De ce trebuie sa suportam un "om" precum CASANOVA? De ce lui i se permit injurii, hartuiri, amenintari etc., iar pe altii ii inchideti imediat sau fara motiv? Sincer deja imi este sila de acest "om" care se crede superior fata de noi toti. Cred ca acest specimen a sarit gardul de pe undeva si si-a facut culcus aici, pentru ca i se permite de catre dumneavoastra domnilor admini. Chiar bate la ochi ca este cam tinut in brate.
MAI HATALICA ZI CEVA CONCRET NU TI AI AMINTIT TU CEVA CAND ITI SUGEAI DEGETUL SI ESTI OFTIKOS CA VA SMARDOIESC LA JOK. IN PRIMUL RAND DC TE INTREABA CINEVA DAR NU TE INTREABA NIMENI EU AM PESTE 100MIL INCHISECU DIFERITE CONTORI CAND A VENIT RECENSAMANTUL DE 3 CONTURIASA CA MAI DRAGA VITELULE DUTE CU DOGARU LA O MASUTA CA PTR VOI
APROPO E PTR PRIMA OARA CAND VAD ACEST CONT AICI SI ACUM DE UNDE MA CUNOSTI TU PE MINE? TEAI INDRAGOSTIT DE MINE?
MAI HATALICA ZI CEVA CONCRET NU TI AI AMINTIT TU CEVA CAND ITI SUGEAI DEGETUL SI ESTI OFTIKOS CA VA SMARDOIESC LA JOK. IN PRIMUL RAND DC TE INTREABA CINEVA DAR NU TE INTREABA NIMENI EU AM PESTE 100MIL INCHISECU DIFERITE CONTORI CAND A VENIT RECENSAMANTUL DE 3 CONTURIASA CA MAI DRAGA VITELULE DUTE CU DOGARU LA O MASUTA CA PTR VOI
APROPO E PTR PRIMA OARA CAND VAD ACEST CONT AICI SI ACUM DE UNDE MA CUNOSTI TU PE MINE? TEAI INDRAGOSTIT DE MINE?
Auzi mai draga...vorbeste in punga ca poluezi aerul. Si vb frumos ca s-ar putea sa-mi sugi tu degetu, mai macho de balta ce esti. Ultima progenitura de pe pamant daca ramai si tot nu m-as indragosti de tine.
ma sfinx ai vazut numele tau rostit pe aici? eu zic ca nu ,decat casanova dar toti stim ca tot tu esti si acel nesimtit, te bagi asa precum OB ca arzi tu la joc , pai ce arzi tu ma daca nu stai mai mult de 2 maini? si apropo ma sofokle asta are cred 5-6 conturi active astea nu sunt clone ma nene? ce drak radeti ma sofokle atata de oameni? aaaaaaaaa fraieru asta baga bani in buzunarele voastre pai asa spune ma limba albastra,dar sa nu vina un sugagi de asta sa dea el lectii pe aici
AM ZIS CA NU COBOR CA SUNT F MULTE TREPTE ASA CA DRAGII MEI MUCALIPTI VEDETI UNDE PUPATI CA SAR PUTEA SA VA MURDARITI BOTIKUL ALA DEJA MARO
Dar esti asa sigur ca esti pe acele trepte pe care te tot visezi tu? Din vorbele tale de "prea ca la tara" nu cred. Asa ca ti-am mai zis...vb in punga ca poluezi aerul. Iar botikul ala cred ca e cel din oglinda in care te uiti....la cat ii pupi tu pe admini. Si mai stergete la gura ca ai balit tot.
ma tu cand te uiti in oglinda esti mandru de ce vezi? eu cred ca nici tu nu stii cine mai esti, fugi ma cu cercu tareeeeee ca din astia ca tn e parcu plin //// la cati bani ai bagat in punctele si in buzunaru astora mai bn luai lecti de buna purtare se vede cat esti de incuiat , te simti mandru ca bagi bani in niste amarate de zerouri, halal tara ,halal locuitori!!!!!!! de rasu lumii