Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 3
123 

Vezi primul necitit

23-04-2014,11:14
cdm98 Data inregistrarii: 17/05/2013 Mesaje: 13 Online

FACI PUNCTE NECUVENITE CAND FOLOSESTI CONTUL DOAR SA INCARCI SI SA LE
TRANSFERI INTR-UN CONT MAI MARE, DAR CAND JOCI MEREU CU ELE SI PUNCTELE
SUNT FACUTE INTR-UN AN, IN FOARTE MULTE ORE DE JOC.....CINE SPUNE CA AM
INCALCAT REGULAMENTUL?  SI DE CE????, DE CE A TREBUIT SA TREACA  APROAPE UN AN SA LE INCHIDA?????? astept raspunsuri

23-04-2014,11:15
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Citat de la aviadilo:

CONT CLONA?

CONT CLONA = cu scopul clar de a posta sub mai multe "identitati" NU  SCRIU PE CHAT SI NICI IN ALTE LOCURI DECI NU MA INCADREZ..

=  sau de a acumula puncte la jocuri de pe mai
multe conturi- ATATA TIMP CAT SE JUCA CU ACESTE CONTURI SI CORECT NUMAI
PE POKER V2, ACUMULAREA DE PUNCTE SA FACUT JUCAND SI IN APROXIMATIV UN
AN DECAND  SUNT DESCHISE , CREDETI CA ARE VREO LEGATURA CU - a acumula
puncte la jocuri de pe mai multe conturi- CUM E SCRIS LA D-VOASTRA IN
REGULAMENT,. EU NU VAD  LEGATURA, DECI INCHIDEREA CONTURILOR E ABUZIVA
SI  FARA MOTIV, SUNT FOARTE MULTE ORE DE JOC PIERDUTE SI NU AVETI
DREPTUL SA INCHIDETI ACESTE CONTURI CACI NU AM INCALCAT NICI UN
REGULAMENT, TREBUIE SA NU-MI LAS COPIII SA JOACE ??? SAU TOTI TREBUIE SA
JOACE  DE PE ACELASI CONT??? O SA-MI CAUT DREPTATEA , DAR ASTEPT UN
RASPUNS OFICIAL

Important: Sunt tolerate 2-3 conturi la un jucator cu conditia sa nu se faca transfer de puncte intre ele. Fiecare cont trebuie tratat individual si trebuie sa reflecte corect vechimea si valoare lui.

Mai are rost sa zic ca pe unul din conturile pe care ti l-am inchis am primit sesizari de la 3 persoane diferite care cer informatii suplimentare? De ce nu scrii aici ca nu ti-am inchis toate conturile ( nu voi preciza cate erau) ? 

23-04-2014,11:38
veverita33 Data inregistrarii: 10/07/2011 Mesaje: 33 Online

Citat de la Sofokle:

Sa inteleg ca nu esti multumit ca ti-am sters parte din conturi? La ce ai tu nevoie de multiple conturi ca sa te joci pe site? Scrie cumva ca pentru fiecare joc trebuie sa va faceti un cont separat? A, ca in cazul in care injuri pe cineva si iti iei suspendare sau trisezi si esti luat la ochi, e bine sa ai un backup? Acel backup ti-am lasat asa ca nu mai scrie cu caps lock pe forum si nu mai ironiza ca nu e cazul. Ai respect fata de cei care joaca regulamentar si vor avea si ei fata de tine.

...nu mai scrie cu CAPS LOCK......  e uite dc va meritati soarta pt ca sunteti obraznici si transferati. Adminul a explicat exact cum sta treaba si are dreptate iar tu AVIADILO esti obraznic(a) si tot continui sa scrii cu CAPS LOCK dupa ce SOFOKLE ti-a spus sa nu o faci. Asta se numeste obraznicie si ignoranta si daca eram in locul lui te ANULAM  instant, asta dovedeste cat de corect(a) esti....transferi.....provoci....injuri.....jignesti....ignori adminul.....si faci joc nesportiv cu cate 2 conturi la masa. ANULARE meriti

23-04-2014,11:39

Citat de la Sofokle:

Important: Sunt tolerate 2-3 conturi la un jucator cu conditia sa nu se faca transfer de puncte intre ele. Fiecare cont trebuie tratat individual si trebuie sa reflecte corect vechimea si valoare lui.

Mai are rost sa zic ca pe unul din conturile pe care ti l-am inchis am primit sesizari de la 3 persoane diferite care cer informatii suplimentare? De ce nu scrii aici ca nu ti-am inchis toate conturile ( nu voi preciza cate erau) ? 

daca suntem mai multe persoane in casa nu avem voie sa jucam????? se poate verifica ca nu s-a facut niciodata transfer intre ele si s-a jucat continu, punctele s-au facut in  timp ... de ce nu s-au inchis atunci cand s-au facut acum  dupa aproape un an....
Ai spus ca ai primit 3 sesizari.... eu nu vorbesc urat niciodata, 3 persoane diferite cer informatii suplimentare???? , asta era motiv de inchidere????
Important: Sunt tolerate 2-3 conturi la un jucator cu conditia sa nu se
faca transfer de puncte intre ele. Fiecare cont trebuie tratat
individual si trebuie sa reflecte corect vechimea si valoare lui. Noi suntem 7 persoane care jucam, ce am incalcat din regulament????
SI CAND INCHIDETI CONTURI NU TREBUIE SA APARA LA SANCTIONATI?????
SAU SA PRIMESC NOTIFICARE PE MAIL????
DE CE A TREBUIT SA TREACA APROAPE UN AN PENTRU ASTA?????

23-04-2014,11:51

"De ce nu scrii aici ca nu ti-am inchis toate conturile ( nu voi preciza cate erau) ? "
FRUMOS RASPUNS  PENTRU UN ADMIN, DA mi-ai mai lasat cateva vreo 5  cu puncte putine... si noi suntem 7, esti foarte multumit de tine cred,,,de noi  ai scapat si altii care pleaca de pe acest sait , dar nu e corect si vei vedea

23-04-2014,11:55

si apropo sa-mi spui cand am avut macar vreodata un avertisment de la voi pe unul din conturi???iti spun eu, NICIODATA

23-04-2014,12:23
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Citat de la cdm98:

"De ce nu scrii aici ca nu ti-am inchis toate conturile ( nu voi preciza cate erau) ? "
FRUMOS RASPUNS  PENTRU UN ADMIN, DA mi-ai mai lasat cateva vreo 5  cu puncte putine... si noi suntem 7, esti foarte multumit de tine cred,,,de noi  ai scapat si altii care pleaca de pe acest sait , dar nu e corect si vei vedea

Daca erati cinstiti si fiecare era cu contul lui, explica-mi de ce 3 dintre voi v-ati plans de acelasi cont ca si cum era cel personal? Si nu sunt "vre-o 5 conturi" sunt mai multe asa ca nu devia discutia si nu te victimiza pentru ca nu este cazul. Sunteti perfect capabiil sa cititi un regulament si sa nu il intoarceti pe toate partile pentru a va cauta un avantaj. Singur te dai de gol ca erau conturi comune si nu individuale si arati lipsa de respect fata de ceilalti colegi jucatori.

23-04-2014,12:48

Citat de la Sofokle:

Daca erati cinstiti si fiecare era cu contul lui, explica-mi de ce 3 dintre voi v-ati plans de acelasi cont ca si cum era cel personal? Si nu sunt "vre-o 5 conturi" sunt mai multe asa ca nu devia discutia si nu te victimiza pentru ca nu este cazul. Sunteti perfect capabiil sa cititi un regulament si sa nu il intoarceti pe toate partile pentru a va cauta un avantaj. Singur te dai de gol ca erau conturi comune si nu individuale si arati lipsa de respect fata de ceilalti colegi jucatori.

Admin, eu si toti ai mei am jucat corect si cinstit, se poate verifica orice cont, nu stiu ce spui cu "3 dintre voi v-ati plans de acelasi cont ca si cum era cel personal?"Nu caut avantaje, e dreptul meu sa joc pe acest  sait si al copiilor mei, dar l-ati luat inchizand conturile fara motiv. Noi nu suntem dusmani in casa, ne stiam conturile, si cum arat lipsa de respect fata de ceilalti jucatori????Am citit regulamentul, si la conturi multiple.....sunt doar doua situatii in care nu ne incadram... altceva???? Nu caut "avantaje" ci DREPTATE , de ce a trebuit sa treaca atata timp ca sa inchizi conturi, asa zise multiple????, daca incalcam regulamentul trebuiau inchise de la inceput, nu  dupa aproape un an...
 inca ceva D-le admin , nu mi-ai raspuns, cand se inchide un cont nu trebuie sa apara si la sanctionati, si sa primesc notificare pe mail???? Meritam raspuns

24-04-2014,09:54
aviadilo Data inregistrarii: 15/01/2014 Mesaje: 13 Online

Si d-le admin , vorbesti de respect...dar tu fata de noi, raspunsurile tale sunt pentru prietenii din fata blocului, si apropo, de conturi multiple, de ce nu  le inchizi tuturor, eu cunosc  multi pe aici care au  multe conturi, dar nu asta era solutia , pe cei care joaca la masa cu  cate 2 conturi sau fac transfer noaptea  nu-i vedeti , dar pentru ei aveti respect. Noi nu  mai jucam aici dar nu o sa ne facem dreptate. Poate totusi ne dati  raspunsuri la intrebari.

24-04-2014,09:54
aviadilo Data inregistrarii: 15/01/2014 Mesaje: 13 Online

Si d-le admin , vorbesti de respect...dar tu fata de noi, raspunsurile tale sunt pentru prietenii din fata blocului, si apropo, de conturi multiple, de ce nu  le inchizi tuturor, eu cunosc  multi pe aici care au  multe conturi, dar nu asta era solutia , pe cei care joaca la masa cu  cate 2 conturi sau fac transfer noaptea  nu-i vedeti , dar pentru ei aveti respect. Noi nu  mai jucam aici dar nu o sa ne facem dreptate. Poate totusi ne dati  raspunsuri la intrebari.

Pagina 2 din 3
123