salut,voi faceti verificari inainte de a bloca un cont?daca un nesimtit ma tot jigneste si pana la urma ii raspun la fel,de ce i-mi blocati numai mie contul? doar pt ca cel care a inceput dupa ce a vazut ca nu face fata,, discutiei,,s-a gandit sa faca raport? repet nu eu am inceput,daca verificati,vedeati asta.de ce nu a-ti cerut si un punct de vedere al celui careia i-ati inchis contul?sau eu doar trebuie sa primesc jigniri?
V-am trimis data si ora cand s-a facut un transfer de 2 milioane de pct la holdem si nu a-ti luat nici o masura;deci sunteti pe mana cu natas si capitalistu....si anulati alte conturi....deci sunteti penibili deja
faceti-va site personal si jucati singuri
ciobanii aia de natas si capitalistu bine ca pot transfera milioane si nu luati nici o masura
dar in schimb au tupeu sa faca raport la toti acei ce cresc si trec de 10 milioane,sa fie anulati.dc? le e frica cumva
si cica nu ai voie sa ai mai multe conturi,ca te anuleaza pt conturi multiple;verifivcati chas_sell cine e?
nu va mai obositi,e capitalistu
acum mi-ati anulat 2 cont cu pct
cu 1 nu am mai jucat de o luna
unde-i transferu?
in concluzie...pupatii in fund in continuare pe natas si capitalistu si poate le faceti si o camera separata,asea poate putem si noi juka...si aviz tuturor..adminii is magari aici si degeaba incercati sa faceti pct...oricum vi le anuleaza deoarece sunt sugacii aia doi cvare nu suporta sa fie ajunsi
Posturile cu injurii la adresa altor jucatori au fost şterse. Nu este permis un astfel de limbaj pe forum.
Jucătorii raportaţi care au încălcat regulamentul au fost sancţionaţi.
Este o problemă temporară, ne cerem scuze pentru acest inconvenient.
Iti multumesc ca mi-ai rezolvat problema.
Acum am o intrebare, jucatorii care aduc injurii altor jucatori pe forum nu incalca regulamentul ? astept raspuns si daca raspunsul e afirmativ astept masuri impotriva lui NASPA si a "zecilor de mii de conturi care le are"
:mad:bv bv bv deja sa prins lumea dragii mei,ce mai trebuie sa stergeti de pe forum postarile care nu va convin?oricum noi jucatorii ne putem gasi f usor un alt site unde sa putem juca linistiti fara sa ne fie teama k suntem furati.imi pare rau de ceea ce se intampla pe acest site,oare voi chiar nu vedeti k lumea se km imputineaza??nu vedeti k toti acei jukatori care sunt fff vechi pe aici si care stateau zile si nopti pe site acum nu mai intra nici makar la o saptamana?ar tre sa va dea totusi de gandit de ce si ce se intampla k e o problema si nu cred k e a noastra..