Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 4
123> 

Vezi primul necitit

20-03-2008,00:46
RrRrRr Data inregistrarii: 10/03/2008 Mesaje: 0 Offline
Propuneri Hold'em Poker

Mai bine ati schimba timpul

20-03-2008,08:20
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Timpul de regenerare nu se va schimba. Avem 5 minute intre regenerari pentru a preveni jocul nesportiv, asa ca joaca cu grija punctele pe care le ai.

21-03-2008,06:56
sycf Data inregistrarii: 02/01/2008 Mesaje: 0 Online
Propuneri Hold'em Poker

Buna ziua. De ce nu faceti raiting de 50.000 si masa de cat vrea jucatorii,nu ii obliga nimeni sa joace la 15000-25000 sau nu pot daca nu au puncte,sa fie exact ca la poker.De cand a-ti schimbat regulamentul au scazut aproape la ju****te numarul de jucatori.Va urez o zi buna si sper sa imi luati in calcul propunerea mea

21-03-2008,08:27
_baiat_finutz_ Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Offline
sal

Citat de la sycf:

Buna ziua. De ce nu faceti raiting de 50.000 si masa de cat vrea jucatorii,nu ii obliga nimeni sa joace la 15000-25000 sau nu pot daca nu au puncte,sa fie exact ca la poker.De cand a-ti schimbat regulamentul au scazut aproape la ju****te numarul de jucatori.Va urez o zi buna si sper sa imi luati in calcul propunerea mea

Asta i-am rugat si eu da vad k nu vor ... nu stiu de ce na vad kare ar fi problema dar asta e ... e site-u lor il fac cum vor ei nu cum vrem noi ( cum ar fi normal) k doar noi ne pierdem zile si noptzi pe site nuei :D:o

21-03-2008,09:14
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Am mai postat odata raspuns la aceasta intrebare. Am sa repet pentru cei care nu au verificat:

"Regulile legate de pariere la Hold'em difera, de asemenea, de la site la site, de la cazino, la cazino. Oriunde ai merge trebuie sa respecti "Regulile casei" daca doresti sa joci. Pe unele site-uri suma pariata in deschidere este fixa, indiferent de ratingul jucatorului.

Revenind la modificarea efectuata de noi, am explicat in stirea postata pe prima pagina motivele acestei schimbari, nu se poate reveni asupra acestei decizii. Totusi, tinand cont de faptul ca joci.ro nu este un site unde se pariaza bani reali, consideram ca mai importanta este victoria, nu suma castigata. De asemena chiar la deschidere de 3000 p, la o masa de 8 jucatori la final suma castigata este considerabila, tinad cont de cate ori se poate ridica bet-ul pe parcursul unui joc."

21-03-2008,09:40
_baiat_finutz_ Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Offline
sal

SCZ inseamna k nu am citit cu atentie ce a scris el ... eu ma refeream la Poker ... k si despre marirea deschiderii la Poker sa vorbit dar ...

15-04-2008,21:44
The_Only Data inregistrarii: 15/04/2008 Mesaje: 3 Online

Mie si 5 minute mi se par pre aputine :). Nu vad (sa zicem) la ce ti-ar trebui sa "incarci" la fiecare 1,2 minute!?

19-05-2008,10:44
Redrum Data inregistrarii: 10/05/2008 Mesaje: 0 Offline
Sunete Poker!

Sunt nou pe acest site asa ca nu va luati de mine :)... Eu joc numai texas hold'em si am observat ca e dificil sa joc poker pe joci.ro si in acelasi timp sa ma uit si pe altele (site-uri). Prin alte locuri pe unde mai joc fereastra respectiva cu masa are si niste sunete specifice pentru fiecare actiune. De ex: cand pluseaza cineva e un sunet, cand se arunca cineva alt sunet, cand e randul tau alt sunet.

Asta iti da o libertate mai mare sa navigi si prin alte parti si in momentul in care auzi sunetul ca e randul tau, deschizi fereastra si joci in continuare astfel incat sa nu lasi pe nimeni sa te astepte si nici sa fii scos din joc ca se termina timpul...

Si parerea mea e ca ar trebui sa lasati posibilitatea pentru cine vrea sa aleaga si No-Limit Texas Hold'em... Eu numai asa joc si chiar mi se pare putin ciudat cel cu limita...

Salutare si numai bine!

18-06-2008,23:55
The_Only Data inregistrarii: 15/04/2008 Mesaje: 3 Online

E o idee destul de buna, dar cred ca acele sunete vor afecta conexiunea dintre site si playeri.
Despre partea cu no-limit... eu sunt impotriva. Gandeste'te ca avand "butonul" all-in unii playeri l'ar folosi in fiecare runda, stricand farmecul jocului si buna dispozitie a celorlalti. ( E enervant sa vezi unu care da all'in indiferent de ce carti are in mana)

14-07-2008,13:28
Knopers Data inregistrarii: 21/03/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la Lara:

Am mai postat odata raspuns la aceasta intrebare. Am sa repet pentru cei care nu au verificat:

"Regulile legate de pariere la Hold'em difera, de asemenea, de la site la site, de la cazino, la cazino. Oriunde ai merge trebuie sa respecti "Regulile casei" daca doresti sa joci. Pe unele site-uri suma pariata in deschidere este fixa, indiferent de ratingul jucatorului.

Revenind la modificarea efectuata de noi, am explicat in stirea postata pe prima pagina motivele acestei schimbari, nu se poate reveni asupra acestei decizii. Totusi, tinand cont de faptul ca joci.ro nu este un site unde se pariaza bani reali, consideram ca mai importanta este victoria, nu suma castigata. De asemena chiar la deschidere de 3000 p, la o masa de 8 jucatori la final suma castigata este considerabila, tinad cont de cate ori se poate ridica bet-ul pe parcursul unui joc."

Va rog mariti deskidrea la oldem ca altfel nu mai intra nimeni va rog mul de ttot
'

Pagina 1 din 4
123>