Daca intampini probleme Raporteaza bug

Vezi primul necitit

13-08-2009,08:35
jocipunctro Data inregistrarii: 16/01/2009 Mesaje: 0 Offline
re

Citat de la Chas_sell:

Azi ora 9.45-9.50 mihai27m ii da puncte la holdem lui Partzaq.

Va rog sa verificati si sa luati masuri

i-a dat 470k ca eram si eu pe faza ... sper sa se ia masuri plus ca acel mihai injura la greu :mad::mad:

13-08-2009,08:35
Chas_sell Data inregistrarii: 24/06/2009 Mesaje: 0 Offline
Transfer punate

Buna Ziua,

Aseara ora 23.29 utilizatorul skislz0r_ ii transfera puncte utilizatorului zoop3.
Va rog sa verificati si sa luati masuri.

Va multumesc

13-08-2009,08:53
Partzag Data inregistrarii: 16/06/2008 Mesaje: 0 Offline

chass_sel,jocipunctro,capitalistul,guess_who81, verificati sa vedeti cate conturi, are el pe acel ip.el muta punctele de pe un cont pe altul si vorbeste aiurea.

13-08-2009,15:03
Pt. Admin

Am si io o intrebare pentru stimatul domn admin Hiroie.
Cele 2 rapoarte pe care le-am postat mai devreme nu se vad???Sau nu am scris destul de citet?
Multumesc si astept sa vad cum 'verificati si o sa anulati pe buna dreptate aceste conturi'

Multumesc,

Sper ca si de data asta sa va faceti datoria ca de fiecare data:mad::mad::mad:

14-08-2009,15:08
alindobre65 Data inregistrarii: 29/12/2008 Mesaje: 0 Online

Citat de la Hiroe:

Iti sugerez sa citesti cu atentie raspunsurile date de admini inainte sa vii cu acuzatii. Contul respectiv a fost activat acum 11 luni, dar nu scrie nicaieri ca trebuie sa te apuci de jucat Holdem din prima zi de inscriere pe site.

Transferul pentru care a fost anulat contul respectiv este din data de 9 iulie '09.

buna ziua domnilor administratori!am si eu o mare suparare!nesimtirea e atat de mare pe acest site incat unii jucatori sau jucatoare venite in roiuri de pe alt site jalnic sau deplorabil cum ar fi http://www.joci.ro,isi permit ,ca dupa ce fac transferuri matinale in fiecare zi,sa si jigneasca sa si cerseasca puncte pe care si le aduna formand sume colosale de ordinul milioanelor la holdem poker si sa indispuna jucatorii de la mesele de joc..eu unul sunt mahnit ca desi sunt un jucator,recunosc sunt mai slab,dar totusi cinstit si cu bun simt nu am cerut nimanui nimic niciodata!insa aceste 2 personaje de o nesimtire crasa,ma refer la diana27 si ana_cumintziika,care pe langa faptul ca cersesc puncte pe chat si abat atentia jucatorilor de la masa prin gestul in care noi romanii ne-am facut mandri in Europa,ca deh,sunt multi din acestia care formeaza plevusca societatii,sa faca in fiecare zi de dimineata transfer la holdem poker la ora 7 ieri 13 august2009 pe camera albastra si azi tot la ora 7 14 august 2009. va rog ca si pana acum sa luati masuri,pt ca acesti utilizatori nu merita sa faca parte din membrii acestui site asa cum ati spus ca a fi membru acestui site reprezinta un privilegiu!am incredere in capacitatile dumneavoastra de a verifica faptic si nu subiectiv,desi mi-ati anulat candva un cont,pe buna dreptate pt transfer,insa daca sunteti calaii celor care incalca regulile sa fiti pt toata lumea,nu preferential!daca aceste doleante umile nu vor fi la inaltimea asteptarilor mele,inseamna ca am avut dreptate!nu putem unii ca noi,astia mai prosti ca nu avem puncte,dar cinstiti , sa ne mai facem prezenta in compania acestor scursuri,dejectii,de un parazitism monstruos incercand sa se impuna prin nesimtire si hotie pe fata!va multumesc anticipat!am incredere in capacitatile dumneavoastra!sper sa nu fiti la fel ca acesti 2 utilizatori respectiv diana27 si ana_cumintziika care si-au facut transfer la ora 7 ieri 13 august si azi 14 august tot ora 7 !dovediti inca o data ca sunteti nepartinitori,cu respect ..un jucator simplu ,modest si cinstit.alindobre65

14-08-2009,20:04
NASPA Data inregistrarii: 20/07/2009 Mesaje: 0 Offline

bai baiatule, bai capitalistul,chas_sell,jocipunctro,guess_who81, tu vorbesti de transferuri de puncte,tu care vinzi puncte pe site si ai mai mult de 10 conturi, taci frate din gura ,vezi-ti de jocul tau .

15-08-2009,10:33
giovani_francezull Data inregistrarii: 14/08/2009 Mesaje: 0 Online
va face placere sa anulati conturi aiurea?

dragi admini eu stau mai mult de 10-15 ore pe acest site si numai la holdem si pot sa va spun k spiridush nu a transferat niciodata pct.imi pare rau k se vaneaza niste jukatori care nu fac nimic altceva decat sa-si vada de jocul lor.se anuleaza conturi pe capete aici,intr-adevar unele sunt anulate corect dar altele le anulati fara pic de respect pt jucatorii care se chinuiesc sa faca pct astea jucand corect.va rog sa verificati inainte sa luati masurile astea pt k sunt si jucatori cinstiti pe site acesta,si voi,din pakate nu tineti cont de acest lucru.stiti ma intreb,oare are rost sa ma chinuiesc sa fac multe pct pe un singur cont?pt k observ k toti cei cu multe pct sunt vanati.de ce?inainte va rugati sa va aducem jukatori pe acest site si acum ne tratati cu dispret si in batjocura.sa va fie rusine de ceea ce faceti:mad::eek:

16-08-2009,09:59
Buna ziua

Azi Corydarkman a transferat puncte pe contul Don_Ghyta, orele 10:55 -11 peste 300 de k. Va rog verificati si luati masuri

16-08-2009,17:55
NASPA Data inregistrarii: 20/07/2009 Mesaje: 0 Offline
Sifonare,taci

bai sifonare taci dracu din gura ,tu vb ma tu care ai conturi si vinzi puncte,taci dracu din gura de gaska.

16-08-2009,19:32
sm1r3 Data inregistrarii: 19/07/2008 Mesaje: 0 Online

ce bataie pe puncte,frate... Eu nu inteleg o chestie: de ce naiba va mai apucati sa jucati,dak nu sunteti in stare sa jucati corect? Cui vreti sa demonstrati ca sunteti "cei mai buni" (in puncte,bineinteles...)? Mai bine gasiti-va o alta ocupatie, ca ocupatia asta de trisori si de turnatori nu prea va prieste... Parerea mea!:rolleyes: