Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 3
123 

Vezi primul necitit

09-04-2008,14:28
_marijuana_ Data inregistrarii: 09/03/2008 Mesaje: 0 Offline
Faceti ceva ca altfel pierdeti toata lumea

De ce puteti sa imi faceti una ca asta.. ma refer la userul meu : ghebe_africane - veverita_belgiana de ce mi l-ati suspendat pt ca de fiecare data cand faceam camera intrau la mine imi luau 1500k si am facut acest nick ghebe_africane.. pt a ma razbuna :( si daca continuati sa faceti treburi cu suspend-uri nu o sa mai intre nimeni...v-as ruga sa imi redati userul sa sa imi dati un suspend pe 1 luna macar nu este corect daca dumneavoastra ati fi in locul meu.. sa creati o camera sa intru la dumneavoastra... si sa va iau suma de 1500k cum v'ati simtii asa mi'am facut alt user.. ca sa ma pot razbuna va rog frumos sa faceti la loc treaba si imi redati conturile :( Sau sa imi dati un suspend pe 1 repet chiar va rog frumos ati vazut acelasi ip... aceasi parolaa :( nu fac trafic de puncte :( sau sa vand . Chiar va rog frumos eu stau aici cate 6 7 ore si imaginativa ca este o ora 2,50 E :( va rog frumos mas multumii cu un suspend de 1 luna :( Va multumesc :(

09-04-2008,14:52
Egreta Data inregistrarii: 29/02/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la _marijuana_:

De ce puteti sa imi faceti una ca asta.. ma refer la userul meu : ghebe_africane - veverita_belgiana de ce mi l-ati suspendat pt ca de fiecare data cand faceam camera intrau la mine imi luau 1500k si am facut acest nick ghebe_africane.. pt a ma razbuna :( si daca continuati sa faceti treburi cu suspend-uri nu o sa mai intre nimeni...v-as ruga sa imi redati userul sa sa imi dati un suspend pe 1 luna macar nu este corect daca dumneavoastra ati fi in locul meu.. sa creati o camera sa intru la dumneavoastra... si sa va iau suma de 1500k cum v'ati simtii asa mi'am facut alt user.. ca sa ma pot razbuna va rog frumos sa faceti la loc treaba si imi redati conturile :( Sau sa imi dati un suspend pe 1 repet chiar va rog frumos ati vazut acelasi ip... aceasi parolaa :( nu fac trafic de puncte :( sau sa vand . Chiar va rog frumos eu stau aici cate 6 7 ore si imaginativa ca este o ora 2,50 E :( va rog frumos mas multumii cu un suspend de 1 luna :( Va multumesc :(

Nu iti face iluzii.
Este tot ceea ce stiu ei sa faca.
Nu te astepta sa inteleaga ceva.
Eu m-am lamurit care este "obiectul activitatii lor".
"POLITIE VIRTUALA FARA SENS"

09-04-2008,15:16
TheScorpion Data inregistrarii: 11/02/2008 Mesaje: 0 Offline
Conturi multiple ..

Raportam useri care ii stim ca au conturi multiple si fac trafic de puncte .. De ce ? Degeaba .. Pentru ca voi nu faceti absolut nimic , dati avertismente preferatilor vostri , la nesfarsit .. iar altul care calca stramb o data .. ii stergeti contul . Chiar nu mi se pare corect deloc , a devenit o moda sa aiba fiecare 7-8 conturi , sa faca aliante ca sa ia punctele unui jucator corect .. Voi stiti chestiile astea , raportam abuz degeaba .. Va bucurati ca aveti multi jucatori pe site , dar 50% sunt conturi " fantoma " ( conturi ale altor jucatori , din top chiar ) , dar curand o sa plece jucatorii pe rand , se vor prinde toti de magariile astea ca nu le pot numi altfel .. Pe mail v`am trimis 3 poze cu un tip care recunostea ca mai are conturi .. iar alta cu o tipa care recunostea ca are punctele de la varul ei .. Ce ati facut ... ? Ati dat avertisment ... O zi buna

09-04-2008,15:46
cola Data inregistrarii: 19/02/2008 Mesaje: 0 Offline
Pt.admini

despre asa ceva va-m spus si eu si voi nu ati luat nici o masura.voi aveti " PREFERATII VOSTRII " ai stiti ca fac multe magarii, dar inchideti ochii, doar ai sanctionati atat, prietena mea _IARINA_a fost sanctionata o data, apoi i-a fost anulat contul .voi stiti ca se fac coalitii la mesele de joc unde sunt 2-3 care il vaneaza pe un altul cu puncte multe, apoi totul se imparte frateste.sunt jucatori care fac joc nesportiv dar sunteti blanzi cu ei, exemplu BRENDA si ROBYNSON, nu au primit decat mustrari,fara sa le anulati contul pentru joc nesportiv. EU NU VA LAS PINA NU VETI FI CORECTI.ORI LE SUSPENDATI CONTURILE CELOR 2 ( BRENDA si ROBYNSON ) , ORI AI REDATI CONTUL _IARINEI_. DACA NU SUSPENDATI-NE IP-URILE. VA VOI CONTACTA ZILNIC.

09-04-2008,17:05
robynson Data inregistrarii: 15/11/2007 Mesaje: 0 Online

Citat de la cola:

despre asa ceva va-m spus si eu si voi nu ati luat nici o masura.voi aveti " PREFERATII VOSTRII " ai stiti ca fac multe magarii, dar inchideti ochii, doar ai sanctionati atat, prietena mea _IARINA_a fost sanctionata o data, apoi i-a fost anulat contul .voi stiti ca se fac coalitii la mesele de joc unde sunt 2-3 care il vaneaza pe un altul cu puncte multe, apoi totul se imparte frateste.sunt jucatori care fac joc nesportiv dar sunteti blanzi cu ei, exemplu BRENDA si ROBYNSON, nu au primit decat mustrari,fara sa le anulati contul pentru joc nesportiv. EU NU VA LAS PINA NU VETI FI CORECTI.ORI LE SUSPENDATI CONTURILE CELOR 2 ( BRENDA si ROBYNSON ) , ORI AI REDATI CONTUL _IARINEI_. DACA NU SUSPENDATI-NE IP-URILE. VA VOI CONTACTA ZILNIC.

scz dar totusi as vrea sa stiu cine esti ca sa ne judeci pe mine si pe brenda.ca esti prieten cu _iarina_ asta am inteles dar cu ce motiv le spui adminilor ca jucam nesportiv ai cumva dovezi ca dupa cum ai vazut eu am avut dovezi concrete data,ora si ca facuse mono si tot nu ia anulat contu dar totusi au urmarit-o eii dupa cum s-a zis ca ne urmareste pe toti in fiiecare saptamana si au constatat faptu ca juca nesportiv.iar la ce spui tu ca jucam nesportiv ca jucam impreuna asta e alceva dar dupa cum am mai zis joc cu cine doresc si imi face placere .asa ca va rog mai terminati cu discutiile despre brenda si robynson ca daca jucam nesportiv ne-ar fi anulat deja conturiile.o zi buna-ncontinuare.

09-04-2008,17:06
_baiat_finutz_ Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Offline
Re

Ei nu se gandesc ma k noi pierde noptzi intregi pe site-u lor ... anuleaza conturi aiurea ... sa itzi anuleze un cont k vinzi pkte inteleg ... sa til anuleze k faci spawn lag trafic ... da nu sa imi anuleze contu ca vreau sa imi pun pktele de pe un cont pe altu ... asta e deja nesimtzire ... marog e site-u lor sa faca ce vrea da nu e coresct.... sa joci 24 din 24 pe site-u lor sa mai aduci si lume pe el si ei sa itzi suspende contu sa itzi dea avertizmente pt. k itzi mutzi pktele pe alt cont si alt fel de porcarii de gen-ul asta ....
:(

09-04-2008,20:36
Pt .aia 2.se Stiu Ei

Robynson,lasa Frate Ciocu Mic,eu V-am Urmarit Mereu Tu Joci Cu Brenda Rummy, Si Tot Ce Jucati Jucati Voi 2, La Fel Si La Table.de Cat Timp Joci Pe Site, Ca Eu Am Cateva Luni Bune,iar Tu Nu Cred Ca Erai.eu Cer Sa Se Faca Dreptate,eu Am Jucat Pe Site Cate Ore Nu Ai Tu Cu Brenda Adunate.am Jucat Si 12 Ore Pe Zi, Adminii Stiu Asta.sa Se Faca Dreptate. Ochi Pentru Ochi, Dinte Pentru Dinte.

_BAIAT_FINUTZ_ASA ESTE FRATE, NOI PIERDEM NOPTILE AICI, IAR EI ISI BAT JOC DE NOI.NOI NU CONTAM, EI VOR SA AIBE JUCATORI MULTI, NU JUCATORI CARE STAU SI JOACA ORE INTREGI.ITI DORESC O SEARA PLACUTA.BAFTA.

09-04-2008,22:28
robynson Data inregistrarii: 15/11/2007 Mesaje: 0 Online

Citat de la cola:

Robynson,lasa Frate Ciocu Mic,eu V-am Urmarit Mereu Tu Joci Cu Brenda Rummy, Si Tot Ce Jucati Jucati Voi 2, La Fel Si La Table.de Cat Timp Joci Pe Site, Ca Eu Am Cateva Luni Bune,iar Tu Nu Cred Ca Erai.eu Cer Sa Se Faca Dreptate,eu Am Jucat Pe Site Cate Ore Nu Ai Tu Cu Brenda Adunate.am Jucat Si 12 Ore Pe Zi, Adminii Stiu Asta.sa Se Faca Dreptate. Ochi Pentru Ochi, Dinte Pentru Dinte.

_BAIAT_FINUTZ_ASA ESTE FRATE, NOI PIERDEM NOPTILE AICI, IAR EI ISI BAT JOC DE NOI.NOI NU CONTAM, EI VOR SA AIBE JUCATORI MULTI, NU JUCATORI CARE STAU SI JOACA ORE INTREGI.ITI DORESC O SEARA PLACUTA.BAFTA.

auzi dar care e problema mea ca tu stai mai multe ore ca mine sau ca esti de mai multe lunii pe acest site cu toate ca nu cred nici una nici alta.decat sa ma urmaresti pe mine cu cine joc sau cat joc mai bine te-ai juca ca doar de aia se intra pe acest site.dar totusi nu inteleg care e problema ta acum cauti alte motive pentru a-mi anula contu dar nu sti de unde pentru ca nu joc nesportiv,am jucat odata mau avertizat si cu asta basta mam lamurit si joc cinstit nu asa ca prietena ta _iarina- ca de fapt asta cred ca te macina.dar totusi daca mai urmarit de ce spui ca nu stau mult pe site ca eu sunt aproape in fiiecare ora dar eu nu cred ca asta conteaza ca daca stau mult stau de placere nu sa critic pe altii,iar daca joc defiiecare data cu brenda ceea ce nu e adevarat pentru ca mai joc si cu altii dupa cum am mai spus dar e problema mea.nu cred ca in regulament scrie undeva sa jucam cu anumite persoane nu suntem la campioane si asa ca joc cu cine imi place mie si din placere.asa ca joacate cat mai mult sa inveti ca nu conteaza cate ore stai pe site,cantitatea nu inseamna calitatea.tu poti sta si 12 ore dar daca nu sti sa jocii......eu am inpresia ca voi nu vreti sa va jucati pe acest site ci sa urmariti pe altii si sa scrieti numa minciunii pe forum.iar despre faptu ca joc cu brenda eu cred ca sunteti gelosi ca nu joaca cu voi:Dsi joaca numa cu mine.dar fiiecare persoana isi alege persoana cu cine vrea sa joace,iar eu asta fac facetiva si voi un prieten de pe acest site si jucativa numa cu el daca sunteti invidiosi pe noi.o seara placuta-ncontinuare si sper sa punem punct acestei discutii fara rost numa sa ne bagam si noi in seama ce folos,iar daca mai ai intrebarii,intreabama pe chat privat sau chat mare si-ti voi raspunde nu pe forum sa te dai in spectacol.

10-04-2008,06:24

baf frate tu spui ca stai ore multe pe site,lasa-ma mah frate cu de astea,gogosi se vindeau demult,spui ca joci cu cine iti face placere, asa am jucat si eu cu cine imi facea placere, dar tu ( ROBYNSON ),BRENDA ,GEORGYANA si SAMYROVICI, a-ti " turnat-o " pe _iarina_la admini ca jucam impreuna.si inca ceva robynson, vezi-ti de drum,bine. P.S. LARA EU CER SA FITI CORECTI,ATAT.APLICATI ACELASI TRATAMENT SI CELOR VINOVATI.SAU "EI "BENEFICIAZA "DE TRATAMENT SPECIAL".STITI LA CE MA REFER. VOI POSTA IN FIECARE ZI PINA VE-TI LUA MASURI.PE _IARINA_,A-TI EXECUTAT-O. REZOLVATI PROBLEMA, SAU DATII ACEL NIK INAPOI. EU VOI POSTA MEREU, NU VOI RENUNTA. ADMINI NU VEDETI CA MULTI JUCATORI AU RENUNTAT LA ACEST SITE, DE CE CREDETI ? DE BINE ?REZOLVATI PROBLEMELE, ALTFEL VETI RAMANE FARA JUCATORI, SAU POATE ASTA VRETI.ASTEPT RASPUNS.

10-04-2008,06:57
cristi300000 Data inregistrarii: 06/01/2008 Mesaje: 0 Offline
De ce?

Stau eu si ca un om mare si deosebit ma intreb?de ce acest mic Fass, pardon Cola se intereseaza de Brenda, Robynson si alti jucatori de top, o fi invidia?Neputinta? Pai mai Fass bule bule, daca tu stai 12 ore pe site cine-i de vina ?In loc sa pui mana pe-o carte de gramatica, sa mai te luminezi si tu ce-i cu scumpa limba asta, tu nu si nu, te incapatanezi sa stai pe internet. Eu zis s-o iei pe iarina si sa va retrage-ti intr-un con de umbra si sa va antrenati in doi. Robynson, nu te lasa intimidat de toti fatalaii cu net prin cablu, joaca cu cine vrei si daca o fi sa mi-o dai si mie o data pe Brenda, nu zic ba:D
PS. Lara, cum este posibil sa ii stergeti contul lui adeliansima care de bine de rau este om cu capul pe umeri si-l lasati pe acest papitoi sa se burzuluiasca p-aici?
si acum promit sa fiu baiat cuminte si sa nu mai ma bag in seama cu astia mici si needucati:D

Pagina 1 din 3
123