referitor la acest lucru sa stii ca singurul care face asa ceva in faptul ca perde si da afara jucatorii si cand ea pierde cauta motive si face rapoarte este 1TAL14 ca sa stii de la mine adminii nu dau afara degeaba acum de aea are cu cine juca in camera albastra ca sa sa mentina asa ca ascultama bine ce spun si ai grija cu cine joci
referitor la acest lucru sa stii ca singurul care face asa ceva in faptul ca perde si da afara jucatorii si cand ea pierde cauta motive si face rapoarte este 1TAL14 ca sa stii de la mine adminii nu dau afara degeaba acum de aea are cu cine juca in camera albastra ca sa sa mentina asa ca ascultama bine ce spun si ai grija cu cine joci
DAR DE CE AR FACE ASA CEVA??ATATA TIMP CAT EU NU AM FACUT NIMIC LA NIMENI....BANUIESC CA UN CONT SE ANULEAZA PENTRU NISTE MOTIVE...VREAU SA STIU CARE SUNT ACELE MOTIVE....
acum sa joaca 1ital14 in camera albastra singura am incercat sa incheg jocul inapoi pe holdem da nu ai cu cine niste rasisti si niste hoti nu poti inchega pana voi nu scapati de aceste elemente holdemul nu se va mai lega muti sau lamurit de persoanele care le tineti rasisti si nesimtiti asta ati sortat asta aveti RASISTI SI INVIDIOSI SI IMBARLIGATORI
Regula e simpla pe site respecta si vei fi respectat.....alfel indiferent de motiv vei fi anulat !!!!
TU VORBESTI DE RESPECT AM VAZ CE RESPECT AI DAT IN CAMERA ALBASTRA SI TU ESTI UN INVIDIOS SI UN RASIST DE NUMA NUMA MAI FACI COMENTARII DE RESPECT ? PAREREA MEA MAI INTAI UITATE LA TINE MAI INTAI OK
Other....nu ca ar trebui sa ti dau tie vreo explicatie,dar eu nu am facut niciodata raport la nimeni desi aveam motive pentru cat de injurata am fost, si jignita, si ma repet invata sa pierzi , ca daca toti care pierd ar face de ciuda ce faci tu...ar fi foarte multe materiale de citit aici.
RASISTULE JOACA SINGUR IN CAMERA ALBASTRA ACUMA