Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

14-05-2014,01:35
novacescu94 Data inregistrarii: 26/03/2013 Mesaje: 0 Online
Domnule admin,

Buna,am si eu o nemultumire in legatura cu contul xDmGa,pentru ca a fost anulat si nu stiu din ce cauza pentru ca nu am facut transfer de puncte,toate punctele au fost castigate la 99k respectiv 200k...va rog frumos sa imi deblocati contul !

14-05-2014,08:33
vladcalomfirescu Data inregistrarii: 07/08/2009 Mesaje: 1 Online
DOMNULE ADMIN,

Am si eu o intrebare,de fapt doua pentru dumneavoastra,de ce mi-a fost anulat contul calomfirescu dan ?dar cel al sotiei?gabi352?mentionez ca varianta cu retea de conturi clona ,ca motivare cade ,intrucit nu avem decit aceste conturi fiecare,sintem pensionari si vrem doar sa ne relaxam ,nu sa ne jucam cu nervii oamenilor cum fac multi pe aici.La 62 ,respectiv57 de ani ,la ce ne-ar trebui noua conturi clona?Daca altele au fost motivele,am vrea sa le stim si noi,ca de ceva timp nici macar nu ne-am mai certat cu cei lipsiti de bun simt de pe site.Mentionez ca acest cont este al baiatului meu.Va multumesc pentru timpul acordat si astept un raspuns daca se poate. 

14-05-2014,12:31
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Citat de la vladcalomfirescu:

Am si eu o intrebare,de fapt doua pentru dumneavoastra,de ce mi-a fost anulat contul calomfirescu dan ?dar cel al sotiei?gabi352?mentionez ca varianta cu retea de conturi clona ,ca motivare cade ,intrucit nu avem decit aceste conturi fiecare,sintem pensionari si vrem doar sa ne relaxam ,nu sa ne jucam cu nervii oamenilor cum fac multi pe aici.La 62 ,respectiv57 de ani ,la ce ne-ar trebui noua conturi clona?Daca altele au fost motivele,am vrea sa le stim si noi,ca de ceva timp nici macar nu ne-am mai certat cu cei lipsiti de bun simt de pe site.Mentionez ca acest cont este al baiatului meu.Va multumesc pentru timpul acordat si astept un raspuns daca se poate. 

Am reactivat cele 2 conturi temporar deoarece a fost o confuzie cu reteaua de conturi clona pe care am inchis-o, din zona in care locuiti. Insa voi verifica mai atent conturile dvs.

14-05-2014,14:34
masackru Data inregistrarii: 28/12/2009 Mesaje: 16 Online

Citat de la Sofokle:

Am reactivat cele 2 conturi temporar deoarece a fost o confuzie cu reteaua de conturi clona pe care am inchis-o, din zona in care locuiti. Insa voi verifica mai atent conturile dvs.

:))))
asa ati facut si cu conturile mele! m-ati lasat fara niciunul sa joace doar protejatii dumneavoastra alde ,, casa_moara_fetili"  

14-05-2014,15:48

Citat de la masackru:

:))))
asa ati facut si cu conturile mele! m-ati lasat fara niciunul sa joace doar protejatii dumneavoastra alde ,, casa_moara_fetili"  

Ti se pare o gluma munca mea? Ti se pare ca am stat la glume pe forum sau ca am protejati? Ai exagerat suficient, contul asta il voi anula.

14-05-2014,15:59

Tu glumesti? Tocmai ce ti-am numarat peste 300 de conturi facute pentru Poker V2 si m-am plictisit. Acum le voi anula pe toate.

14-05-2014,16:41
Shogunnn Data inregistrarii: 10/12/2011 Mesaje: 3 Online
cont anulat

Citat de la Sofokle:

Ti se pare o gluma munca mea? Ti se pare ca am stat la glume pe forum sau ca am protejati? Ai exagerat suficient, contul asta il voi anula.

Ca aveti ce muncii nu e o gluma ,o gluma e felul in care anulati conturi.Eu nu o sa va spun ce varsta am,ca sa nu va apuce mila de mine si nici nu o sa vars lacrimi sufletesti dar, vad ca nu ati reusit sa justificati anularea contului,,corect,,mi-ati spus in mail ca pe site sunt jucatori care au mi de conturi si le vand pe bani,ca am accesat contul din mai multe locatii,ca ceilalti admini au fost partinitori cu mineastea sunt motive?va deranjeaza ca am invocat art. din regulament?eu astept si vreau sa vad daca aveti puterea sa indreptati greseala,a gresi e omenesc dar ,eu tot nu am inteles;ce ati avut cu mine?? dati aici pe forum conturile clona pe care le am eu pentru care sustineti ca mi-ati anulat contul.

14-05-2014,19:36

Citat de la Shogunnn:

Ca aveti ce muncii nu e o gluma ,o gluma e felul in care anulati conturi.Eu nu o sa va spun ce varsta am,ca sa nu va apuce mila de mine si nici nu o sa vars lacrimi sufletesti dar, vad ca nu ati reusit sa justificati anularea contului,,corect,,mi-ati spus in mail ca pe site sunt jucatori care au mi de conturi si le vand pe bani,ca am accesat contul din mai multe locatii,ca ceilalti admini au fost partinitori cu mineastea sunt motive?va deranjeaza ca am invocat art. din regulament?eu astept si vreau sa vad daca aveti puterea sa indreptati greseala,a gresi e omenesc dar ,eu tot nu am inteles;ce ati avut cu mine?? dati aici pe forum conturile clona pe care le am eu pentru care sustineti ca mi-ati anulat contul.

Nu este suficienta motivarea de la anulare? Ce anume nu intelegi din ai depasit numarul de conturi permise prin regulament?

14-05-2014,20:34
cascadorii_rasului Data inregistrarii: 14/05/2014 Mesaje: 3 Online

Citat de la Shogunnn:

Citat de la zbengullici: PFOAII
CE A AJUNS JOCI.RO... CEL MAI DE CACAT SITE ! N-AM MAI INTRAT DE CEVA
VREME..SI ACUM ZIC SA INTRU NITEL. DAR IN SCURT TIMP AM OBSERVAT CA PE
LA CAM TOATE JOCURILE AU RAMAS O MANA DE PLAYERI,BINE CA AIA NU SE POT
NUMII PLAYERI...MAI DEGRABA LE POT ZICE 'COPII ORFANI' PROST EDUCATI ,
TIGANI ANALFABETI. NU DAU EXEMPLE SI NU ADUC ARGUMENTE CA NUMAI ARE
ROST. JOCI.RO PUTE !!!!!!!!!!!!!!!! INCERCATI CEVA MAI BUN NU COCINA ASTA DE PORCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buna seara

As vrea sa mi se dea o explicatie plauzibila la anularea anumitor
conturi (pe motiv de retea clona), respectiv Abel_si_Cain,
Antoniu_si_Cleopatra, claudia1972 etc. In conditiile in care, nu am
primit sanctiuni .... pe reteaua de clone (care, de altfel, se intinde
pe 4 - 5 pg), vreau sa stiu caror fapte am primit aceasta anulare a ....
retelei clona.

Ca o observatie, intai faceti sa mearga strong site si dupa aceea sa aveti pretentii de la utilizatori.

Credeti-ma si cred ca nu sunt singurul utilizator suparat, lasa mult de dorit site

14-05-2014,21:12
arma_secreta Data inregistrarii: 13/05/2014 Mesaje: 38 Online

ai dreptate si mie miau anulat conturile cu multe puncte care nici macar nu au fost transferuri intre ele ci gata clona pai de ce nu stiu zice ca doar 3 conturi trebuie sa ai dar mie mi la-u inchis pe toate si cu puncte multe parca ar juca ei sa faca punctele astea sai lasam sa joace ei deacuma asta ar trebuii isa ne adune ei puncte deacuma si noi sa i le luam.................. muncitiiii si facetiva datoria in primul rand cum trebuie. nu sa te trezesti cu conturile anulate dati advertisment prima data si dupa ai anulati daca vedeti ca nu se face corect daca nu stiti uitativa pe alte saituri sau va dau eu altele sa vedeti acolo cum stau regurile nu aicea care sunt de 2 lei regurile intai se anunta si dupa aia daca vezi ca clientul tot continua asa atuncea se anuleaza nu dintro data asa.la altii leau dat si contul inapoi pentru ca aveau dreptate ca trebuie sa le lase 3 conturi dar mie nimic. la altii lea mai lasat 3 conturi sa joace cu ele mie toate anulate hotie pe fata

Pagina 1 din 2
12