Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 3
123 

Vezi primul necitit

24-05-2013,16:30
ciprian_rarinca Data inregistrarii: 24/05/2013 Mesaje: 0 Online
CONT _WHIZZARD_

Salut , am si eu o problema . Ieri mi sa furat contul _WHIZZARD_ si mi-a schimbat e-mailul la el , ce pot sa fac sa-l recuperez ? am trimis mesaje la adresa info@joci.ro / support@joci.ro si nu am primit raspuns . Poate puteti sa-mi dati si mie un raspuns concret si pe inteles . Multumesc

_WHIZZARD _ @ Joci.Ro

26-05-2013,05:47
Dylyul Data inregistrarii: 18/06/2011 Mesaje: 11 Online

Citat de la ciprian_rarinca:

Salut , am si eu o problema . Ieri mi sa furat contul _WHIZZARD_ si mi-a schimbat e-mailul la el , ce pot sa fac sa-l recuperez ? am trimis mesaje la adresa info@joci.ro / support@joci.ro si nu am primit raspuns . Poate puteti sa-mi dati si mie un raspuns concret si pe inteles . Multumesc

_WHIZZARD _ @ Joci.Ro

O sa ti se raspunda de catre mult stimata si inegalabila noastra Domnisoara admin sIrenne,ca nu este problema lor securitatea conturilor noastre.Asta i-ti spun din propria experienta.Cea mai mare tampenie care o mai puteau face adminii este,posibilitatea de a schimba mailul la un cont.I-mi cer scuze innegalabila sIrenne pentru unele greseli de ortografie,daca ele exista.

29-05-2013,12:12
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline

Ca sa poti schimba email-ul la un cont trebuie sa ai acces la contul de email vechi. Accesul la email-ul vechi se obtine ori direct de la proprietar, ori luat abuziv. Diferenta dintre cele doua nu poate fi verificata de noi si nici nu este responsabilitatea Joci.ro sa securizeze emailuri de pe alte site-uri.

Fiecare utilizator este de acord cu acestea cand isi creeaza cont pe joci.ro - vezi Termeni si Conditii. Nu avem acces la informatii de pe Yahoo.com si nu tine de noi.

30-05-2013,07:06
_Darckan_ Data inregistrarii: 28/11/2012 Mesaje: 2 Offline

Citat de la sIrenne:

Ca sa poti schimba email-ul la un cont trebuie sa ai acces la contul de email vechi. Accesul la email-ul vechi se obtine ori direct de la proprietar, ori luat abuziv. Diferenta dintre cele doua nu poate fi verificata de noi si nici nu este responsabilitatea Joci.ro sa securizeze emailuri de pe alte site-uri.

Fiecare utilizator este de acord cu acestea cand isi creeaza cont pe joci.ro - vezi Termeni si Conditii. Nu avem acces la informatii de pe Yahoo.com si nu tine de noi.

domnisoara sirene am si eu o mica mare problema cum este posibil ca ieri dimineata sa iti faci contul vip si a doa zi sa primesti mesaj ca contul tau vip a expirat va  rog frumos verificati cu atentie si datimi vipul in napoi numele contului este _Darckan_ va multumesc!

30-05-2013,13:56

Citat de la _Darckan_:

domnisoara sirene am si eu o mica mare problema cum este posibil ca ieri dimineata sa iti faci contul vip si a doa zi sa primesti mesaj ca contul tau vip a expirat va  rog frumos verificati cu atentie si datimi vipul in napoi numele contului este _Darckan_ va multumesc!

REZOLVAT

30-05-2013,14:55
_mPoweR_ Data inregistrarii: 30/05/2013 Mesaje: 1 Online
re:

pentru ce am contul _WolfyX_ anulat ? nu am facut nimic ca sa-mi suspendati .. hai sa fim si noi oameni seriosi odata..

31-05-2013,12:36

Injurii la adresa joci.ro de pe clona _ZmOkeY_

02-06-2013,15:37
_V1Se_CoLoRaTe_ Data inregistrarii: 19/05/2013 Mesaje: 2 Online

Citat de la _Darckan_:

nu este adevarat te rog frumos sa verifici nu iti trebuie mailu vechi ca sa poti schimba adresa de mail a contului intri foarte frumos pe cont intri in setari dai setari cont  ai akolo schimba adresa de mail introduci mailu cel nou apesi pe butonul ok premesti mailu de comfirmare activezi noul mail si cam asta e tot deci nu are nicio legatura cu mailu cel vechi 

10-06-2013,17:34
cristi_83jis Data inregistrarii: 07/10/2009 Mesaje: 2 Offline

Citat de la _V1Se_CoLoRaTe_:

nu este adevarat te rog frumos sa verifici nu iti trebuie mailu vechi ca sa poti schimba adresa de mail a contului intri foarte frumos pe cont intri in setari dai setari cont  ai akolo schimba adresa de mail introduci mailu cel nou apesi pe butonul ok premesti mailu de comfirmare activezi noul mail si cam asta e tot deci nu are nicio legatura cu mailu cel vechi 

tu nu ai inteles ca ia furat contu? nu poate intra pe cont

10-07-2013,01:59
DeVoRaToArEa Data inregistrarii: 18/08/2008 Mesaje: 76 Online
hahaha

mai verifica odata sirene ca induci lumea in oroare, nu trebuie sa dai accept dupa contul vechi de mail, ba din contra, poti schimba linistit e-mailul, si iti vine confirmare pe e-mailul nou , o fi vre-o eroare de la site, eu am pus alt e-mail la cont fara sa dau confirmare pe e-mailul vechi...

Pagina 1 din 3
123