Va rog sa-mi spuneti de ce ati anulat contul sharman?????
Sunt utilizator vechi si in afara unui limbaj mai vulgar nu s-a intamplat absolut nimik.
Incercati sa mai verificati inca o data rapoartele si incercati sa va si uitati daca intradevar s-a intamplat ce au zis acei cersetori care este unul si acelasi.
Strain acest cancer al site-lui Dvs face numai rau si nu faceti decat sa pierdeti utilizatorii ptr. ca este deja al 2 cont anulat degeaba cu multe puncte.
Astept un raspuns cat mai exact si cat mai corect.
Stiu ca ve-ti veni cu :aveti regulamentul si va incadrati in el bla bla bla pentru ca nu ati avut nici un motiv sa faceti asta.
O ZI BUNA
Incercati sa mai verificati inca o data rapoartele si incercati sa va si uitati daca intradevar s-a intamplat ce au zis acei cersetori care este unul si acelasi.
Nici o sanctiune nu se da doar pe baza unor vorbe, toti jucatorii sanctionati au fost initial verificati. In cazul contului sharman, acestuia i s-au transferat aprox 2 mil puncte chiar din primele jocuri de Holdem jucate.
[QUOTE=Strain]am si eu o intrebare, de ce nu a fost sanctionat si UNIKATUL, pentru transfer de puncte, de ce a fost sanctionat numai sharman, va rog sa verificati, sharman ia dat lui unikatul 1500k, in data de 31-07-2009, ora 23.00- 23.25.
Salut Domnilor Administratori,
In primul rand vreau sa va spun ca ma faceti sa rad cu aceasta explicatie deoarece contul sharman este existent de aproximativ 11 luni.
Daca voi ati dat o asemenea explicatie sunteti jalnici.
daca acum 1 an de zile transferam 2 mil de puncte DE CE ATI ANULAT CONTUL TOCMAI ACUM????
STIMATE ADMINISTRATOR CARE AI 'VERIFICAT ACEASTA PROBLEMA' tin sa te anunt ca ce am spus in email-ulurile precedente sunt numai lucruri adevarate(va luati numai dupa rapoartele facute de niste cersetori si nu verificati niciodata).
Tare curios as fi ce explicatie o sa mai dati acum tinand cont ca ACEST CONT SHARMAN A FOST ACTIVAT ACUM 11-12 LUNI SI ACUM VREO 5 LUNI A FOST IN TOP CU VREO 25 MILIOANE.
Incercati sa nu ezitati sa dati un raspuns la acesteasta problema semnalata.
Cu aceste decizii pe care le luati fara a fi sigur de ele nu faceti nimic altceva decat sa va pierdeti utilizatorii.
Mai vreau sa va spun ca am 28 ani si sunt un pasionat de holdem si il joc aici pe site-ul Dvs din placere, am crezut ca sunteti mai deosebiti decat un alt site concurent doizece-neogen dar sunt dezamagit de precipitarile Dvs.
O SEARA BUNA
In primul rand vreau sa va spun ca ma faceti sa rad cu aceasta explicatie deoarece contul sharman este existent de aproximativ 11 luni.
Iti sugerez sa citesti cu atentie raspunsurile date de admini inainte sa vii cu acuzatii. Contul respectiv a fost activat acum 11 luni, dar nu scrie nicaieri ca trebuie sa te apuci de jucat Holdem din prima zi de inscriere pe site.
Transferul pentru care a fost anulat contul respectiv este din data de 9 iulie '09.