va cred ca e tarziu si eu nu am somn asa ca am mai citit forumul un pic si am vazut playeri carora li sa dat avertisment ptr joc nesportiv cica...dar in cazul meu direct anulare cont de ce??????????????
as dori sa fiu bagat in seama doar un pic si cateva raspunsuri la intrebarile mele daca se poate
salutare
--------------------------------------------------------------------------------
am si eu o simpla rugaminte la un admin....vreau sa stiu si eu de ce sa blocat contul becaligigi......cica joc nesportiv.....sa ma lamureasca cineva si pe mine ce joc nesportiv am facut si eu....am jucat la masa de 20k si ceream 99k intruna asta inseamna joc nesportiv........o simpla rugaminte mai am aceea ar fi sa fie contul becaligigi deblocat......multumesc
PS: cu parere de rau va anunt ca daca nu se deblocheaza contul nu voi mai juca pe acest sitte cu toate ca el mi sa parut cel mai reusit dintre toate
raspuns pauza
--------------------------------------------------------------------------------
va cred ca e tarziu si eu nu am somn asa ca am mai citit forumul un pic si am vazut playeri carora li sa dat avertisment ptr joc nesportiv cica...dar in cazul meu direct anulare cont de ce??????????????
as dori sa fiu bagat in seama doar un pic si cateva raspunsuri la intrebarile mele daca se poate