Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 2
12 

Vezi primul necitit

14-10-2014,12:05
KataleyaKata Data inregistrarii: 24/09/2014 Mesaje: 5 Online

N-am ce sa iti cer, ca descrierea ti-ai facuto singur la profil FIUL PLOII - CASANOVA. Tupeu de ardelean cazut din caruta in sant. Pacat ca exista oameni ca tine, ca faci zona de ras.

15-10-2014,10:37
_nichiperchea_ Data inregistrarii: 13/01/2014 Mesaje: 17 Online
tu inspiri scarba jegule

Citat de la __SFINXUL__:

IMI INSPIRI MILA SARACULE!

Nu mai are acest poponar oglinzi in casa la cat e de transformat le-a spart pe toateDEDICATIE PT CASANOVA SI PT DOGARU:Sa-mi bag p*la in vantu care a adus norul din care s-a format ploaia care a udat dealul pe care a crescut copacul din care s-a facut lemnul cu care s-a fabricat dulapul in care s-a batut cuiul de care si-a atarnat tactu prezervativul spart .. si astfel teai nascut tu greseala naturii. Sa te rindic pe p*la sa te-arunc pe luna si sa te dau cu capu de bordura. Ba, cred ca tu esti un mare magician de ai reusit sa sari din prezrvativu lu tacto in pi*da ma-tii, deserta-mi-as coa*ele in gitu ma-tii.Tu esti o gramada de slobozi imprastiati in atmosfera si redirectionati in gura lu ma-ta cu scopul de ai cracana gaura curului care a fost intepata de toti turcii care au cotropit Romania de-alungul aniilor. Mai slobozitzilor,zabalosilor coclitzilor ratatzilor obositzilor martalogilor,fomistilor cocarjatzilor sugacilor retardatzilor,chisatzilor,labagiilor si restul mamelor voastre care v-au crescut cu lapte de tata si semintze de soia, veniti sa va dau o m*ie cu presiune, sa va largesc gura ca sa intre p*la.

Pagina 2 din 2
12