Va rog insistent sa-mi raspunde-ti de ce ati anulat contul Yo_fitza???????
Toate motivele pentru care jucătorii sunt sancţionaţi sunt listate aici:
http://joci.ro/regulament/jucatori_sanctionati
Dupa cum va sta cel mai bine ati raspuns caracteristic voua adica foarte FLEGMATIC fara nici o explicatie concreta.
Din acel regulament inteleg ca nu ai voie mai multe conturi adica se incadreaza in categoria conturi multiple dar vad ca aveti destui utilizatori cu conturi aproape identice.
V-am dat exemplu si ieri dar voi faceti doar ce va vine din rapoartele facute de toti cersetorii care daca nu le dai puncte iti fac raport pentru anumite motive.
Sunteti influentati de niste retardatzi care toata ziua stau cersesc puncte si fac rapoarte.
Defapt ati dovedit de nenumarate ori ca sunteti 'o echipa unita si foarte corecta'
Oricum va multumesc pentru amabilitatea Dvs de ami raspunde la 1 din cele cateva intrebari puse ieri.
Va rog sa-mi spuneti daca pot sa-mi fac mai multe conturi aproape identice.
O ZI BUNA
Dupa cum va sta cel mai bine ati raspuns caracteristic voua adica foarte FLEGMATIC fara nici o explicatie concreta.[/quote
Exista foarte multi jucatori care au mai mult de un cont. Motivele pot fi variate: fie si-au uitat parola sau e-mailul de pe care s-au inregistrat, fie au vrut alt nick, fie exista mai multi membri in familie care folosesc acelasi calculator si fiecare are cont separat sau orice alte motive. Acest lucru nu este atat de grav decat in cazul transferului de puncte de pe un cont pe altul.