Jocul nesportiv este acel joc in care jucatorii nu isi apara corect sansele intr-o partida. In cazul tau a fost vorba despre "o donare" de aproape 500.000 p. de la userul Pilinii in data de 06.11.2008, ora 20:55. Deci acele puncte nu le-ai castigat corect. Fiind vorba de mai mult de 300.000 p. nu ai dreptul la un prim avertisment, ci iti este anulat contul direct. Conturile anulate nu mai pot fi deblocate, asadar decizia de a continua sa joci pe acest site iti apartine.
Inscrierea pe acest site presupune si ca esti de acord cu regulamentul Joci.ro:
"Este interzisa vanzarea/transferul/"donarea" sau cumpararea/"primirea" de puncte. Aceste lucruri se pedepsesc cu anularea contului. Un cont trebuie sa reflecte corect valoarea jucatorului, asadar cei care acumuleaza punctele altfel decat prin joc corect, vor avea contul anulat." (vezi [URL="http://joci.ro/regulament.html"]Regulament)
mai lara ce donare sa fie daca jucam la masa cu deschiderea 20k si ceram 99k....cred si eu ca daca pillini e babalau sa nu zic prost la rezolvat repede ....te rog veriofica sa vezi la ce masa am jucat si cat ceream nu a fost vb de nici o donare de puncte.......chiar te rog mult sa te gandesti asuprav deciziei luate.....multumesc
poi da lara mia transferat pepemik 200k si apoi am jucat eu.....ce e asa absurd in asta si am facut 1000k.....si voi ptr asta trebuia sa imi anulati contul.....puteam primi un avertisment asa cum am vazut si la altii ca au primit....sau puteai sa imi anulezi cei 200k.....dar eu ma chinui toata noaptea....poti si sa verifici ca am stat toata noaptea pana a doua zi la 12 si ceva pana miai blocat contul..........chiare nu se poate da un avertisment?
lara raspundemi si mie si te rog frumos inca odata...sa deblochezi contul becaligigi.....si de altfel cum am mai vazut la sanctiuni poti da un advertisment sau sa il tii inchis cateva zile.....nu sa il blochezi de tot......multmuesc si astept raspuns
Repet ceea ce am mai rapuns si in paginile anterioare: "in cazul tau a fost vorba despre "o donare" de aproape 500.000 p. de la userul Pilinii in data de 06.11.2008, ora 20:55. Deci acele puncte nu le-ai castigat corect. Fiind vorba de mai mult de 300.000 p. nu ai dreptul la un prim avertisment, ci iti este anulat contul direct. Conturile anulate nu mai pot fi deblocate"
Regulamentul este acelasi pentru toata lumea, nu se poate face exceptie pentru tine.