA:

IA_M DONAT LA SICF 18 MILIOANE IN JUMATE DE ORA TI A SCAPAT CUMVA ASTA. NU TE AI INTRBAT CUM A FACUT 18 MILIOANE ASA SIMPLU SAU TE AI GANDIT CA NU A VAZUT NMENI SI E VORBA DE PRETENU TAU CARE CULMEA CASTIGA CINSTIT SI LA POKER NORMAL SI LA HOLDEM E PRIMU CUM POTI SA EXPLICI LOGIC TREABA ASTA IS TARE CURIOS SI CRED CA NU NUMA EU CI SI RESTU COLEGILOR.
ps
iti fac o sugestie ar trebui sa schimbi numele jocurilor din poker si poker holdem in;PACALICI' ca cred ca asta sar portrivi cel mai bine. O zi buna tuturor turnatorilor

sunt sakalul,sunt de aceeasi parere cu BLAKMAMBA, LARA IL TINE IN BRATE PE SYCF, DACA TOT AI TI PARTEA I-AL DE SOT. CREZI CA : NOI JUCATORII: SUNTEM ASA DE PROSTI CUM NE CREZI TU ? PE MINE MA PERSECUTEZI MEREU SI MA EXECUTI, CUM FAC PUNCTE , CUM IMI ANULEZI CONTUL.PE SITE SUNT JUCATORI CARE AU MULTE CONTURI SI TRANSFERA PUNCTE, DAR EI NU PATESC NIMIC, DE CE ? PENTRU CA EI NU POSTEAZA IMPOTRIVA LUI SYCF, DE ACEEA SUNT LASATI IN PACE .

07-12-2008,15:53

Citat de la BLAKMAMBA:

ps

Spune-ne cand s-a intamplat acest lucru ca sa putem verifica.

07-12-2008,16:35
copilul_iadului_ Data inregistrarii: 19/11/2008 Mesaje: 0 Offline
pt.LARA

De ce imi stergi mereu postarile,si imi anulezi mereu conturile, cand fac puncte multe. Cred ca este o razbunare personala din partea ta, pentru ca am postat mereu impotriva lui sycf.

Nota de la Administrator: Cred ca este o razbunare personala [U]din partea ta[/U] faptul ca ne pui sa iti editam textul pentru a ti-l putea lasa pe forum. "Utilizarea corecta a limbii romane este obligatorie, vor fi sterse inclusiv postarile in care se foloseste litera mare la inceputul fiecarui cuvant". Asadar in momentul in care ai sa faci "efortul' sa scrii corect si ai sa incetezi cu jignirile la adresa noastra iti vom raspunde la intrebari.

Daca doresti sa afli de ce sunt sterse anumite postari citeste topicul "De ce sunt sterse de catre noi unele topicuri/postari pe forum?":http://joci.ro/forum/showthread.php?t=964 sau Regulamentul forumului.

08-12-2008,15:18
Pro_Fm Data inregistrarii: 07/12/2008 Mesaje: 0 Offline
pt.admini

azi la ora 17.13 minute flory78, ia dat puncte lui ra____, va rog sa verificati, ia dat peste 7.000.000.luati masuri. cand a intrat in camera mare ra____ avea 10.500, iar dupa 10 minute avea vreo 7.750.000.

08-12-2008,16:34
Pro_Fm Data inregistrarii: 07/12/2008 Mesaje: 0 Offline
pt admini

ra___, ia donat lui pericolpublic 3.750.000, la ora 18.25. va rog sa verificati si sa luati masuri.nu poti castiga in 5-6 minute 3.750.000.

08-12-2008,18:29
geannyx Data inregistrarii: 16/10/2008 Mesaje: 0 Online
nedreptatit

sunt flory 78. cineva mi-a spart contu si mi-a vandut punctele, 12 millioane.
ce pot face?

08-12-2008,19:56

Nu ti-a spart nimeni contul, ci a fost anulat pentru incalcarea regulamentului:

"Este interzisa vanzarea/transferul/"donarea" sau cumpararea/"primirea" de puncte. Aceste lucruri se pedepsesc cu anularea contului. Un cont trebuie sa reflecte corect valoarea jucatorului, asadar cei care acumuleaza punctele altfel decat prin joc corect, vor avea contul anulat."

08-12-2008,21:52
geannyx Data inregistrarii: 16/10/2008 Mesaje: 0 Online
de necrezut

e greu de crezut dar nu am fost eu.am avut o parola usoara si mi-au gasit-oasta e.acum s-o iau de la capat.