oare se anuleaza conturile chiar degeaba de pe site? fara vre un motiv anume? sunt nou si am mai si cumparat si mai ales vad ca e cam gol de lume pe site.
O explicatie pt faptul ca sunt din ce in ce mai putini jucatori?...Iti dau exemplu doua conturi anulate fara sa fie la sanctionati...shoara05 si Determinate....2 jucatori vechi.......si repet....jucatori....
e adevarat tot ce scriu acesti jucatori ne indreptatiti
CARE AVETI PROBLEME CU ADMINII CAUTATI-MA PE GODENUTZU@YAHOO.COM ...AM ADRESA LOR EXACTA
e adevarat tot ce scriu acesti jucatori ne indreptatiti
CARE AVETI PROBLEME CU ADMINII CAUTATI-MA PE GODENUTZU@YAHOO.COM ...AM ADRESA LOR EXACTA
ei de doi lei si noi de unu si-un sfert ...cantarind la rece : continuand sa accesam acest site desi suntem total nemultumiti de administrarea lui si de modul in care suntem tratati, cine e mai fraier ?...ei, ca se joaca popice cu timpul, nervii si conturile noastre, anuland si dand sanctiuni functie de cat soare e pe cer sau noi , fiindca insistam sa activam pe acest site?...eu cred ca noi
O explicatie pt faptul ca sunt din ce in ce mai putini jucatori?...Iti dau exemplu doua conturi anulate fara sa fie la sanctionati...shoara05 si Determinate....2 jucatori vechi.......si repet....jucatori....
Si mie mii s-a anulat contul __LIVIU__pe care aveam 200 de milioane...fara nici un motiv...