Imi spuneti si mie de ce sunt anulat aiurea ?
Va intrebati de ce
site-ul nu mai e cum era o data ... Sunt foarte vechi pe site-ul asta si
inainte nu puteai sa intri in camera pentru ca pur si simplu erau pline
... Cum sa nu inceteze jucatoriii sa mai intri cand voi anulati cand
aveti chef ??? Imaginati-va cum se simt aia care fac milioane care uniii
poate fac mai greu altiii mai usor dar nu conteaza ... Ei si-au pierdut
din timp pentru punctele alea , de ce sa fie irosit din tampeniii ?
Sfatul meu e sa incetati pentru ca noua nu ne faceti rau pentru ca e pur
si simplu un joc dar daca o tineti tot asa aveti cuvantul meu ca veti
da faliment ... Numai Bine ! ! !
Imi spuneti si mie de ce sunt anulat aiurea ?
Va intrebati de ce
site-ul nu mai e cum era o data ... Sunt foarte vechi pe site-ul asta si
inainte nu puteai sa intri in camera pentru ca pur si simplu erau pline
... Cum sa nu inceteze jucatoriii sa mai intri cand voi anulati cand
aveti chef ??? Imaginati-va cum se simt aia care fac milioane care uniii
poate fac mai greu altiii mai usor dar nu conteaza ... Ei si-au pierdut
din timp pentru punctele alea , de ce sa fie irosit din tampeniii ?
Sfatul meu e sa incetati pentru ca noua nu ne faceti rau pentru ca e pur
si simplu un joc dar daca o tineti tot asa aveti cuvantul meu ca veti
da faliment ... Numai Bine ! ! !
Nimeni nu e anulat aiurea...Anularile se fac pe baza unor minciuni spuse de altii si rapoarte facute aiurea (care sunt lingaii adminilor) sau pe baza pachetelor cumparate - nu cumperi, nu joci, deci start anulare. Ce sa ne mai ascundem atat. Nu vedeti ca nici macar nu are bunul simt sa raspunda la intrebari aici pe forum, dl. admin, si se mai intreaba de ce este injurat. Daca vrei ca lumea sa plateasca, fa site-ul asta sa fie smecher si ai grija de jucatori (nu mai tine in brate lingaii), si ai sa vezi ca o sa fie bine. A fost o perioada in care adminii recrutau lingai. Daca ii dadeau in gat pe altii, le dadeau puncte (50% din cate puncte aveau). Asa au devenit unii ca si Casanova, avocatii site-ului. De ce pe ei nu-i anuleaza cand jignesc si injura si pe noi da? Vin te provoaca si daca le zici date mai incolo gata raport pentru injurii. dar lor ptr hartuire de ce nu le face nimik? Pe mine m-a injurat de morti, i-am facut raport si tot eu am fost anulata. Ce draku mai cerem dreptate aici, ca e mai rau ca in jungla. A ajuns site-ul asta carpa.
Nimeni nu e anulat aiurea...Anularile se fac pe baza unor minciuni spuse de altii si rapoarte facute aiurea (care sunt lingaii adminilor) sau pe baza pachetelor cumparate - nu cumperi, nu joci, deci start anulare. Ce sa ne mai ascundem atat. Nu vedeti ca nici macar nu are bunul simt sa raspunda la intrebari aici pe forum, dl. admin, si se mai intreaba de ce este injurat. Daca vrei ca lumea sa plateasca, fa site-ul asta sa fie smecher si ai grija de jucatori (nu mai tine in brate lingaii), si ai sa vezi ca o sa fie bine. A fost o perioada in care adminii recrutau lingai. Daca ii dadeau in gat pe altii, le dadeau puncte (50% din cate puncte aveau). Asa au devenit unii ca si Casanova, avocatii site-ului. De ce pe ei nu-i anuleaza cand jignesc si injura si pe noi da? Vin te provoaca si daca le zici date mai incolo gata raport pentru injurii. dar lor ptr hartuire de ce nu le face nimik? Pe mine m-a injurat de morti, i-am facut raport si tot eu am fost anulata. Ce draku mai cerem dreptate aici, ca e mai rau ca in jungla. A ajuns site-ul asta carpa.
Nimeni nu este anulat aiurea. Dar: anularile se fac pe baza rapoartelor trimise de voi. Daca nu trimiteti rapoarte edificatoare, nu avem de unde sa stim cine a inceput cearta (provocat). Asa cum am mai spus, nu se iau in calcul DECAT rapoartele. Sanctiunile se dau pe baza informatiilor din rapoarte si, daca acestea sunt incomplete, nu avem de unde sti ce s-a discutat anterior ca sa putem stabili eventualele circumstante agravante/atenuante.
Nimeni nu este anulat aiurea. Dar: anularile se fac pe baza rapoartelor trimise de voi. Daca nu trimiteti rapoarte edificatoare, nu avem de unde sa stim cine a inceput cearta (provocat). Asa cum am mai spus, nu se iau in calcul DECAT rapoartele. Sanctiunile se dau pe baza informatiilor din rapoarte si, daca acestea sunt incomplete, nu avem de unde sti ce s-a discutat anterior ca sa putem stabili eventualele circumstante agravante/atenuante.
Ai spus ca se fac pe baza unor dovezi date de noi, nu? Pai v-am dat o gramada de dovezi cu cei care injura si tot eu am fost avertizata si anulata. Daca o data am zis ceva, m-ati anulat. De ce? Nu e normal sa raspund cand sunt injurata de morti si familie, mai ales ca vad ca fac rapoarte peste rapoarte si nu se ia nicio masura. Si inca ceva, ca si admin vezi care rapoarte sunt facute aiurea si care nu. De ce nu le verifici inainte de a anula? tu ca admin vezi cine incepe, ptr ca vezi toate discutiile, vezi cine intradevar injura, vezi cine transfera. Nu e greu de verificat si nici nu-ti ia mult timp sa verifici niste rapoarte, ca nu cred eu ca ai mii pe zi.
Cat de penibil poti fi...de ce nu ai raspuns la intrebari?...nimeni nu e anulat "aiurea"???, frumos termen te depaseste problema...pe mine m-ai anulat aiurea, nici macar nu ai avut bunul simt sa verifici, ti-au zis toti ca este o ineptie, un joc de poker normal dar trebuia sa verifici jocul adversarului si masa... dar e prea mult pentru tine, eu nu o sa mai joc aici ,cand faci o astfel de greseala nu iti este rusine sa afirmi ce ai scris mai sus...eu nu am facut niciodata transfer, e aberant sa spui ca un ciudat care are cateva puncte facute disperat imi da mie care joc de atata timp si am de 10 ori mai multe puncte decat el, imi da cateva zeci de puncte... esti chiar departe de problema... sa nu spun altfel, si raf_ella de ce l-ai inchis???, iti este rusine sa dai un raspuns? nici pe mail nici la sanctionati nu apare,.. Tu ai incalcat regulamentul, eu am pierdut doar cateva puncte ,adica nimic dar tu ai demonstrat ce fel de persoana esti, si mai mult decat atat ... ai uitat ca reprezinti acest site...in spatele unui monitor ati uitat sa fiti oameni...
Bai omule mie mi-ati anulat 6 conturi odata....nu aveti cum sa spuneti ca am injurat cum ziceti voi de pe toate si se poate verifica asta....sunt jucator de remi si nu sunt singuru in cazu asta. De ce la rubrica de la poker raspunzi si acolo nu ???
Conturile multiplePentru a preveni eventuale fraude, sunt interzise conturile multiple.Conturile multiple mai sunt denumite si clone. O clona inseamna un user care este deja inregistrat, si din diverse motive isi mai face inca unul sau mai multe conturi, cu scopul clar de a posta sub mai multe "identitati" sau de a acumula puncte la jocuri de pe mai multe conturi. Cazurile in care aveti probleme cu userul sau parola nu se rezolva prin crearea unui nou cont, ci prin folosirea cu incredere a functiei "Am uitat parola" sau contactarea prin e-mail/YM a unui administrator.
In cazul abaterilor, sanctiunile pot merge de la avertizare, dezactivare chat, suspendare pe 3/15 zile pana la anularea definitva a contului de pe care au fost comise.
In cazul in care abaterile sunt grave si sunt susceptibile de a fi repetate de pe oricare cont clona, sanctiunile mentionate anterior vor fi aplicate asupra tuturor clonelor adiacente aceluias IP de pe care au fost accesate. Conturile sterse nu mai apar nici in topuri (daca era cazul).Important: Sunt tolerate 2-3 conturi la un jucator cu conditia sa nu se faca transfer de puncte intre ele si sa nu fie folosite pentru hartuire si injurii. Fiecare cont trebuie sa reflecte corect vechimea si valoare lui.
draga admin, lasa-ne cu explicatiile astea...vorbesti de un regulament pe care voi insiva nu-l respectati...suntem jucatori vechi, draga Anihilator, nici nu visai tu sa detii sabia administrarii pe vremea cand jucam noi aici...putem face diferenta intre vechea echipa, care lua decizii pertinente si dadea sanctiuni DREPTE SI IMPARTIALE si actuala echipa care, din pacate, isi bate joc de jucatori...sa va aducem dovezi? aiurea...cand ati tinut cont de ele, macar luandu-le in consideratie ca si text , daca nu ca si argument???????????...cand vreodata ati recunoscut greselile pe care le-ati comis sau deciziile partinitoare si incoerente???????....aha, vei spune ca voi NU ATI GRESIT NICIODATA...ne credeti imaturi si lipsiti de capacitatea de a cantari ce e corect si ce nu????...ati anulat sute de jucatori...toti pe "drept"...in cazul asta Sofockle trebuie felicitat...ar fi primul om din existenta acestei lumi care nu face greseli...propun sa lasati dracu site-ul asta si sa accedeti la functii si pozitii cu mult mai inalte...perfectiunea si corectitudinea voastra l-ar rusina si pe Dalai Lama ....
Conturile multiplePentru a preveni eventuale fraude, sunt interzise conturile multiple.Conturile multiple mai sunt denumite si clone. O clona inseamna un user care este deja inregistrat, si din diverse motive isi mai face inca unul sau mai multe conturi, cu scopul clar de a posta sub mai multe "identitati" sau de a acumula puncte la jocuri de pe mai multe conturi. Cazurile in care aveti probleme cu userul sau parola nu se rezolva prin crearea unui nou cont, ci prin folosirea cu incredere a functiei "Am uitat parola" sau contactarea prin e-mail/YM a unui administrator.
In cazul abaterilor, sanctiunile pot merge de la avertizare, dezactivare chat, suspendare pe 3/15 zile pana la anularea definitva a contului de pe care au fost comise.
In cazul in care abaterile sunt grave si sunt susceptibile de a fi repetate de pe oricare cont clona, sanctiunile mentionate anterior vor fi aplicate asupra tuturor clonelor adiacente aceluias IP de pe care au fost accesate. Conturile sterse nu mai apar nici in topuri (daca era cazul).Important: Sunt tolerate 2-3 conturi la un jucator cu conditia sa nu se faca transfer de puncte intre ele si sa nu fie folosite pentru hartuire si injurii. Fiecare cont trebuie sa reflecte corect vechimea si valoare lui.
Esti mai mult decat penibil, mai bine nu mai raspunde ca te faci de rusine,raspunzi doar celor care iti vorbesc "FRUMOS" sau celor care raspunsul il stiu si copii sub 10 ani,... eu aveam doar 2 conturi si le-ai inchis findca unul ca tine a facut un raport si tu nu ai avut bunul simt sa verifici, ti-am dat toate argumentele si toti ti-au zis adevarul dar tu esti prea destept ca sa faci ceea ce trebuie aici, si daca stii ca ai gresit nu accepti e sub demnitatea ta... hai ca ai iesit invingator... ai castigat cateva puncte.. bravo vezi sa nu ramai doar cu ele si in viata reala...si tot nu ai raspuns de ce ai inchis contul raf_ella??? te contrazici singur si incalci regulamentul, nu ai raspuns findca iti este rusine... dar nu cred ca stii ce inseamna... MARE DREPTATE ARE JoeZawinul...
draga admin, lasa-ne cu explicatiile astea...vorbesti de un regulament pe care voi insiva nu-l respectati...suntem jucatori vechi, draga Anihilator, nici nu visai tu sa detii sabia administrarii pe vremea cand jucam noi aici...putem face diferenta intre vechea echipa, care lua decizii pertinente si dadea sanctiuni DREPTE SI IMPARTIALE si actuala echipa care, din pacate, isi bate joc de jucatori...sa va aducem dovezi? aiurea...cand ati tinut cont de ele, macar luandu-le in consideratie ca si text , daca nu ca si argument???????????...cand vreodata ati recunoscut greselile pe care le-ati comis sau deciziile partinitoare si incoerente???????....aha, vei spune ca voi NU ATI GRESIT NICIODATA...ne credeti imaturi si lipsiti de capacitatea de a cantari ce e corect si ce nu????...ati anulat sute de jucatori...toti pe "drept"...in cazul asta Sofockle trebuie felicitat...ar fi primul om din existenta acestei lumi care nu face greseli...propun sa lasati dracu site-ul asta si sa accedeti la functii si pozitii cu mult mai inalte...perfectiunea si corectitudinea voastra l-ar rusina si pe Dalai Lama ....
FELICITARI...