Stimate Admin Sofokle!!! Nu are rost sa mai spun si eu de conturile pe care le numiti dvs clona,dar eu va reamintesc altceva. Deci anulati aceste conturi Ok !!! Aceste Conturi Multiple Cu Puncte Acumulate La Poker V2 Pot Fi Folosite Si La Poker V1???? Eu spun CA NU !!! ATUNCI DE CE NE LUATI DREPTUL PRIN ANULARE DE A MAI FOLOSI ACESTE CONTURI SI LA ALTE JOCURI PE ACEST SITE, DACA CU PUNCTELE CASTIGATE LA POKER V2 NU POTI MIGRA SI LA POKER V1??? DECI OCHIUL MEU NU A CITIT ASA CEVA PE REGULAMENT!!!!
CAND INCHIDE CONTURI NU TREBUIE SA APARA LA SANCTIONATI SI SA PRIMESC CONFIRMARE PE MAILL?
ba da ma, tie iti trimite si felicitare, si formular , cerere ,declaratie, amenda...de toate ca tu esti miezul de pe site.....face adminul ce vrea si daca nu iti convine ascute-ti o unghie si umbla la jugulara
Stimate Admin Sofokle!!! Nu are rost sa mai spun si eu de conturile pe care le numiti dvs clona,dar eu va reamintesc altceva. Deci anulati aceste conturi Ok !!! Aceste Conturi Multiple Cu Puncte Acumulate La Poker V2 Pot Fi Folosite Si La Poker V1???? Eu spun CA NU !!! ATUNCI DE CE NE LUATI DREPTUL PRIN ANULARE DE A MAI FOLOSI ACESTE CONTURI SI LA ALTE JOCURI PE ACEST SITE, DACA CU PUNCTELE CASTIGATE LA POKER V2 NU POTI MIGRA SI LA POKER V1??? DECI OCHIUL MEU NU A CITIT ASA CEVA PE REGULAMENT!!!!
Sa inteleg ca nu esti multumit ca ti-am sters parte din conturi? La ce ai tu nevoie de multiple conturi ca sa te joci pe site? Scrie cumva ca pentru fiecare joc trebuie sa va faceti un cont separat? A, ca in cazul in care injuri pe cineva si iti iei suspendare sau trisezi si esti luat la ochi, e bine sa ai un backup? Acel backup ti-am lasat asa ca nu mai scrie cu caps lock pe forum si nu mai ironiza ca nu e cazul. Ai respect fata de cei care joaca regulamentar si vor avea si ei fata de tine.
Daca tu calatoresti si cu tramvaiul si cu autobuzul si cu microbuzul (toate din aceeasi regie de transport) in aceeasi zi, iti cumperi cate un abonament pentru fiecare?
aici nu facem filozofie, era o intrebare simpla care necesita un raspuns , asemenea
DACA SE INCHIDE UN CONT NU TREBUIE SA APARA LA SANCTIONATI??????????, DAR TU AI PLECAT SU TRANVAIUL SI CELELALTE MIJLOACE DE TRANSPORT
CONT CLONA?
CONT CLONA = cu scopul clar de a posta sub mai multe "identitati" NU SCRIU PE CHAT SI NICI IN ALTE LOCURI DECI NU MA INCADREZ..
= sau de a acumula puncte la jocuri de pe mai
multe conturi- ATATA TIMP CAT SE JUCA CU ACESTE CONTURI SI CORECT NUMAI
PE POKER V2, ACUMULAREA DE PUNCTE SA FACUT JUCAND SI IN APROXIMATIV UN
AN DECAND SUNT DESCHISE , CREDETI CA ARE VREO LEGATURA CU - a acumula
puncte la jocuri de pe mai multe conturi- CUM E SCRIS LA D-VOASTRA IN
REGULAMENT,. EU NU VAD LEGATURA, DECI INCHIDEREA CONTURILOR E ABUZIVA
SI FARA MOTIV, SUNT FOARTE MULTE ORE DE JOC PIERDUTE SI NU AVETI
DREPTUL SA INCHIDETI ACESTE CONTURI CACI NU AM INCALCAT NICI UN
REGULAMENT, TREBUIE SA NU-MI LAS COPIII SA JOACE ??? SAU TOTI TREBUIE SA
JOACE DE PE ACELASI CONT??? O SA-MI CAUT DREPTATEA , DAR ASTEPT UN
RASPUNS OFICIAL
Daca tu calatoresti si cu tramvaiul si cu autobuzul si cu microbuzul (toate din aceeasi regie de transport) in aceeasi zi, iti cumperi cate un abonament pentru fiecare?
Si ca sa va dau un raspuns amical in legatura cu abonamentul ar suna asa-----banii bagati in abonament( punctele cumulate pe un cont ar trebui sa aiba valoare si la alt joc identic) este valabil pe toate liniile de transport NO MIA CULPA !!!!!