Daca intampini probleme Raporteaza bug

Vezi primul necitit

21-10-2008,11:11
mari_sfintu Data inregistrarii: 16/10/2008 Mesaje: 0 Offline
domnule admin

ce este cu saitul acesta am 1000 din 350000 am stat zile intregi sa le fac ce este de am 1000
:(

21-10-2008,11:26
DeVoRaToArEa Data inregistrarii: 18/08/2008 Mesaje: 76 Online
deci jur ca era sa fac infart

domniilor adminii va rog frumos verificati cam intrat pe master si mam trezit cu 1k cat pe ce sa imi vina rau, :(se pare ca este stricat serverul.Va multumesc si sper sal faceti sa putem juka:D

21-10-2008,11:44
brando Data inregistrarii: 04/10/2008 Mesaje: 0 Offline
ce se intimpa cu acest sait

puteti sa rezolvati problema am 10000 pe trefla si pe master am 1000

21-10-2008,12:00
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Multumim tuturor pentru semnalari, am rezolvat problema. A fost doar o problema de afisare, punctele exista. Spor la joc!

21-10-2008,17:14
dezastru_in_texas Data inregistrarii: 21/10/2008 Mesaje: 0 Offline
se dau puncte pe site

admini intrati acuma pe site...:( ca se dau puncte bmw_m3 ii doneaza lu carabiniery :(( uitativa si acuma ca si altii cand au dat ati anulat vedeti si acuma plss :( anulatile
ca rog din suflet
multumesc de intelegere:)
:(

22-10-2008,21:14
stallone01 Data inregistrarii: 23/07/2008 Mesaje: 0 Offline
Mi sau furat punctele de crystyano16 sau cunoscut crystyanoronaldo

datimi pct inapoi fratilor
aveam 35k
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::confused:

23-10-2008,07:40

Citat de la stallone01:

datimi pct inapoi fratilor
aveam 35k
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::confused:

Nu ti-a spart nimeni contul, am verificat, de pe stallone01 nu ai mai jucat din data de 16.10.2008. De asemenea, nu exista in baza de date nici un user cu numele crystyano16 sau crystyanoronaldo.
Daca este vorba despre un alt cont decat stallone01, iarasi nu te putem ajuta pentru ca site-ul nostru este securizat din acest punct de vedere, iar parolele va sunt incripate, deci nu le stim nici noi. Daca totusi s-a logat altcineva si ti-a "furat punctele", inseamna ca avea parola ta, si asta nu este vina noastra. Iti repetam si tie sfaturile pe care avem postate in pagina Ajutor:

"Nu introduceti numele vostru de uilizator si/sau parola pe alte site-uri in afara de http://www.joci.ro/ .

2. Nu dati parola de la e-mailul pe care l-ati trecut la inscriere altei persoane! Ar putea sa va modifice parola de aici foarte usor.

3. Nu folositi in parola date personale ca: nume, prenume, numele prietenului/prietenei, animalului de companie, data nasterii sau alte date pe care le afisati publice in pagina voastra de Profil de pe joci.ro sau de pe alte site-uri.

4. Nu folositi acelasi nume de utilizator si parola ca pe alte site-uri!

5. Pentru ca parola dumneavoastra sa fie suficient de buna, si implicit greu de aflat, tineti cont de urmatoarele lucruri:

- parola sa fie de minim 8 caractere
- folositi litere mari si litere mici
- folositi mai mult de un numar in parola
- folositi caractere speciale (!,@,#,$,%,^,&,*,?,_,~)

Aceste sugestii le gasiti si la http://www.geekwisdom.com/dyn/passwdmeter . Tot aici va puteti "masura" parola, pentru a afla cat de "puternica" este. Nu este singurul site, puteti cauta chiar dumneavoastra pe internet alte site-uri similare.

6. Nu dati numele de utilizator si parola nimanui. Aceste date trebuie sa ramana cunoascute doar de dumneavoastra. In cazul in care se se logheaza alta persoana si se incalca regulamentul spre exemplu, tot dumneavoastra suportati consecintele.

7. Nu bifati casuta "Pastreaza-ma logat" decat daca jucati de pe calculatorul personal sau de pe un calculator la care aveti doar dumneavoastra acces. Altfel oricine va intra de pe acel calculator pe site va putea juca in locul dumneavoastra sau va putea "dona" punctele voastre altcuiva.

Noi incercam sa rezolvam problemele care apar pe site, dar problemele de securitate vi le puteti rezolva singuri chiar dumneavoastra daca tineti cont de sfaturile de mai sus. Speram ca v-am fost de ajutor. Spor la joc!"

25-10-2008,08:42
nova_nova Data inregistrarii: 15/09/2008 Mesaje: 0 Online

am incercat sa trimit un mesaj la masa in timpul unui joc, care suna asa "RECUNOSC MI-A FOST FRICA DE VALY " si am primit mesaj de atentionare cum ca mesajul contine cuvinte jignitoare. CARE SUNT ACELE CUVINTE ???

25-10-2008,08:48
impotriva_regulamentului Data inregistrarii: 26/08/2008 Mesaje: 0 Offline
:)

cuvantul "Frica" suna urat;):confused::p:rolleyes:asta este

27-10-2008,12:18

Citat de la nova_nova:

am incercat sa trimit un mesaj la masa in timpul unui joc, care suna asa "RECUNOSC MI-A FOST FRICA DE VALY " si am primit mesaj de atentionare cum ca mesajul contine cuvinte jignitoare. CARE SUNT ACELE CUVINTE ???

Multumim pentru semnalare. Se pare ca sunt mici probleme cu filtrul de cuvinte din chat care vor fi rezolvate pe viitor.