Fratilorrrr vedeti-va si de treaba voastra si nu mai fi-ti atat de disperati de viata.sunteti atat de disperati k voi nu sunteti capabili sa castigati punctele jucand corect si cinstit si k nu aveti nici makar un prieten care sa va ajute.iar atunci cant va este greu sunteti nevoiti sa cumparati pct.aici pe site unii mai intra si pt a juka de placere,pt k si-au facut multi prieteni si e normal parerea mea sa ajuti un prieten pt k dak stii sa fii om acelasi lucru il faci si in viata de zi cu zi.iar voi restul,disperatii de viata stati toata ziua si dati cu papagalul.ce soarta aveti si ce rost in viata,sa va fie rusine pt ceea ce faceti,dar ma intreb oare stiti ce inseamna??am si o intrebare pt admini,voi mai vreti sa existte sectiunea de holdem pe acest site pt k in felul in care decurg lucrurile nu cred k va mai exista mult.in ultimele zile nu unt decat 5-6 maxim 10 jukatori in camera albastra,in conditiile in care in urma cu 3-4 luni erau si 30-40 de jukatori.bafta tuturor care joaka de placere aici si care isi vede linistit de jocul lui.o seara buna!
am incercat zilele trecute sa vorbesc cu un admin ,iar acesta ma ignorat fara a ma baga in seama,ce fel de admini sunteti daca noi jucatorii va spunem de problemele care sunt in camera iar voi ne ignorati.SITE-UL ASTA SE DUCE DE RAPA,FARA NOI JUCATORII. LAURENTYU A LUAT PUNCTE DE LA NATAS 2 MILIOANE, STRONG A DAT PUNCTE PESTE 500.000 ,FARA A SE LUA NICI O MASURA SI MAI ZICETI CA SUNTETI CORECTI.LUATI MASURI. inca o intrebare am si eu , de ce ma-ti banat ? astept un raspuns, va rog.
am incercat zilele trecute sa vorbesc cu un admin ,iar acesta ma ignorat fara a ma baga in seama,ce fel de admini sunteti daca noi jucatorii va spunem de problemele care sunt in camera iar voi ne ignorati.SITE-UL ASTA SE DUCE DE RAPA,FARA NOI JUCATORII. LAURENTYU A LUAT PUNCTE DE LA NATAS 2 MILIOANE, STRONG A DAT PUNCTE PESTE 500.000 ,FARA A SE LUA NICI O MASURA SI MAI ZICETI CA SUNTETI CORECTI.LUATI MASURI. inca o intrebare am si eu , de ce ma-ti banat ? astept un raspuns, va rog.
Te salut Strain stiu ca esti invidios ca eu am puncte si tu nu ... asta e ce sa faci .. ah ... data viitoare cand imi ceri pcte nu o sa te mai ignor ca de obicei ci o sa trimit poza celor de la joci.ro .
Dragi Admini am si eu o problema de cateva zile de cand ati avut probleme cu site-ul incerc sa intru la holdem ... si-mi spune astfel: Esti deja intr-o camera la acest joc, dar e vorba de o saptamana zi de zi aceeasi chestie . si am intrat cu un alt user sa verific, poate e uitat contul meu in vreo camera, nu e nicaieri. Va rog sa rezolvati aceasta problema.