Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 4
1234 

Vezi primul necitit

31-01-2015,17:40
_Necunoscutul__ Data inregistrarii: 31/01/2015 Mesaje: 6 Online

Citat de la Cryystall:

Nimeni nu e anulat aiurea...Anularile se fac pe baza unor minciuni spuse de altii si rapoarte facute aiurea (care sunt lingaii adminilor) sau pe baza pachetelor cumparate - nu cumperi, nu joci, deci start anulare. Ce sa ne mai ascundem atat. Nu vedeti ca nici macar nu are bunul simt sa raspunda la intrebari aici pe forum, dl. admin, si se mai intreaba de ce este injurat. Daca vrei ca lumea sa plateasca, fa site-ul asta sa fie smecher si ai grija de jucatori (nu mai tine in brate lingaii), si ai sa vezi ca o sa fie bine. A fost o perioada in care adminii recrutau lingai. Daca ii dadeau in gat pe altii, le dadeau puncte (50% din cate puncte aveau). Asa au devenit unii ca si Casanova, avocatii site-ului. De ce pe ei nu-i anuleaza cand jignesc si injura si pe noi da? Vin te provoaca si daca le zici date mai incolo gata raport pentru injurii. dar lor ptr hartuire de ce nu le face nimik? Pe mine m-a injurat de morti, i-am facut raport si tot eu am fost anulata. Ce draku mai cerem dreptate aici, ca e mai rau ca in jungla. A ajuns site-ul asta carpa. 

pe mine mau anulat aiurea ma  am si cumparat 40 de milioane de la ei  nesimtiti

31-01-2015,17:45

Citat de la TheAnnihilator:

Nimeni nu este anulat aiurea. Dar: anularile se fac pe baza rapoartelor trimise de voi. Daca nu trimiteti rapoarte edificatoare, nu avem de unde sa stim cine a inceput cearta (provocat). Asa cum am mai spus, nu se iau in calcul DECAT rapoartele. Sanctiunile se dau pe baza informatiilor din rapoarte si, daca acestea sunt incomplete, nu avem de unde sti ce s-a discutat anterior ca sa putem stabili eventualele circumstante agravante/atenuante.

si contul _Carlito_ pentru ce motiv lai anulat desteptule ti-am dat 1 milion de emailuri si degeaba nici macar  nu te-ai deranjat sa raspunzi admin nesimtit   nici macar nu ai tinut cont k am cumparat atatea pachete de puncte de la site ai cumparat site-ul asta sa il distrugi  de nimik nu esti bun suntem jucatori vechi  cu noi sa deschis site-ul asta din cauza ta k anulezi pe nedrept ne-ai facut sa nu mai intram pe acest site daca injuram sau faceam transfer nu  aveam dc sa comentez ma anulai pe dreptate dar u  mai anulat degeaba si nici macar nu mi-ai raspuns care a fost motivul anulari contului meu  maare nesimtit esti o sa te joci u singur pe acest site daca mai continui asa  tampitule

02-02-2015,09:38
domnule admin vreau un raspuns de la tn se poate?

Citat de la _Necunoscutul__:

pe mine mau anulat aiurea ma  am si cumparat 40 de milioane de la ei  nesimtiti

spune-mi motivul pentru care ai anulat contul _Carlito_ nesimtitule  ti-am bagat bani in buzunar si u mi-ai anulat contul raspunde dc nu raspunzi infectule care esti ai distrus site-ul acesta

02-02-2015,09:40

Citat de la _Necunoscutul__:

si contul _Carlito_ pentru ce motiv lai anulat desteptule ti-am dat 1 milion de emailuri si degeaba nici macar  nu te-ai deranjat sa raspunzi admin nesimtit   nici macar nu ai tinut cont k am cumparat atatea pachete de puncte de la site ai cumparat site-ul asta sa il distrugi  de nimik nu esti bun suntem jucatori vechi  cu noi sa deschis site-ul asta din cauza ta k anulezi pe nedrept ne-ai facut sa nu mai intram pe acest site daca injuram sau faceam transfer nu  aveam dc sa comentez ma anulai pe dreptate dar u  mai anulat degeaba si nici macar nu mi-ai raspuns care a fost motivul anulari contului meu  maare nesimtit esti o sa te joci u singur pe acest site daca mai continui asa  tampitule

sa ma pis pe morti mati de nu ai dreptate si daca mi se face raport aiurea? ma anulezi degeaba  dc nu verifici luateas toata familia in pula de jeg  infect

02-02-2015,17:43
106Rallyee Data inregistrarii: 20/01/2015 Mesaje: 2 Online
thxom

Nimeni nu este anulat aiurea. Dar: anularile se fac pe baza rapoartelor trimise de voi. Daca nu trimiteti rapoarte edificatoare, nu avem de unde sa stim cine a inceput cearta (provocat). Asa cum am mai spus, nu se iau in calcul DECAT rapoartele. Sanctiunile se dau pe baza informatiilor din rapoarte si, daca acestea sunt incomplete, nu avem de unde sti ce s-a discutat anterior ca sa putem stabili eventualele circumstante agravante/atenuante.

vreau sa stiu de ce am contul thxom anulat?am avut 1 milion 200 de mii de puncte, m-ati suspendat 3 zile pentru limbaj neadecvat iar dupa alea 3 zile mi-ati zis sa astept sa verificati daca am avut puncte,si nu mi-ati mai dat nici un raspuns si mi-ati anulat contul,vreau un raspuns plauzibil !

02-02-2015,18:32

Citat de la 106Rallyee:

vreau sa stiu de ce am contul thxom anulat?am avut 1 milion 200 de mii de puncte, m-ati suspendat 3 zile pentru limbaj neadecvat iar dupa alea 3 zile mi-ati zis sa astept sa verificati daca am avut puncte,si nu mi-ati mai dat nici un raspuns si mi-ati anulat contul,vreau un raspuns plauzibil !

asa ma anulat si pe mine  variamasi in gurta la copii lui de admin infect akm nu stie sa mai raspunda mancaiar canceru toata familia de la mik la mare sa alege blestemele de falia ta admin imputit k  am dat bani din buzunar pe puncte si u miai anulat contu  muritear toata familia de la mik la mare daca ai copii sa iti moara TheeAnnihilator sa iti moara toata familia de la mik la mare sa ai mare accident de masina sa iti adune lumea creieri  de pe asfalt sa nu ai parte de copii tai cum nu am avut eu de cont mai anulat pe nedrept dumnezeu o sa faca dreptate o sa iti moara si nevasta si copii

04-02-2015,10:54
adispeed Data inregistrarii: 16/09/2010 Mesaje: 4 Online
cum adica nimeni nu e anulat aiurea.

Citat de la ___Inger_Obraznic___:

Imi spuneti si mie de ce sunt anulat aiurea ?
Va intrebati de ce
site-ul nu mai e cum era o data ... Sunt foarte vechi pe site-ul asta si
inainte nu puteai sa intri in camera pentru ca pur si simplu erau pline
... Cum sa nu inceteze jucatoriii sa mai intri cand voi anulati cand
aveti chef ??? Imaginati-va cum se simt aia care fac milioane care uniii
poate fac mai greu altiii mai usor dar nu conteaza ... Ei si-au pierdut
din timp pentru punctele alea , de ce sa fie irosit din tampeniii ?
Sfatul meu e sa incetati pentru ca noua nu ne faceti rau pentru ca e pur
si simplu un joc dar daca o tineti tot asa aveti cuvantul meu ca veti
da faliment ... Numai Bine ! ! ! 

imi spuneti si mie unde sunt  punctele ?? vedeti si data inregistrarii contului sa nu uit si de speed 13 care l-ati anulat.FRUMOS DIN PARTEA VOASTRA .LA FORUM PE RUMMY NU INTRATI, AVETI MESAJE CU GRAMADA ACOLO,DAR DE  DE AICI VIN SMS-urile DVS.INTRATI  SI DATI CURS INTREBARILOR DACA SUNTETI ADMINI ADEVARATI NU NUMAI LA CARE VA CONVIN.VA MULTUMESC SI INCA MAI ASTEPT UN RASPUNS DE LA VOI

04-02-2015,17:47
ILINCA_MIMI Data inregistrarii: 21/01/2015 Mesaje: 1 Online
felicitari domnule admin

in final ati resusit sa anulati si pe ciustanu care de mult timp facea tarnsferuri si jocuri nesportive cu cei di grupul lui mai insistati ca ii aflati si pe ceilalti

04-02-2015,18:25
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online
Multumim

Citat de la ILINCA_MIMI:

in final ati resusit sa anulati si pe ciustanu care de mult timp facea tarnsferuri si jocuri nesportive cu cei di grupul lui mai insistati ca ii aflati si pe ceilalti

Multumim pentru felicitari. Sa stiti ca nu este o munca asa usoara cum pare, pentru ca trebuie sa cantaresti bine deciziile. Depunem insa toate eforturile pentru a mentine site-ul curat, chiar daca realizarile noastre nu par spectaculoase.

04-02-2015,22:36
speaker Data inregistrarii: 05/01/2015 Mesaje: 60 Online

Multumim pentru felicitari. Sa stiti ca nu este o munca asa usoara cum pare, pentru ca trebuie sa cantaresti bine deciziile. Depunem insa toate eforturile pentru a mentine site-ul curat, chiar daca realizarile noastre nu par spectaculoase.

E rusinos ....un copil fara jucarie sau unul care isi doreste  una...chiar nu-ti este rusine sa raspunzi ...daca nu raspunzi decat atunci cand iti convine stii cum se numeste asta?.. sigur nu stii, te depaseste situatia...nu ai fost in stare sa dai un raspuns la o problema pe care ai creato  si mai mult decat atat, iti atribui un merit care e inexistent la tine...tu nu ai respectat regulamentul...foarte bine "cantariti" deciziile...nici macar nu te-ai obosit sa verifici... eu stiu  bine  cum esti si tu stii asta in cazul meu dar e sub demnitatea ta sa recunosti...

Pagina 2 din 4
1234