bah robynson crezi ca nu stiu ca tu esti cu nikul asta. admini stiu acest lucru, carnatule.si ciocu mic, mergi pe burta, calca apa sa nu te ineci.TU CREZI CA CU UN NIK NOU NU STIU CINE ESTI, SE VEDE DUPA DARA DE PROSTIE PE CARE AI LASAT-O IN URMA TA. EU NU AM CE SA VB CU TINE. ASA CA VEZI DE BRENDA SA FACA MULTE PUNCTE.
robynson, lasa-ne mah cu de astea, ca-s fumate, auzii mah, tu crezi ca daca postezi tu, georgyana, sau brenda,cu alte nikuri, eu nu va cunosc. SUNTETI NISTE JAVRE ORDINARE, ASA CA "MARS BUBICO CA L-AI SUPARAT PE DOMNU'". SI INCA CEVA CAND EU CITEAM TU NU ERAI LA SCOALA,TE JUCAI CU MASINUTELE SI CU LOPATICA IN NISIP, FACEA-I CASTELE DE NISIP.ASA CA VEZI-TI DE DRUM. EU NU VORBESC CU RATATII.OK.CEI CARE MA CUNOSC DE PE SITE STIU CE SPUN. EU PE TINE "TE-AM CITIT".VEZI DE JOCUL TAU AJUT-O PE BRENDA SA FACA PUNCTE MULTE.VA FOST FRICA DE _IARINA_, A-TI RECLAMAT-O.CA SA PUTETI JUCA VOI LINISTITI.
De ce puteti sa imi faceti una ca asta.. ma refer la userul meu : ghebe_africane - veverita_belgiana de ce mi l-ati suspendat pt ca de fiecare data cand faceam camera intrau la mine imi luau 1500k si am facut acest nick ghebe_africane.. pt a ma razbuna :( si daca continuati sa faceti treburi cu suspend-uri nu o sa mai intre nimeni...v-as ruga sa imi redati userul sa sa imi dati un suspend pe 1 luna macar nu este corect daca dumneavoastra ati fi in locul meu.. sa creati o camera sa intru la dumneavoastra... si sa va iau suma de 1500k cum v'ati simtii asa mi'am facut alt user.. ca sa ma pot razbuna va rog frumos sa faceti la loc treaba si imi redati conturile :( Sau sa imi dati un suspend pe 1 repet chiar va rog frumos ati vazut acelasi ip... aceasi parolaa :( nu fac trafic de puncte :( sau sa vand . Chiar va rog frumos eu stau aici cate 6 7 ore si imaginativa ca este o ora 2,50 E :( va rog frumos mas multumii cu un suspend de 1 luna :( Va multumesc :(
Din pacate contul tau a fost suspendat corect. Ceea ce ai facut tu (transfer de puncte de pe un cont pe altu) contravine regulamentului. Regulamentul interzice conturile multiple, deci nu ai voie sa ai decat un cont. Insa, inchidem ochii la 2-3 conturi/persoana, CU CONDITIA SA NU SE FACA TRANSFER DE PUNCTE INTRE ELE. Asta am spus-o in nenumarate randuri.
Si noi avem un regulament intern de urmat si nu putem acorda sanctiuni preferential. Deci nu putem face exceptie pentru tine si sa iti schimbam sanctiunea.
Raportam useri care ii stim ca au conturi multiple si fac trafic de puncte .. De ce ? Degeaba .. Pentru ca voi nu faceti absolut nimic , dati avertismente preferatilor vostri , la nesfarsit .. iar altul care calca stramb o data .. ii stergeti contul . Chiar nu mi se pare corect deloc , a devenit o moda sa aiba fiecare 7-8 conturi , sa faca aliante ca sa ia punctele unui jucator corect .. Voi stiti chestiile astea , raportam abuz degeaba .. Va bucurati ca aveti multi jucatori pe site , dar 50% sunt conturi " fantoma " ( conturi ale altor jucatori , din top chiar ) , dar curand o sa plece jucatorii pe rand , se vor prinde toti de magariile astea ca nu le pot numi altfel .. Pe mail v`am trimis 3 poze cu un tip care recunostea ca mai are conturi .. iar alta cu o tipa care recunostea ca are punctele de la varul ei .. Ce ati facut ... ? Ati dat avertisment ... O zi buna
Unii se plang ca acordam sanctiuni prea usor, tu este nemultumit ca nu luam masuri, sau ca luam masuri prea blande. Dorim sa multumim pe toata lumea, dar se pare ca va fi foarte greu.
In primul rand as dori sa iti reamintesc ca masurile le luam in urma raportarilor voastre. Asa puteam analiza dovezile din statisticile noastre interne. Print-screen-urile pot fi editate intr-un program grafic, de aceea le luam in calcul [U]doar pentru a monitoriza mai atent jucatorul[/U].
Pentru trafic de puncte, joc nesportiv sau o prima abatere noi dam, de regula, un simplu avertisment. Acest avertisment poate fi insotit de mentiunea "la urmatoarea abatere contul va fi suspendat" daca este vorba de joc nesportiv sau trafic de puncte. Insa o a doua abatere de acelasi gen aduce cu sine suspendarea contului.
In cazul in care consideram necesar, acordam direct suspendare cont, fara avertizare.
In concluzie, raportarile voastre nu sunt degeaba. Chiar daca, cateodata dovezile nu sunt suficiente, jucatorii raportati intra in atentia noastra si sunt verificati periodic.
robynson, lasa-ne mah cu de astea, ca-s fumate, auzii mah, tu crezi ca daca postezi tu, georgyana, sau brenda,cu alte nikuri, eu nu va cunosc. SUNTETI NISTE JAVRE ORDINARE, ASA CA "MARS BUBICO CA L-AI SUPARAT PE DOMNU'". SI INCA CEVA CAND EU CITEAM TU NU ERAI LA SCOALA,TE JUCAI CU MASINUTELE SI CU LOPATICA IN NISIP, FACEA-I CASTELE DE NISIP.ASA CA VEZI-TI DE DRUM. EU NU VORBESC CU RATATII.OK.CEI CARE MA CUNOSC DE PE SITE STIU CE SPUN. EU PE TINE "TE-AM CITIT".VEZI DE JOCUL TAU AJUT-O PE BRENDA SA FACA PUNCTE MULTE.VA FOST FRICA DE _IARINA_, A-TI RECLAMAT-O.CA SA PUTETI JUCA VOI LINISTITI.
auzi tu cred ca deja gandesti prea mult vezi sa nu miroase a creier ars prin casa la tine.am postat si cu un alt doilea nik ceea ce nui treaba ta dar nik cristi300000 nui al meu.si mai lasa tigarile daca fumezi prea mult ca cred ca ti-ai afumat si creieri deja.,si chiar nu ma intereseaza ca tu te-ai enervat pentru ca tu te-ai luat de noi in loc sa te joci linistit si ca tu esti mai in varsta sau nu decat mine asta nui problema mea dar nu as crede ca cei care scriu asemenea cuvinte ca tine sunt copiii sau ceii ce au dat in mintea copiilor.eu nu ajut pe nimeni sa faca puncte ceea ce admini stiu si chiar de a fi asa nui problema ta.de iarina nu ca nea fost frica dar nu juca regulamentar ca dupa cum sti punctele de la rummy romanesc v2 se aduna cu punctele de la rummy romanesc si chiar nu ne-ar fi ajuns dar a fost advertizata si nu a inteles sa joace corect nu cu mono ceea ce stiu orice copil ca nu trebe sa gandeasca.noi jucam si vom juca mereu linistiti.
Ei nu se gandesc ma k noi pierde noptzi intregi pe site-u lor ... anuleaza conturi aiurea ... sa itzi anuleze un cont k vinzi pkte inteleg ... sa til anuleze k faci spawn lag trafic ... da nu sa imi anuleze contu ca vreau sa imi pun pktele de pe un cont pe altu ... asta e deja nesimtzire ... marog e site-u lor sa faca ce vrea da nu e coresct.... sa joci 24 din 24 pe site-u lor sa mai aduci si lume pe el si ei sa itzi suspende contu sa itzi dea avertizmente pt. k itzi mutzi pktele pe alt cont si alt fel de porcarii de gen-ul asta ....
:(
Conturile multiple sunt interzise prin regulament. Nu suntem absurzi totusi, si, asa cum am mai spus, lasam 2-3 conturi/persoana, CU CONDITIA SA NU SE FACA TRANSFER DE PUNCTE INTRE ELE.
Ca sa intelegi de ce am ajuns la regula acesta, hai sa ne inchipuim urmatorul scenariu:
O persoana are 2 conturi. Pe un cont injura jucatorii frecvent si joaca nesportiv. Acest lucru ii aduce 5-7 sanctiuni (avertismente, dezactivare chat, suspendare 3 zile etc.). Fiind sanctiuni adunate intr-un timp foarte scurt, una din sanctiunile cumulative dupa o sanctiune de 15 zile este chiar suspendarea contului. Observand acest lucru, ca sa nu piarda punctele, el le transfera repede pe un "cont curat". Este corect? In definitiv sanctiunile apartin [U]aceluiasi om[/U]. Dar facand acest lucru, el practic isi "sterge" sanctiunile si ia doar punctele.
Eu ma adresez tie, cu acel nickname n-am ce discuta pt ca nici nu-l stiu si nici nivelul lui de adresare nu-mi face cinste. Dar acum pe bune cat sa stapan pe nervii tai sa fi dar cand vezi un astfel de martalog cu un nick frumos gen COLA ca imi aduce astfel de acuze, i-au foc si mai ne si jigneste /SUNTETI NISTE JAVRE ORDINARE, ASA CA "MARS BUBICO CA L-AI SUPARAT PE DOMNU'". SI INCA CEVA CAND EU CITEAM TU NU ERAI LA SCOALA,TE JUCAI CU MASINUTELE SI CU LOPATICA IN NISIP, FACEA-I CASTELE DE NISIP.ASA CA VEZI-TI DE DRUM. EU NU VORBESC CU RATATII.OK.CEI CARE MA CUNOSC DE PE SITE STIU CE SPUN. EU PE TINE "TE-AM CITIT".VEZI DE JOCUL TAU AJUT-O PE BRENDA SA FACA PUNCTE MULTE.VA FOST FRICA DE _IARINA_, A-TI RECLAMAT-O.CA SA PUTETI JUCA VOI LINISTITI./ si asta pt ce?pt un joc de remy?sau pt ca am urcat si acum la table? pai sa nu ii zic eu ceva de dulce? El joaca 12 ore si nu-i bun de nimic, ce vina am eu ca in 3 ore eu fac cat el nu-i in stare 12 ore? Fa ceva cu acest user te rog!
Multumiri anticipate!
Pentru cola:
Jucatorii de pe acest site sunt tratati in mod egal. Nu avem "protejati". Cand am acordat primele sanctiuni pentru joc nesportiv la Rummy v2 (avertizari cu mentiunea ca la urmatoarea abatere li se va suspenda contul), le-am acordat urmatorilor jucatori: _iarina_, alinoasa, brenda, robynson. Spre deosebire de _iarina_ si alinoasa care au continuat sa cedeze partide si au conturile anulate, brenda si robynson s-au corectat. Oricum, toti jucatorii de top sunt verificati periodic.
cola, robynson: in acest topic ideile sunt cele care trebuie combatute, nu persoana. Va rog sa continuati fara sa va aduceti injurii si fara sa transformati acest topic intr-unul personal.
Pentru cola:
Jucatorii de pe acest site sunt tratati in mod egal. Nu avem "protejati". Cand am acordat primele sanctiuni pentru joc nesportiv la Rummy v2 (avertizari cu mentiunea ca la urmatoarea abatere li se va suspenda contul), le-am acordat urmatorilor jucatori: _iarina_, alinoasa, brenda, robynson. Spre deosebire de _iarina_ si alinoasa care au continuat sa cedeze partide si au conturile anulate, brenda si robynson s-au corectat. Oricum, toti jucatorii de top sunt verificati periodic.
cola, robynson: in acest topic ideile sunt cele care trebuie combatute, nu persoana. Va rog sa continuati fara sa va aduceti injurii si fara sa transformati acest topic intr-unul personal.
Sunt _iarina_
LARA, constat ca pentru TINE AM DEVENIT O OBSESIE. Hotarasem sa va ignor "inaltul profesionalism pe care il dovediti", dar voi (ma refer la toti cei care imi murdariti numele pe aici ), nu ma lasati.
Observ ca privirea ta este in continuare atintita spre mine, NUMAI CA UNGHIUL TAU DE VEDERE ESTE OBTUZ.
Incearca un UNGHI DREPT SAU ECHILATERAL si poate iti revii.
Cum poti afirma ca "[U]brenda si robynson s-au corectat[/U]"(citat din interventia ta "pretioasa si impartiala" )?
PENIBILUL SI RIDICOLUL sunt caracteristici care nu ar trebui sa va "guverneze ", dar.....din pacate...... "traim aici .....si asta ne este FATAL".
JALNIC, nu?
Iarina, nu vei intelege niciodata deciziile noastre si te vei considera mereu neindreptatita [U]atata timp cat tu continui sa crezi ca ai jucat corect si nu ai gresit cu nimic[/U]. Tie ti se pare normal sa castigi consecutiv 4-5 partide de monocolor, apoi sa cedezi una si tot asa. Cola considera si el ca este normal sa aiba mai multe conturi de pe care sa joace cu tine si se considera neindreptatit ca i-am suspendat 98 din ele. Nici macar nu mai incerc sa va explic ceea ce discutat deja de nenumarate ori.
De asemenea, ironia ta este absolut gratuita. Nu ai devenit "o obsesie" pentru noi, chiar avem lucruri mult mai bune de facut. Cel care te aduce in discutie mereu (prin postari pe forum si prin e-mailuri) iti este prieten.
Joci.ro are un regulament care, pe scurt, interzice: vanzarea/cumpararea de puncte, jocul nesportiv, conturile multiple si injuriile. Daca aceste reguli nu iti sunt pe plac, mai bine te reorientezi spre alte site-uri, pentru ca noi nu le putem schimba.