Motivul pentru care cineva primeste o sanctiune este trimis si pe e-mailul completat de voi la inscrierea pe site-ul nostru. In cazul tau motivul sanctiunii este "Joc nesportiv: transfer puncte. La urmatoarea abatere contul va fi suspendat.". Donarea de puncte a fost facuta ieri in jurul orei 12 catre userul sollos. Acest lucru contravine regulamentului nostru. Probe exista in statisticile noastre interne, insa din pacate nu sunt publice.
Tot stau si ma gandesc :D pedepsiti omul dar nu ii aratati dovezile :rolleyes: oare asa se procedeaza ?
Am postat mai sus ceva legat de sanctionarea jucatorilor .... v-am intrebat ceva ... astept inca un raspuns :) de ce nu il primesc :rolleyes:
Majoritatea userilor care cer explicatii in legatura cu anularea contului le primesc. Insa dovezile dupa care luam masuri (statisticile noastre interne) nu sunt publice. Politica firmei nu permite acest lucru. In plus, cei care incalca regulamentul ar putea incerca sa "fenteze" sistemul daca ar sti exact cum procedam noi.
buna ziua domnisoara lara as vrea sa stiu si eu cine mia furat punctele de pe acest cont erau fix 100.000 aseara la ora 12 fix am iesit din jok si din site mam culcat am fost la munca si akuma cand am venit akasa am vrut sa intru pe masters si trebuia sa dau regenerare ... faceti ceva va rog frumos imi vreau punctele innapoi . va multumesc mult de tot ... Daniel