Din cauza numeroaselor postari cu injurii pe forum a fost suspendat contul fratila1 impreuna cu conturile multiple.
ce legatura are Mrrrrrrrrrrr ....cu fratila sau cum il cheama ....
eu vreau sa stiu cu ce a gresit Mrrrrrrrrr ....
l-atzi blocat , l-atzi suspendat pe 3, 10 zile ....vreau sa stiu si eu ...
MULTZUMESC!
pai lara asa am patit cand mi-ai anulat contul castig_mereu tot asa fara avertizare. si ai spus chiar u ca am trasferet 1000k si ca mi-ai anulat contul direct fara avertizare. deci sa inteleg ca aici nu esxista reguli?
face fiecare ce vrea? sau macar lamurestema te rog cum se anuleaza contul direct fara avertizare in ce situati. sau il anulati asa de dragul de al anula multumesc frumos. acum este vb despre contul bila_revine
Am precizat mai sus ca avertizare primesc cei care transfera cateva sute de mii, pentru mai mult se anuleaza contul.
"Este interzisa vanzarea/transferul/"donarea" sau cumpararea/"primirea" de puncte. Aceste lucruri se pedepsesc cu anularea contului. Un cont trebuie sa reflecte corect valoarea jucatorului, asadar cei care acumuleaza punctele altfel decat prin joc corect, vor avea contul anulat." (Regulament)
pai da expre am trasferat si eu cateva sute nici decum 1000k (1000000)deci acum imi dau seama cum se anuleaza conturile. siiti dau un ex: daca fur o gaina tot imi da 7 anii, si lu ala care fura un bou tot 7 anii. nu este corect ce faceti. eram sigur ca asa procedati, de capul vostru.si nu aveti nici o regula.anulati puncte la jucatori aiurea, ca sa puteti amana resetarea topului.eu joc pe acest site de aproape un an cand cel care era pe primul loc avea 4000k. de ce nu exista o regula pt toata lumea?si insint sa imi inapoiati contul nu cu 3000k cat era pe el fara sutele alea care am trasferat.restul am jucat si am castigat cinstit.ms frumos
sa inteleg ca am dreptate de nu imi dai un raspuns concret?
:p:p:p. cu tot ce imi faceti eu tot continui sa joc pe site vostru dar conducerea lasa de dorit.( noi suntem prosti si voi destepti).astea sunt saiturile romanesti.si inca astept un raspuns. si sper din toata inima sa nu va fi suparat de adevar