Citat de la zbengullici: PFOAII
CE A AJUNS JOCI.RO... CEL MAI DE CACAT SITE ! N-AM MAI INTRAT DE CEVA
VREME..SI ACUM ZIC SA INTRU NITEL. DAR IN SCURT TIMP AM OBSERVAT CA PE
LA CAM TOATE JOCURILE AU RAMAS O MANA DE PLAYERI,BINE CA AIA NU SE POT
NUMII PLAYERI...MAI DEGRABA LE POT ZICE 'COPII ORFANI' PROST EDUCATI ,
TIGANI ANALFABETI. NU DAU EXEMPLE SI NU ADUC ARGUMENTE CA NUMAI ARE
ROST. JOCI.RO PUTE !!!!!!!!!!!!!!!! INCERCATI CEVA MAI BUN NU COCINA ASTA DE PORCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buna seara
As vrea sa mi se dea o explicatie plauzibila la anularea anumitor
conturi (pe motiv de retea clona), respectiv Abel_si_Cain,
Antoniu_si_Cleopatra, claudia1972 etc. In conditiile in care, nu am
primit sanctiuni .... pe reteaua de clone (care, de altfel, se intinde
pe 4 - 5 pg), vreau sa stiu caror fapte am primit aceasta anulare a ....
retelei clona.
Ca o observatie, intai faceti sa mearga strong site si dupa aceea sa aveti pretentii de la utilizatori.
Credeti-ma si cred ca nu sunt singurul utilizator suparat, lasa mult de dorit site
Ce explicatie sa va dea< nu vedeti ca omu se crede Dumnezeu,el nu are explicatii,are putere acum si cind i se pune pata pe cineva,face ce vrea el.Ba chiar asi face si colegii corupti precum ca, acestia m-ar fi protejat si mai grav afirma ca pe site se face trafic cu conturi pe bani.Domnule admin va mai cer inca odata afisati aici conturile multiple de care ma acuzati ,dovediti ca aveti dreptate.Pacat ca va faceti de ras adminii cu vechime si poate fondatorii siteului.AFISEAZA AICI CONTURILE CLONA DE CARE SUNT ACUZAT....
Ce explicatie sa va dea< nu vedeti ca omu se crede Dumnezeu,el nu are explicatii,are putere acum si cind i se pune pata pe cineva,face ce vrea el.Ba chiar asi face si colegii corupti precum ca, acestia m-ar fi protejat si mai grav afirma ca pe site se face trafic cu conturi pe bani.Domnule admin va mai cer inca odata afisati aici conturile multiple de care ma acuzati ,dovediti ca aveti dreptate.Pacat ca va faceti de ras adminii cu vechime si poate fondatorii siteului.AFISEAZA AICI CONTURILE CLONA DE CARE SUNT ACUZAT....
Acuzatiile si afirmatiile mele sunt sustinute cu argumente reale, cifre reale si statistici care sa le sustina. Cand voi fi tras la raspundere de cineva autorizat, le vo prezenta cu placere.
Stimate Admin,
Am cerut o explicatie de ce mi s-a anulat .... reteaua de clone. Poate ca mi se va si da .... candva. Motivatia cu plangerile celorlalti jucatori, nu sta in picioare, caci in 2 ani jumatate de prezenta pe site nu am luat decat 2 sanctiuni (un banal avertisment si unul de chat privat). ATAT !!!!!!!!!!!!!!!!!
Am reactivat cele 2 conturi temporar deoarece a fost o confuzie cu reteaua de conturi clona pe care am inchis-o, din zona in care locuiti. Insa voi verifica mai atent conturile dvs.
Confuzie !singura afirmatie corecta dar in mintea ta,pentru ca mosneagul de calomfirescu te-a ,,facut,,si-a dat seama ca esti mic si neajutorat.Acum sa te luminez d-le Sofokle gabi352 e sotia virtuala a lui dandar la tine atentia de care vorbesti e mai bine zis o stare de confuzie totala.Eu nu cred ca cineva de pe siteul asta ,doar aici asi intilneste ,,sotia,,ca sa intrebe,,buna,ce faci draga?ai fost la medic?cum te mai simti?.Ca sa pricepi ti-am reprodus o discutie la care am asistat, putin pentru ca ma,,x,,expulzat de la masa asta stie sa faca, ca sa nu se joace cu nervi oamenilor.Practic omul ti-a spus in fata ca e un ,,pui de lele,,ca daca verificai mai atent cum zici descopereai ca omul asta are o sotie foarte devotata in acumularea punctelor nemuncite,cred ca usor usor o sa-ti dai seama ca esti depasit de imprejurari,ca o sa ruinezi siteul,ca ti-ai facut colegii de ras si...app ;cum reusesti sa gestionezi banii pe care ai fac jucatorii din vanzarea de conturi?sunt trecuti la profitul firmei?Vad ca nu reusesti sa-mi descoperi clonele pentru care mi-ai anulat contul principal ,in total dezacord cu regulamentul dar, ami stergi postarile de pe forum?Remuscari ma andoiesc sa aila cata confuzie e in mintea ta...sa nu uiti sa-i zici lui dan si gabi; tata si mamain privinta verificarilor lasa te, cauta alt job
Confuzie !singura afirmatie corecta dar in mintea ta,pentru ca mosneagul de calomfirescu te-a ,,facut,,si-a dat seama ca esti mic si neajutorat.Acum sa te luminez d-le Sofokle gabi352 e sotia virtuala a lui dandar la tine atentia de care vorbesti e mai bine zis o stare de confuzie totala.Eu nu cred ca cineva de pe siteul asta ,doar aici asi intilneste ,,sotia,,ca sa intrebe,,buna,ce faci draga?ai fost la medic?cum te mai simti?.Ca sa pricepi ti-am reprodus o discutie la care am asistat, putin pentru ca ma,,x,,expulzat de la masa asta stie sa faca, ca sa nu se joace cu nervi oamenilor.Practic omul ti-a spus in fata ca e un ,,pui de lele,,ca daca verificai mai atent cum zici descopereai ca omul asta are o sotie foarte devotata in acumularea punctelor nemuncite,cred ca usor usor o sa-ti dai seama ca esti depasit de imprejurari,ca o sa ruinezi siteul,ca ti-ai facut colegii de ras si...app ;cum reusesti sa gestionezi banii pe care ai fac jucatorii din vanzarea de conturi?sunt trecuti la profitul firmei?Vad ca nu reusesti sa-mi descoperi clonele pentru care mi-ai anulat contul principal ,in total dezacord cu regulamentul dar, ami stergi postarile de pe forum?Remuscari ma andoiesc sa aila cata confuzie e in mintea ta...sa nu uiti sa-i zici lui dan si gabi; tata si mamain privinta verificarilor lasa te, cauta alt job
am ajuns chiar de cascadorii rasului
Eu m-am referit la confuzie de ip. Nu de statut social sau membri de familie. Nu interpreta gresit ceea ce scriu si apoi deviezi pe campii cu niste afirmatii aberante.
Legat de conturile tale, inca ai cel putin 3 conturi active ( toate accesate pe 13 mai 2014 ), fara ceea ce ti-am inchis. Daca mai exagerezi cu afirmatii false aici, ti le inchid pe toate.