Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 3
123 

Vezi primul necitit

22-04-2014,19:13
RUBINUL_NEGRU Data inregistrarii: 01/01/2011 Mesaje: 3 Online
Am Tras CU un Ochi!!!!!

Stimate Admin Sofokle!!! Nu are rost sa mai spun si eu de conturile pe care le numiti dvs clona,dar eu va reamintesc altceva. Deci anulati aceste conturi Ok !!! Aceste Conturi Multiple Cu Puncte Acumulate La Poker V2 Pot Fi Folosite Si La Poker V1???? Eu spun CA NU !!! ATUNCI DE CE NE LUATI DREPTUL PRIN ANULARE DE A MAI FOLOSI ACESTE CONTURI SI LA ALTE JOCURI PE ACEST SITE, DACA CU PUNCTELE CASTIGATE LA POKER V2 NU POTI MIGRA SI LA POKER V1??? DECI OCHIUL MEU NU A CITIT ASA CEVA PE REGULAMENT!!!! 

22-04-2014,19:37
cdm98 Data inregistrarii: 17/05/2013 Mesaje: 13 Online

Daca punctele sunt acumulate prin joc nu inteleg ce legatura au aceastea cu CONTURILE MULTIPLE????

22-04-2014,22:46
aviadilo Data inregistrarii: 15/01/2014 Mesaje: 13 Online

Citat de la RUBINUL_NEGRU:

Pai treaba e alta. Aici e vorba de executie si daca ma poate contrazice ADMIN SOFOKLE sa o faca acum

CAND INCHIDE CONTURI NU TREBUIE SA APARA LA SANCTIONATI SI SA PRIMESC CONFIRMARE PE MAILL?

22-04-2014,22:53

Citat de la aviadilo:

CAND INCHIDE CONTURI NU TREBUIE SA APARA LA SANCTIONATI SI SA PRIMESC CONFIRMARE PE MAILL?

Tu vorbesti de normalitate????? hhhhhhmmm 

23-04-2014,01:08
veverita33 Data inregistrarii: 10/07/2011 Mesaje: 33 Online

Citat de la aviadilo:

ba da ma, tie iti trimite si felicitare, si formular , cerere ,declaratie, amenda...de toate ca tu esti miezul de pe site.....face adminul ce vrea si daca nu iti convine ascute-ti o unghie si umbla la jugulara

23-04-2014,09:15
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Citat de la RUBINUL_NEGRU:

Stimate Admin Sofokle!!! Nu are rost sa mai spun si eu de conturile pe care le numiti dvs clona,dar eu va reamintesc altceva. Deci anulati aceste conturi Ok !!! Aceste Conturi Multiple Cu Puncte Acumulate La Poker V2 Pot Fi Folosite Si La Poker V1???? Eu spun CA NU !!! ATUNCI DE CE NE LUATI DREPTUL PRIN ANULARE DE A MAI FOLOSI ACESTE CONTURI SI LA ALTE JOCURI PE ACEST SITE, DACA CU PUNCTELE CASTIGATE LA POKER V2 NU POTI MIGRA SI LA POKER V1??? DECI OCHIUL MEU NU A CITIT ASA CEVA PE REGULAMENT!!!! 

Sa inteleg ca nu esti multumit ca ti-am sters parte din conturi? La ce ai tu nevoie de multiple conturi ca sa te joci pe site? Scrie cumva ca pentru fiecare joc trebuie sa va faceti un cont separat? A, ca in cazul in care injuri pe cineva si iti iei suspendare sau trisezi si esti luat la ochi, e bine sa ai un backup? Acel backup ti-am lasat asa ca nu mai scrie cu caps lock pe forum si nu mai ironiza ca nu e cazul. Ai respect fata de cei care joaca regulamentar si vor avea si ei fata de tine.

23-04-2014,09:17
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Citat de la cdm98:

Daca punctele sunt acumulate prin joc nu inteleg ce legatura au aceastea cu CONTURILE MULTIPLE????

Daca tu calatoresti si cu tramvaiul si cu autobuzul si cu microbuzul (toate din aceeasi regie de transport) in aceeasi zi, iti cumperi cate un abonament pentru fiecare? 

23-04-2014,10:16

Citat de la Sofokle:

Daca tu calatoresti si cu tramvaiul si cu autobuzul si cu microbuzul (toate din aceeasi regie de transport) in aceeasi zi, iti cumperi cate un abonament pentru fiecare? 

aici nu  facem filozofie, era o intrebare simpla care necesita un raspuns  , asemenea
DACA  SE INCHIDE  UN CONT NU TREBUIE SA APARA LA SANCTIONATI??????????, DAR TU AI PLECAT SU TRANVAIUL SI CELELALTE MIJLOACE DE TRANSPORT

23-04-2014,10:17

CONT CLONA?

CONT CLONA = cu scopul clar de a posta sub mai multe "identitati" NU  SCRIU PE CHAT SI NICI IN ALTE LOCURI DECI NU MA INCADREZ..

=  sau de a acumula puncte la jocuri de pe mai
multe conturi- ATATA TIMP CAT SE JUCA CU ACESTE CONTURI SI CORECT NUMAI
PE POKER V2, ACUMULAREA DE PUNCTE SA FACUT JUCAND SI IN APROXIMATIV UN
AN DECAND  SUNT DESCHISE , CREDETI CA ARE VREO LEGATURA CU - a acumula
puncte la jocuri de pe mai multe conturi- CUM E SCRIS LA D-VOASTRA IN
REGULAMENT,. EU NU VAD  LEGATURA, DECI INCHIDEREA CONTURILOR E ABUZIVA
SI  FARA MOTIV, SUNT FOARTE MULTE ORE DE JOC PIERDUTE SI NU AVETI
DREPTUL SA INCHIDETI ACESTE CONTURI CACI NU AM INCALCAT NICI UN
REGULAMENT, TREBUIE SA NU-MI LAS COPIII SA JOACE ??? SAU TOTI TREBUIE SA
JOACE  DE PE ACELASI CONT??? O SA-MI CAUT DREPTATEA , DAR ASTEPT UN
RASPUNS OFICIAL

23-04-2014,11:00

Citat de la Sofokle:

Si ca sa va dau un raspuns amical in legatura cu abonamentul ar suna asa-----banii bagati in abonament( punctele cumulate pe un cont ar trebui sa aiba valoare si la alt joc identic) este valabil pe toate liniile de transport NO MIA CULPA !!!!!

Pagina 1 din 3
123